Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Satimiz ayni benimde pazar gunu hcg 70 cikti.

ben dün gece hastaneye gittim beta hcg 445 çıktı. Raporu hemen acilde nöbetçi doktora götürdük. adet dönemini ne kadar geçti dedi 3 gün dedim. SONUÇ pozitif gibi dedi ancak adet döneminde yükseliyor dedi. bi hafta sonra tekrar yaprırın dedi. forumlarda okuduğum kadarıyla 50-100 olanlar hamile olduğunu söylüyor. bizim bu doktorun tavrı hiç hoşuma gitmedi net bişey demedi.

benimde 4 gün geçtikten sonra bhcg 359 du..hamilesin hayırlı olsun

Benimde son adet 28 mart.
Dunki beta hcg 137...
Adetim tam 1 hafta gecti...
Kafamda surekli ya yine kimyasalsa sorusu...
Ama diger kimyasalda degerlerim 7..12..14 tu
Bu ona gore yuksek ama korku gitmiyo
Yarin tekrar kan vericem ama zaman gecmiyooooo

sanırım daha yeni 2-3 günlük gibi kimyasal olsa bu kadar yüksek olmaz..

Benimde son adet 28 mart.
Dunki beta hcg 137...
Adetim tam 1 hafta gecti...
Kafamda surekli ya yine kimyasalsa sorusu...
Ama diger kimyasalda degerlerim 7..12..14 tu
Bu ona gore yuksek ama korku gitmiyo
Yarin tekrar kan vericem ama zaman gecmiyooooo

merhaba size bişey sorabilirmiyim ?

gebelik testleriniz nasıl çıkmıstı bu zaman zarfı ıcersınde ?
benımde 5. gunum bugun gecıkelı adetımın 5 gun once kan testım 0,154 cıkmıstı negatif.şimdi ise 5 gun gecıktı testler silik gibi cıkıyo anlam veremedım

Benim son adet tarihim 24 Mart. 24 nisanda idrar testim böyle çıkınca kan vermiştim. Sonuç 69 çıkmıştı. Dün tekrar kan verdim 208 çıktı.

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 192

Bu sekilde cikti canim.Ama gecen ay adetim 4 gun gecikti idrar testi silik cikti ama bunlardan daha silik hayalet cizgi dedikleri kanda baktirdim cikmadi adet oldum hemen zaten...
Rabbim insallah hepimize hayirli saglikli evlat nasip eder tez zamanda

hamilesin

hamilesin canım bence..yoksa çıkmzdı

ben boyle cıft cızgıyı gormek ıcın nelerımı vermezdım :)
Ben Eylül'den beri uğraşıyorum canım. Başarısız 3 klomen denemem oldu maalesef. Hatta bi tanesinde sonucum 25 çıkmıştı, Sevinçten delirmistim, ama şimdi hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum. PCO hastasıyım. KLomenden sonra bıraktım, ara verdim. Sonra 24 martta adet olunca adetin 3. Günü kan verdim, prolaktinim 28 çıktı. Yani yüksek... Yüksek olunca da gebeliğe engel oluyor. Dostinex'e başladım. 30 martta da hsg çektirdim, tuplerimde tıkanıklık varmış onlar açıldı. Bu ay farenjit oldum. Sesim kısıldı. Ilac kullanmadan bi test yapayım bari dedim. Ne olur ne olmaz :) sonucu görünce aptal oldum, hala kendime gelemiyorum :) şimdi de boş ve diş gebelik yazılarını, Bebeğin kalbi duranları okudukça buhranlardayim. Içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Allah yardım etsin hepimize. Hamile kalınca da sonra acabalarla boğuşmaya başladım. Cok bilmek hiç iyi değilmiş :)) ay ne cok dolmuşum, yine ne cok yazdım :)))

işte bnımde adetimden 5 gün önce silikçizgi çıkmıstı o hevesle gıttım kan tahlılıne 0,154 cıktı. peki en sonki testi adetin gecınce mı yaptın ne zaman cıktı bu kadar belırgın

Ama kimyasalda cikiyormus idrarda.8 tane test yaptim.Cumadan bugune kadar.
Crinon jel verdi doktorum.Gunde 1 kez kullaniyorum.Insallah artar ya cok dusuk geldi bana doktorda artmasina bakicaz dedi
hamilesin

hamilesin canım bence..yoksa çıkmzdı

Ama kimyasalda cikiyormus idrarda.8 tane test yaptim.Cumadan bugune kadar.
Crinon jel verdi doktorum.Gunde 1 kez kullaniyorum.Insallah artar ya cok dusuk geldi bana doktorda artmasina bakicaz dedi

canım 1 hafta geçti diyorsun ama 28 nisan da adet olman gerekmiyor mu yanlış mı anladım.son adet tarihin 28 mart değil mi?* kaç günde oluyorsun hasta

hayırlı olsun canım rabbım saglıklı kucagını almayı nasıp etsın ınsallah :) bizlerede nasip olsun annelik duygusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…