- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 40
Az bilen en mutlu insanmış gerçekten :) son adet tarihim 24 Mart. Cuma 69 çıkan hcg sonucum, dün 208 çıktı. Boş ve diş gebelik Yüzünden kalp atışını duymadan kendimi hamile gibi hissedemiyorum :)) sürekli Aklımda bir acaba. Delirmesem bari :)))
Ama belki yumurtlama tarihimiz farklıdırSatimiz ayni benimde pazar gunu hcg 70 cikti.
Ama belki yumurtlama tarihimiz farklıdıruzulmeseneeeeeee
Insallah canim amin.Sakin üzülme. Herkesin Değeri farklı olabiliyor. Belki geç dollenmedir. Rabbim hepimize yardım etsin...
ben dün gece hastaneye gittim beta hcg 445 çıktı. Raporu hemen acilde nöbetçi doktora götürdük. adet dönemini ne kadar geçti dedi 3 gün dedim. SONUÇ pozitif gibi dedi ancak adet döneminde yükseliyor dedi. bi hafta sonra tekrar yaprırın dedi. forumlarda okuduğum kadarıyla 50-100 olanlar hamile olduğunu söylüyor. bizim bu doktorun tavrı hiç hoşuma gitmedi net bişey demedi.
Benimde son adet 28 mart.
Dunki beta hcg 137...
Adetim tam 1 hafta gecti...
Kafamda surekli ya yine kimyasalsa sorusu...
Ama diger kimyasalda degerlerim 7..12..14 tu
Bu ona gore yuksek ama korku gitmiyo
Yarin tekrar kan vericem ama zaman gecmiyooooo
Benimde son adet 28 mart.
Dunki beta hcg 137...
Adetim tam 1 hafta gecti...
Kafamda surekli ya yine kimyasalsa sorusu...
Ama diger kimyasalda degerlerim 7..12..14 tu
Bu ona gore yuksek ama korku gitmiyo
Yarin tekrar kan vericem ama zaman gecmiyooooo
Benim son adet tarihim 24 Mart. 24 nisanda idrar testim böyle çıkınca kan vermiştim. Sonuç 69 çıkmıştı. Dün tekrar kan verdim 208 çıktı.merhaba size bişey sorabilirmiyim ?
gebelik testleriniz nasıl çıkmıstı bu zaman zarfı ıcersınde ?
benımde 5. gunum bugun gecıkelı adetımın 5 gun once kan testım 0,154 cıkmıstı negatif.şimdi ise 5 gun gecıktı testler silik gibi cıkıyo anlam veremedım
hm hemen hemen bizimki aynı gidiyo.inş hayırlı kılsun Allah bebişlerimizi,bize bağışlasınAdet geceli 6 gun oldu pazar gunu baktirmistim 70 di. Belki bugun yine baktiricam
Teşekkürler canım Allah isteyen herkese nasip etsinHadi bakalim hakkinizda Hayirlisi
Benim son adet tarihim 24 Mart. 24 nisanda idrar testim böyle çıkınca kan vermiştim. Sonuç 69 çıkmıştı. Dün tekrar kan verdim 208 çıktı.
merhaba size bişey sorabilirmiyim ?
gebelik testleriniz nasıl çıkmıstı bu zaman zarfı ıcersınde ?
benımde 5. gunum bugun gecıkelı adetımın 5 gun once kan testım 0,154 cıkmıstı negatif.şimdi ise 5 gun gecıktı testler silik gibi cıkıyo anlam veremedım
Eki Görüntüle 1510465
Bu sekilde cikti canim.Ama gecen ay adetim 4 gun gecikti idrar testi silik cikti ama bunlardan daha silik hayalet cizgi dedikleri kanda baktirdim cikmadi adet oldum hemen zaten...
Rabbim insallah hepimize hayirli saglikli evlat nasip eder tez zamanda
Ben Eylül'den beri uğraşıyorum canım. Başarısız 3 klomen denemem oldu maalesef. Hatta bi tanesinde sonucum 25 çıkmıştı, Sevinçten delirmistim, ama şimdi hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum. PCO hastasıyım. KLomenden sonra bıraktım, ara verdim. Sonra 24 martta adet olunca adetin 3. Günü kan verdim, prolaktinim 28 çıktı. Yani yüksek... Yüksek olunca da gebeliğe engel oluyor. Dostinex'e başladım. 30 martta da hsg çektirdim, tuplerimde tıkanıklık varmış onlar açıldı. Bu ay farenjit oldum. Sesim kısıldı. Ilac kullanmadan bi test yapayım bari dedim. Ne olur ne olmaz :) sonucu görünce aptal oldum, hala kendime gelemiyorum :) şimdi de boş ve diş gebelik yazılarını, Bebeğin kalbi duranları okudukça buhranlardayim. Içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Allah yardım etsin hepimize. Hamile kalınca da sonra acabalarla boğuşmaya başladım. Cok bilmek hiç iyi değilmiş :)) ay ne cok dolmuşum, yine ne cok yazdım :)))ben boyle cıft cızgıyı gormek ıcın nelerımı vermezdım :)
Eki Görüntüle 1510465
Bu sekilde cikti canim.Ama gecen ay adetim 4 gun gecikti idrar testi silik cikti ama bunlardan daha silik hayalet cizgi dedikleri kanda baktirdim cikmadi adet oldum hemen zaten...
Rabbim insallah hepimize hayirli saglikli evlat nasip eder tez zamanda
hamilesin
hamilesin canım bence..yoksa çıkmzdı
Ama kimyasalda cikiyormus idrarda.8 tane test yaptim.Cumadan bugune kadar.
Crinon jel verdi doktorum.Gunde 1 kez kullaniyorum.Insallah artar ya cok dusuk geldi bana doktorda artmasina bakicaz dedi
Ben Eylül'den beri uğraşıyorum canım. Başarısız 3 klomen denemem oldu maalesef. Hatta bi tanesinde sonucum 25 çıkmıştı, Sevinçten delirmistim, ama şimdi hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum. PCO hastasıyım. KLomenden sonra bıraktım, ara verdim. Sonra 24 martta adet olunca adetin 3. Günü kan verdim, prolaktinim 28 çıktı. Yani yüksek... Yüksek olunca da gebeliğe engel oluyor. Dostinex'e başladım. 30 martta da hsg çektirdim, tuplerimde tıkanıklık varmış onlar açıldı. Bu ay farenjit oldum. Sesim kısıldı. Ilac kullanmadan bi test yapayım bari dedim. Ne olur ne olmaz :) sonucu görünce aptal oldum, hala kendime gelemiyorum :) şimdi de boş ve diş gebelik yazılarını, Bebeğin kalbi duranları okudukça buhranlardayim. Içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Allah yardım etsin hepimize. Hamile kalınca da sonra acabalarla boğuşmaya başladım. Cok bilmek hiç iyi değilmiş :)) ay ne cok dolmuşum, yine ne cok yazdım :)))
Ay su kimyasaldan cok korkuyorum yaaaaAma kimyasalda cikiyormus idrarda.8 tane test yaptim.Cumadan bugune kadar.
Crinon jel verdi doktorum.Gunde 1 kez kullaniyorum.Insallah artar ya cok dusuk geldi bana doktorda artmasina bakicaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?