Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canim adetim gecen hafta saliydi bu ay klomen kullanmistim.Okuduklarimdan klomende geciktirir diye ogrendim.Cuma gunu dayanamadi esim test almis 3 tane.ilkini o aksam yaptim.Sonra 2sini ctesi sabah ve aksam yaptim.sonrasida pazar gunu yapildi.Yani adetim 4 gun gecikince yaptim
Ben gecen sene haziranda kimyasal gecrdm yine oyledir diye panik liyorum.Klomen kullanip kimyasal yasayanda varmis..
Her siteden bisey okudukca kafam karisti

Sen adet oldunmu peki
işte bnımde adetimden 5 gün önce silikçizgi çıkmıstı o hevesle gıttım kan tahlılıne 0,154 cıktı. peki en sonki testi adetin gecınce mı yaptın ne zaman cıktı bu kadar belırgın

hayırlı olsun canım rabbım saglıklı kucagını almayı nasıp etsın ınsallah :) bizlerede nasip olsun annelik duygusu :)
Amiiiiiiiin, Allah hepimizin gönlüne göre versin tatlım. Vallahi ben hala inanamıyorum. Usg çekildikten sonra ikna olurum inşallah :))) haftaya gidicem nasipse. Bu hafta gitmedim doktora. Dün, bir daha devam etmeyeceğim ama yinele sonucumu danışmak icin eski doktorumu Aradım. 208 ile kese göremeyiz, haftaya gel dedi. Haftaya başka bir doktor buldum ona gideceğim inşallah. Çünkü doktorların empati kurmadan yaptığı konuşmalara denk gelip yaralanmak istemiyorum...

Benim klomen kullanırken adetlerim erken oluyordu. Su Saçma kimyasal gebelik herkesin korkusu. Ne yapicaz bilmiyorum

yok ıste canım olmadım normalde cumartesı olmus olmam lazımdı. 34 gunde bı oluyorum hıc sasmaz. bugun gecıkmemın 4.gunu .

Kizlar hepinizin hamilelikleri hayirli olsun.ins kat kat artar degerleriniz.herkesin hcg degerleri farkli farkli.benim adet iki gun gectiginde 924 cikti yani dun sabah. Acaba cogul gebelik mi.iki gunde dort bes kat artiyor

masallah canım ya inşallah benımd ebu geckmenın sonucu bebiş olur allahım :)

Kizlar hepinizin hamilelikleri hayirli olsun.ins kat kat artar degerleriniz.herkesin hcg degerleri farkli farkli.benim adet iki gun gectiginde 924 cikti yani dun sabah. Acaba cogul gebelik mi.iki gunde dort bes kat artiyor
Ay masallahhhhh. Allah gönlüne göre versin canım benim

Senmi benmi keseyi gorduk de cok sukur dun 10gun sonra da kalp atisini duyariz dedi doktor. Ben o kalp atisini duyana kadar kendimi hamile olarak goremiyorum yani hala idrak edemedm farkinda degilim sanki

O testlere hicc guvenemiyorum bende negatifti cnku bende hamile degilim kesin bi hastalik var bu yuzden adetim gecikti diye gittim dr.a. ama kanda cikti tam bi şoktu bizim icin cnku 5 gun once test yaptim ikiside negatifti. Allahima Sukurler olsun smdi kalp atisini Bekliyoruz

Başlarda adet mi olucaZ yoksa hamilemiyiz diye bekliyoruz şimdide kese Görelim sonra kalp atışı sonra bi hareket etse Beklemek hiç bi zaman bitmeyecek sanırım
Aynen Ole... ara ara kasikta sanci ama ne sanciii ve goguslerdeki hassasiyet disinda biseym yok.. bence.o minik kalp atislari aklimizi basimiza getircek ALLAHin izniyle

Merhaba ladydrn bebeğinin hayırlı olmasını diliyorum bende senin gibi gebeligimin 6. Haftasindayim ama kalp atışı duyamadik daha ve 4 gun kanamam oldu cok şükür kese normal dedi. Kese görüntüm aşağıda wizce normal mi? Yardımcı olun lutfen

Bence kadın d
Bnmde bir gün bile geçmeden 489 çıktı cnm hayırlısı inş:)

Ben daha keseyi bile görmeye gitmedim doktorum önümüzdeki hafta boşmuş. Doktorun kese için normal demişse normaldir canım hiç sıkıntı etme kendine. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahh

Masallah cok iyi.sevindim cnmm.kese icin ne zaman cagirdi dr peki
Cumartesi çağırdı cnm cumartesiye kadat 1500 ü geçer dedi 1500 den snra görebiliyoruz normalde dedi bide bir ton tahlil yaptı vitaminlerle ilgili fln cumartesi onlarıda kontrol ediyim dedi vitamin hapıda verebilirim dedi ama hemen folik asiti verdi dün başladım ona

Beni pzrts cagirdi.cmrt belki baska dr a gidicem.dr um iyi ama hastanesini begenmiyorum zaten.tam belli olsun diye pzrt gel dedi.vitamin hapini hic tahlil yapmadan verdi bana yaaa.kafami karistiriyo bu dr.icmiyim mi acaba.folik asit zaten iki aydir iciyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…