Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bilmiyorumki cnm valla ben hatta istedim doktordan dediki bi komple değerlere bakalım ondan snra gerekirse verelim dedi doktorların biri birini tutmuyo banada cumartesi belki göremeyiz ama sen yinede gel dedi olmadı pazartesi yine bakarız dedi hayırlısı inş cnm sağlıcakla alalım kucağımızada bnmkide 2 katından fazla artarak gidiyo inş sorun yoktr bebeklerimizde kimsenin bebeğindede olmasın ztn herkeze dua ediyorum isteyen herkez anne olsun inş.

Evet benmkide daha saglam goruruz dedi pzrt o zmn pzrts giderm olmadi.ben progesteronda aliyorum.alttan kullaniyorum ama..kimyasal gebeligim oldu daha once.tam adet gunumdede lekelenme oldu kahverengi.dr um basla yine dedi.cok korktum yine aynisi olcak diye.ama bu sefer deger katliyor cok sukur.o zaman boyle olmamsti.4-5 kat artarak gidiyor su an.ins boyle devam etsin.allah tum bebek isteyenlere versin.bizde ins kucagmza alirz sag salim canm.

Başlarda adet mi olucaZ yoksa hamilemiyiz diye bekliyoruz şimdide kese Görelim sonra kalp atışı sonra bi hareket etse Beklemek hiç bi zaman bitmeyecek sanırım
Evet iste insanlara meskale.hayat amacin oluyor.diger turlu monoton.simdi evde bile degisiklikler yapmak istiyorum dogumunda.allah nasip ederse.

Ay su kimyasaldan cok korkuyorum yaaaa
Aynen canim bende panikteyim yarin bakalim belli olucak...Rabbim nasip etsin hepimizee
yok ıste canım olmadım normalde cumartesı olmus olmam lazımdı. 34 gunde bı oluyorum hıc sasmaz. bugun gecıkmemın 4.gunu .

Canim benimde 1.5yildir olmadi umutlanmak ne demek sonra da umudun kirilmasi ne demek cok iyi biliyorum.Adet olmamissin bu bi umut idrarda cikmis.Silikte olsa...bence baska marka ile testi tekrarla..
Bazi kisilerin kaninda cikmiyor gebelik arkadasim ikizlere hamileydi ve 2 aya kadar cikmadi kanda.
O yuzden umutla umutsuzluk arasinda bende hep gidip geliyorum.Rabbim nasip eder insallah tez zamanda.

Merhaba son adet tarihim 26 mart 26 nisanda kan testi yaptirdin beta hcg 2200 cikti simdi 4 haftalik mi oluyor

Kızlar gunaydinnnnnnn...
Cuma günü bhcg 69
Pazartesi 208
Bugün 494
Ben ilk kan testini pazartesi yaptırdım değer 1060 çıktı. Merak ettiğim bir şey var neden ardıardına test yaptırıyorsunuz doktor mu istiyor benden istemedi sağlık Ocağına gitmiştim kadın doğuma git dedi sadece. Haftaya Çarşamba randevum var bakalımm. Bu arada gebelik tarihi aynı görünüyorr

Ay evet maşallah
Değerin 2 günde bir, 2 katına çıkması gerekiyor saglikli olup olmadığını bilmek icin. O Yüzden 2 günde bir testi tekrarlıyorum. Buarada laborantim zaten ama normalde de bu işleyiş böyle. Hcg belli bir seviyeye gelmeden gebelik akisini bilemediğimiz icin Dr test sonuçlarına göre yorum yapar

Benimki neden istemedi acaba salladı sanırım beni

senin son adet tarihi ne zmn cnm

Şimdi doktordan geldim. Herşey cok guzel dedi.
Folidoce yazdı. (Folik asit)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…