Bilmiyorumki cnm valla ben hatta istedim doktordan dediki bi komple değerlere bakalım ondan snra gerekirse verelim dedi doktorların biri birini tutmuyoBeni pzrts cagirdi.cmrt belki baska dr a gidicem.dr um iyi ama hastanesini begenmiyorum zaten.tam belli olsun diye pzrt gel dedi.vitamin hapini hic tahlil yapmadan verdi bana yaaa.kafami karistiriyo bu dr.icmiyim mi acaba.folik asit zaten iki aydir iciyorum ben.
Evet benmkide daha saglam goruruz dedi pzrt o zmn pzrts giderm olmadi.ben progesteronda aliyorum.alttan kullaniyorum ama..kimyasal gebeligim oldu daha once.tam adet gunumdede lekelenme oldu kahverengi.dr um basla yine dedi.cok korktum yine aynisi olcak diye.ama bu sefer deger katliyor cok sukur.o zaman boyle olmamsti.4-5 kat artarak gidiyor su an.ins boyle devam etsin.allah tum bebek isteyenlere versin.bizde ins kucagmza alirz sag salim canm.Bilmiyorumki cnm valla ben hatta istedim doktordan dediki bi komple değerlere bakalım ondan snra gerekirse verelim dedi doktorların biri birini tutmuyobanada cumartesi belki göremeyiz ama sen yinede gel dedi olmadı pazartesi yine bakarız dedi hayırlısı inş cnm sağlıcakla alalım kucağımızada bnmkide 2 katından fazla artarak gidiyo inş sorun yoktr bebeklerimizde kimsenin bebeğindede olmasın ztn herkeze dua ediyorum isteyen herkez anne olsun inş.
Evet iste insanlara meskale.hayat amacin oluyor.diger turlu monoton.simdi evde bile degisiklikler yapmak istiyorum dogumunda.allah nasip ederse.Başlarda adet mi olucaZ yoksa hamilemiyiz diye bekliyoruz şimdide kese Görelim sonra kalp atışı sonra bi hareket etse Beklemek hiç bi zaman bitmeyecek sanırım
Aynen canim bende panikteyim yarin bakalim belli olucak...Rabbim nasip etsin hepimizeeAy su kimyasaldan cok korkuyorum yaaaa
yok ıste canım olmadım normalde cumartesı olmus olmam lazımdı. 34 gunde bı oluyorum hıc sasmaz. bugun gecıkmemın 4.gunu .
4+3 müş test yaptırdığınızda, tebrikler sağlıkla gelsin bebişinizMerhaba son adet tarihim 26 mart 26 nisanda kan testi yaptirdin beta hcg 2200 cikti simdi 4 haftalik mi oluyor
4+3 müş test yaptırdığınızda, tebrikler sağlıkla gelsin bebişiniz
İnşallah sağlıkla alırısınız kucağınızaIlk bebegimi aralikta 8+3 gunlukken kaybettim cok tedirginim simdi doktora gitmeye korkuyorum insallah oyledir
Cok tesekkur ederim aminnnnİnşallah sağlıkla alırısınız kucağınıza
Ben ilk kan testini pazartesi yaptırdım değer 1060 çıktı. Merak ettiğim bir şey var neden ardıardına test yaptırıyorsunuz doktor mu istiyor benden istemedi sağlık Ocağına gitmiştim kadın doğuma git dedi sadece. Haftaya Çarşamba randevum var bakalımm. Bu arada gebelik tarihi aynı görünüyorrKızlar gunaydinnnnnnn...
Cuma günü bhcg 69
Pazartesi 208
Bugün 494
Ay evet maşallahBen ilk kan testini pazartesi yaptırdım değer 1060 çıktı. Merak ettiğim bir şey var neden ardıardına test yaptırıyorsunuz doktor mu istiyor benden istemedi sağlık Ocağına gitmiştim kadın doğuma git dedi sadece. Haftaya Çarşamba randevum var bakalımm. Bu arada gebelik tarihi aynı görünüyorr
Benimki neden istemedi acaba salladı sanırım beniAy evet maşallah
Değerin 2 günde bir, 2 katına çıkması gerekiyor saglikli olup olmadığını bilmek icin. O Yüzden 2 günde bir testi tekrarlıyorum. Buarada laborantim zaten ama normalde de bu işleyiş böyle. Hcg belli bir seviyeye gelmeden gebelik akisini bilemediğimiz icin Dr test sonuçlarına göre yorum yapar
Muhtemelen takibini kadın dogumcuya bırakmış Olmalı ki, o Yüzden yönlendirmişBenimki neden istemedi acaba salladı sanırım beni
Belkide içim rahatladı. Çok tsklerMuhtemelen takibini kadın dogumcuya bırakmış Olmalı ki, o Yüzden yönlendirmiş
Masallah cok iyi.sevindim cnmm.kese icin ne zaman cagirdi dr peki
Ben ilk kan testini pazartesi yaptırdım değer 1060 çıktı. Merak ettiğim bir şey var neden ardıardına test yaptırıyorsunuz doktor mu istiyor benden istemedi sağlık Ocağına gitmiştim kadın doğuma git dedi sadece. Haftaya Çarşamba randevum var bakalımm. Bu arada gebelik tarihi aynı görünüyorr
Şimdi doktordan geldim. Herşey cok guzel dedi.
Folidoce yazdı. (Folik asit)
24 martsenin son adet tarihi ne zmn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?