Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bende 3 defa yaptrdm doktor istedi deger duzenli cikiyomu diE

Canim degerlerin ne guzel artmis masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende 2 de sonuc alicam pzt 137 cikmisti hcg...bakalim simdi kac cikti...Stresten öldüm zaman gecmiyor
Sat ne zamandi senin cnm
Kızlar gunaydinnnnnnn...
Cuma günü bhcg 69
Pazartesi 208
Bugün 494

Canım bnde baktırdm bu sabah erkenden 179.86 çıktı yarın doktora randevu aldım gidiyim bakıym normal mi herşey
canım nasılsın? ben kaç gündür giremedim, en son pzt kan verdim 434 çıktı. ben de 9 mayıs cumartesi gününe randevu aldım çünkü öncesinde kese gözükmezse moralim bozulmasın istedim. şimdilik herşey yolunda çok şükür ağrım ya da bulantım da yok. çok nadir kasık ağrısı giriyor ve de akıntım var bunlar da normal sanırım. doktora gittin mi ne dedi?

kızlar bende 6 haftaya gireceğim benim tahminime göre sat a göre 9 haftalık olması lazım.. bu 5 kez gidişim doktora siz yine iyi sabırlısınız ya..

Aynen cnm bnmde pazartesi 489 çıktı doktor cumartesi gel böyle giderse keseyi görebiliriz dedi cnm aynen bnmde kasık ağrım gitti sadece sık tuvalete çıkıyorm çok nadir karnıma bi sızlama giriyo akıntım var bnmde beyaz onun dışında bulantı baş dönmesi felam yok cnm değerlerimiz inş böyle gider hep doktor iyi dedi cnm bna artış için bakalım cumartesiyi heycanla bekliyorz:)

Canim degerlerin ne guzel artmis masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende 2 de sonuc alicam pzt 137 cikmisti hcg...bakalim simdi kac cikti...Stresten öldüm zaman gecmiyor
Sat ne zamandi senin cnm

çıkar canım telaş etme

Kızlar gunaydinnnnnnn...
Cuma günü bhcg 69
Pazartesi 208
Bugün 494

ay canım ya tebrik ederim benim 15 iinde 10.97 di.pazartesi 88 çıktı.(5 gün sonra)bende tedirginim kan testi yaptırmaya korkuyorum değerler düşcek diye : hem yavaş gibi artıyo geliyodu bana.seni okuyunca bi heveslendim.yarın bende bi yaptırayım bari

Kizlar makina bozukmus cikamadi sonucum yarina kaldi bakalim insallah yarin guzel haberler alirim

kızlar benim beta 36 700 küsür çıktı doktar sata göre değerlendirdi..Ve 7 haftalık hamilesin ama değerin oldukça düşük dedi..Yumurtlama geç olmuş olabilir vs dış gebelik te olabilir dedi.Tekrar kan tahlili verdim..Şu an ağlamaktan cılkım çıktı...

hayır kese de gözüktü dış gebelik olabilir mi dedim başka doktora dış gebelik olsa rahim içinde olmaz filan demişti.

canım bu durumda doktor bana da benzer şeyler söyler paralel gidiyoruz senle çünkü. İnşallah sağlıkla güzellikle kucağımıza almayı da Allah nasip eder. Benim de. hiçbir belirtim yok başka zaten normal diyorlar :) keseyi gördüğünde haberleşelim inşallah güzel haberlerini bekliyorum :)

Üzme kendini hem sana hem bebise zarar. Bekle bakalım yumurtlaman geçtir inşallah

umarım aksi durumda yandım yani.. Dış gebelikte kese oluyor mu oluyorsa rahim dışında olmuyor mu..Benim ki rahim içinde.. bana göre 5 haftalık 5 haftalık gebelikte ztn kalp atışı ve bebeğin görülmesi imkansız..

Doktor benden daha evhamlı olduğundan yine kan tahlili istedi işte..

5 haftalık Gebeliği nasıl 7 haftalık dedi ilginç eğer doktor içine sinmediyse bence değiştir canım sonuçta sürekli aynı doktora gitmek iyi. Ben haftay Çarşamba'ya aldım ilk randevuyu ama nasıl sabredeceğim ozamanA kadar bilmiyorum

Kızlar beta 39.8 sonra 7.5 sonra 3.1 oldu doktor 2 gün sonra bir daha kan ver dedi artabilir dedi ben anlamıyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu?

sat a göre değerlendiriyor işte

Kızlar beta 39.8 sonra 7.5 sonra 3.1 oldu doktor 2 gün sonra bir daha kan ver dedi artabilir dedi ben anlamıyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu?

canım inşallah tekrar yükselir. Eğer ki kimyasal gebelikse de üzülme çünkü kimyasal gebeliklerden sonra tekrar gebe kalma şansı çok çok yüksek . Ve eğer bebek tutunamadıysa sebebi sağlıksız olması da olabilir. O yüzden herşeyde bi hayır vardır dua et ve üzülme canım. İnşallah güzel haberler alırsın ve bebeğin sana tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…