Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hamile bayanlar en son ne zmn bhcg baktırdınız ve kaç çıktı acaba..

Slm hanimlar benim adet gecikmesinin 3.gunu 23 nisan degerim 160 cikti 26 nisan tekrar yaptirdim 787 artis normal mi sizce cok endiseliyim.doktora cumartesi gidicem

Mrb bayanlar size bir sey sormak istiyorum bugün kan değerlerimi Öğrenmek için kan verdim adetime 10 gün var siZce gebelik varsa çıkar mı

Kizlar gece uykudan uyandiran bi agri oldu kasiktan boyle karnima dogru normalmi?
Yasayan varmi saglikli gebelikte.
Ben sonucumdan pek emin olmadigim icin kimyasalmi dis gebelikmi diye kafamda hep

ooyy maşallah çok yüksek aman ne güzel..değer düşük olup acaba demektense..

Canım valla doktor ilk aldı sonuçları eline laborauarda yanlışlık olmuştur çok yüksek dedi mol gebelikten bile şüphelenmişti Allah korusun o yüzden biraz stresli geçti ama şükür her şey normal gitti ve anneyim şimdi..

Slm hanimlar benim adet gecikmesinin 3.gunu 23 nisan degerim 160 cikti 26 nisan tekrar yaptirdim 787 artis normal mi sizce cok endiseliyim.doktora cumartesi gidicem

Artması gayet güzel.. Neden bu kadar endişelisiniz hep strese sokmayın size tutunmaya çalışan yavrularınızı

Kizlar gece uykudan uyandiran bi agri oldu kasiktan boyle karnima dogru normalmi?
Ben sonucumdan pek emin olmadigim icin kimyasalmi dis gebelikmi diye kafamda hep

Ben gebe olduğumu bilmiyordum adetim 1-2 gün geçmişti o sabah sağ kasığıma çok şiddetli bir sapma ağrıyla uyanmıştım..

canım benimde oldu bu sabah.en son sağlıklıydı umarım hala öyledir

mol gebelikte ne korkunç bişeydir canım ya allah analı babalı büyütsün inş:)

Evet o banada olmustu hatta kandil aksami nefesim kesildi resmen boyle bicak batti sanki kasigima sag tarafima.Zaten cumada idrarda cikti...ama dun geceki karnimdada agri vardi boyle uykuluydum nette hatirlamiyorum ama resmen bicak girdi sanip uyandim
Pzt kan verdim 137 cikti.Dun verdim henuz cikmadi sonucum sence iyimi 137?
Bi kez kimyasal diye yine korkum var birde cumadan beri idrar testi yapiyorum gittikce koyulasiyo adetimde 10 gun gecti annesin diye bi suru sordum hakkini helal et ☺

Aynen canim insallah oyledir.senin hcg nasildi?
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinde varsin agrisin acisin heryerim
amin acısına katlanırız canım:)) adete 3 gün kala 40, adete 1 gün kala 150, adeti 2 gün geçtiğinde 924 oldu.geçtiğimiz pzrts en son ölçüm.dr sağlıklı gidiyor güzel artış dedi.cmrts ya da pzrts gidicem tekrar.seninki nasıl ki?

Bu değer kaçıncı günün değeri? İnsan bir kere olumsuzluk yaşadım mı daha çok korkuyor muhakkak.... Rabbim esirgesin inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirirsin

canım 137 çıktığında adetin kaç gün geçmişti?

Bu değer kaçıncı günün değeri? İnsan bir kere olumsuzluk yaşadım mı daha çok korkuyor muhakkak.... Rabbim esirgesin inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Beklenen adetim 21 nisandi tahlil 27 nisandi.yani 1hafta gecince

Arkadaşın dediği gibi yani düşük görünüyor ama herkeste çok farklı oluyor önemli olan düzenli artması gerisi hikaye..
Kimyasalda 5 gun gecince kanama gelmisti.Dis olsa agri ve kanama oluyormus.Bilmiyorum tek umudum bunlar. ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…