Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Tesekkur ederim insallah artar.
ne zaman çıkacak sonuç canım mutlaka haber ver dua ediyorum sana.bende kimyasal gebelik yaşadım.şu an korkunu o kadar iyi anlıyorum ki.bende de aynısı var.en son sonuç sadece o gün mutlu etti beni.ertesi gün yine düştü mü acaba diye meraklanmaya başlıyorum.

Senin kac cikti

Kimyasalda 5 gun gecince kanama gelmisti.Dis olsa agri ve kanama oluyormus.Bilmiyorum tek umudum bunlar. ((((
benim 7 gün geçtiğinde kahverengi leke ertesi günde açık renk kan gelmişti.o gün değerim 33 e düşmüştü.ondan 3 gün sonrada kanama tam anlamıyla başlamıştı. şu an tam cuma ve cmrts günlerine denk geliyor. cmrts yi atlatırsam belki biraz rahatlıcam bende..

Suan degerin kac cikti canim kimyasalda benimde 7 den 14 e cikti sonrada kanama geldi.

hayırlı olsun öncelikle saglıklıca kucagına almak nasıp olsun canım.

1 hafta gectı demıssın ya adetını o sure zarfında evde gebelık testı yapmısmıydın ?
Aminn canim Adetim 4 gun gecince yaptim silikti hatta dun bile yaptim gunde n gune cizgi koyu cikiyo ve artik 2 dk bile surmuyo saniyesinde belli oluyor

cok guzel yaa benımde 5. gun gecıkmemın ogleden sonra doktora gıdıcem. ınsallah olumlu sonuc alırım sızın gıbı :)
Insallah canim.insallah benim evdeki test iyide kan dusuk...bakalim artik..sen idrar testi yapmıştın dimi silik cikmisti

#perikanadi daha önce bi dusugum oldu ve 4 yildir tedavi vs ugrasiyoruz.cok istiyorum stresten uzak durmak istiyorum tabiki ama insanin elinde olmuyo mutkaka kaygilari oluyo.yorumun icin saol elimden geldigince bebegimi de kendimi de strese sokmicam

Benimde adet geceli 7. Gun oldu bugun.dun kahve lekelenmem oldu kanamayi bekliyorum hcg ensin 27 ye dusmustu.kanama cok agir oldu mu sende

Benimde adet geceli 7. Gun oldu bugun.dun kahve lekelenmem oldu kanamayi bekliyorum hcg ensin 27 ye dusmustu.kanama cok agir oldu mu sende
canım evet ilkgün baya ağır oldu.evde durdum.işe gitmedim.sancı da yaptı adet sancısı.ben hiç alışkın olmadığım için fazla geldi.ama öyle çoookta deli gibi değildi.ertesi gün azalarak devam etti.5 gün sürdü aynı adetim gibi.2 ay korunduk biz.hemen bıraktığım gibi de hamile kaldım.

Doktor 1 ay korunma verdi. Bi atlataydim biraz korkuyorum acikcasi. Insallah benimde olur saglikli hir gebeligim. Senin ki hayirli olsun

Doktor 1 ay korunma verdi. Bi atlataydim biraz korkuyorum acikcasi. Insallah benimde olur saglikli hir gebeligim. Senin ki hayirli olsun
bende korkmuştum.arada parça falan geliyor ama gelmesi daha iyi korkma..inşallah ikinci gebeliklerimiz sağlıkla ilerler teşekkür ederim.bazı dr lar hiç korunmasanda olur diyor ama tekrar düşük yapabilirmişsin.rahim toparlanması lazm.tekrar düşündüğün ay bol bol havuç suyu iç:)

Kizlar merhaba araniza yeni katildim. Bir yildir çocuk istiyoruz hatta 5 ay öncesinde ben de kimyasal yasadim 6 gün gecikmişti ve beta HCG 18 cikmisti tutunamadi. Benim SAT 30 mart yani gecikmenin 3. gunu bugün tahlil yaptirdim HCG 473 cikti. Rabbim devamini görmeyi nasip eder inşallah...

[E="farmanya, post: 40737853, member: 375266"]canım inşallah tekrar yükselir. Eğer ki kimyasal gebelikse de üzülme çünkü kimyasal gebeliklerden sonra tekrar gebe kalma şansı çok çok yüksek . Ve eğer bebek tutunamadıysa sebebi sağlıksız olması da olabilir. O yüzden herşeyde bi hayır vardır dua et ve üzülme canım. İnşallah güzel haberler alırsın ve bebeğin sana tutunur.[/QUOTE

Oyle canım haklısın belki sonra
sağlıksız bi durum devam edecekti. Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalindigini ben de duydum ama 1 ay korunsak mi bilemedim ayrıca desteğin için çok teşekkür ederim. :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…