- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
ne zaman çıkacak sonuç canım mutlaka haber ver dua ediyorum sana.bende kimyasal gebelik yaşadım.şu an korkunu o kadar iyi anlıyorum ki.bende de aynısı var.en son sonuç sadece o gün mutlu etti beni.ertesi gün yine düştü mü acaba diye meraklanmaya başlıyorum.Tesekkur ederim insallah artar.
ne zaman çıkacak sonuç canım mutlaka haber ver dua ediyorum sana.bende kimyasal gebelik yaşadım.şu an korkunu o kadar iyi anlıyorum ki.bende de aynısı var.en son sonuç sadece o gün mutlu etti beni.ertesi gün yine düştü mü acaba diye meraklanmaya başlıyorum.
benim 7 gün geçtiğinde kahverengi leke ertesi günde açık renk kan gelmişti.o gün değerim 33 e düşmüştü.ondan 3 gün sonrada kanama tam anlamıyla başlamıştı. şu an tam cuma ve cmrts günlerine denk geliyor. cmrts yi atlatırsam belki biraz rahatlıcam bende..Kimyasalda 5 gun gecince kanama gelmisti.Dis olsa agri ve kanama oluyormus.Bilmiyorum tek umudum bunlar.((((
benim 7 gün geçtiğinde kahverengi leke ertesi günde açık renk kan gelmişti.o gün değerim 33 e düşmüştü.ondan 3 gün sonrada kanama tam anlamıyla başlamıştı. şu an tam cuma ve cmrts günlerine denk geliyor. cmrts yi atlatırsam belki biraz rahatlıcam bende..
canım benim adete 3 gün kala 150, adeti 2 gün geçince 924 çıktı.yani 3-4 günde 6 kat artış vardı.Senin kac cikti
Anladim canim.masallah guzel artmis Rabbim kucagina almayida nasip etsincanım benim adete 3 gün kala 150, adeti 2 gün geçince 924 çıktı.yani 3-4 günde 6 kat artış vardı.
benim kimyasalda adetimi birgün geçtiğinde 99 çıkmıştı.4 gün sonra 33 e düşmüştüSuan degerin kac cikti canim kimyasalda benimde 7 den 14 e cikti sonrada kanama geldi.
amin canım inş rabbim hepimize o günleri gösterirAnladim canim.masallah guzel artmis Rabbim kucagina almayida nasip etsin
Beklenen adetim 21 nisandi tahlil 27 nisandi.yani 1hafta gecince
Aminn canim Adetim 4 gun gecince yaptim silikti hatta dun bile yaptim gunde n gune cizgi koyu cikiyo ve artik 2 dk bile surmuyo saniyesinde belli oluyorhayırlı olsun öncelikle saglıklıca kucagına almak nasıp olsun canım.
1 hafta gectı demıssın ya adetını o sure zarfında evde gebelık testı yapmısmıydın ?
cok guzel yaa benımde 5. gun gecıkmemın ogleden sonra doktora gıdıcem. ınsallah olumlu sonuc alırım sızın gıbı :)Aminn canim Adetim 4 gun gecince yaptim silikti hatta dun bile yaptim gunde n gune cizgi koyu cikiyo ve artik 2 dk bile surmuyo saniyesinde belli oluyor
Insallah canim.insallah benim evdeki test iyide kan dusuk...bakalim artik..sen idrar testi yapmıştın dimi silik cikmisticok guzel yaa benımde 5. gun gecıkmemın ogleden sonra doktora gıdıcem. ınsallah olumlu sonuc alırım sızın gıbı :)
Insallah canim.insallah benim evdeki test iyide kan dusuk...bakalim artik..sen idrar testi yapmıştın dimi silik cikmisti
benim 7 gün geçtiğinde kahverengi leke ertesi günde açık renk kan gelmişti.o gün değerim 33 e düşmüştü.ondan 3 gün sonrada kanama tam anlamıyla başlamıştı. şu an tam cuma ve cmrts günlerine denk geliyor. cmrts yi atlatırsam belki biraz rahatlıcam bende..
canım evet ilkgün baya ağır oldu.evde durdum.işe gitmedim.sancı da yaptı adet sancısı.ben hiç alışkın olmadığım için fazla geldi.ama öyle çoookta deli gibi değildi.ertesi gün azalarak devam etti.5 gün sürdü aynı adetim gibi.2 ay korunduk biz.hemen bıraktığım gibi de hamile kaldım.Benimde adet geceli 7. Gun oldu bugun.dun kahve lekelenmem oldu kanamayi bekliyorum hcg ensin 27 ye dusmustu.kanama cok agir oldu mu sende
canım evet ilkgün baya ağır oldu.evde durdum.işe gitmedim.sancı da yaptı adet sancısı.ben hiç alışkın olmadığım için fazla geldi.ama öyle çoookta deli gibi değildi.ertesi gün azalarak devam etti.5 gün sürdü aynı adetim gibi.2 ay korunduk biz.hemen bıraktığım gibi de hamile kaldım.
bende korkmuştum.arada parça falan geliyor ama gelmesi daha iyi korkma..inşallah ikinci gebeliklerimiz sağlıkla ilerler teşekkür ederim.bazı dr lar hiç korunmasanda olur diyor ama tekrar düşük yapabilirmişsin.rahim toparlanması lazm.tekrar düşündüğün ay bol bol havuç suyu iç:)Doktor 1 ay korunma verdi. Bi atlataydim biraz korkuyorum acikcasi. Insallah benimde olur saglikli hir gebeligim. Senin ki hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?