Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Aminnn cümlemize inşallahh.

Merhaba kizLar batimin ustunden 11 gecti bugunki kan degerim 18886,7 cikti henuz doktora gitmedim deger 11. gune gore normaL mi ne dersiziniz

Merhaba kizLar batimin ustunden 11 gecti bugunki kan degerim 18886,7 cikti henuz doktora gitmedim deger 11. gune gore normaL mi ne dersiziniz
Merhaba hayirli evlat olsun ins.benmde hesaplarima gore 11.gunki gecikmem o civarlarda.degerlerim guzel artiyordu. Dr saglikli ilerliyor degerler guzel demisti.o yuzden bence icin rahat olsun.

Elif Ervacım merhaba,
bi hafta öncesinde burayı takip ederken acabalarla doluyken kafam şimdi çok şükür kafam içim çok huzurlu çok rahat..
27sinde pazartesi günü önce evde testte ikinci çizgiyi görünce hastaneye gidip kan verdim, 57,21 çıkmıştı..sonrasında tekrarlamadım ,
dün yani perşembe dr a gittim..tüm tahliller yapıldı..hersey normal çıktı sadece iki test burdada yapılmadıgından izmire gönderildi üç gün sonra çıkacakmış, sen yada burdan herhangi bi arkadaş bunları yaptırdımı, anti cmv,anti toxoplazma testleri..(henüz ne için olduklarını bilmiyorum birazdan int ten arastırıcam acıkcası dr a da sormadım çok evhamlı görünmek istemedim..olmamayada çalışıyorum yoksa insan strese giriyor..)
dr beta yaptırmamış sonradan farkettim(sabah gitmiştim,5 tüp kan alınınca beta hcg da var sanmıştım) sorduğumda gerek görmüyorum rahat ol dedi,degerin artma sürecini açıklayıp 5yada 6 mayısta gel dedi keseyi o tarihlerde görebileceğimizi söyledi..
açıkcası tedirgin olsammı olmasammı bilemiyorum sadece sabredip beklemek rahat olmak lazım sanırım..

sen nasılsın okudugum kadarıyla hersey yolunda maşallah..

seninlede tarihlerimiz çok yakın olunca sen yoldaş ilan ettim kendimce :))

12 gün geciktim iki gün arayla yaptirdim normalde 110 larda falan olması gerekinde 77 de kalmis çok endiseliyim

Hayirli olsun canimm benden boyle tahlil henuz istemediler.cok erken gibi geldi bana bilemedim ki

12 gün geciktim iki gün arayla yaptirdim normalde 110 larda falan olması gerekinde 77 de kalmis çok endiseliyim
Sabir sureci tatlim.simdi olumlu olmsuz bisey soylemek yanls olabliyor.kanaman yoksa dusmez bence degerin.ama 12 gun gecikmeye daha yukselmesi lazim.allahtan umit kesilmez.

Merhaba cnm aynen bnm doktorumda aynı tahlilleri yaptı kötü bişey değil onlar cnm biri kedilerden geçem ve bebeği rahatsz edebilen bir mikrobum vücutta olup olmadığı diğeride kızamıkcık virusünün vücutta olup olmadığı bn sonuçlarımı aldım hepsi negatif çıktı çok şükür diğerleride b12 demir vs. Bilindik testler ve idrar tahlili aslında tedirgn olmanı gerektircek bi durum yok doktorlarımı tedbirli davranıyo okdr bnmde değerim 2 şer gn arayla 48,180,490 çıktı bi dhada yaptırmadm yarn kontrolm var tahlil sonuçlarını kontrol edip kese gözükcekmi diye bakıcak doktor yarn sat a göre 4+5 olucam gözüküceğini sanmıyrm ama bakalım doktorm idrara sıkışık gel görmeye çalışırz dedi hayırlıaı bakalım:) hayırlı olsn cnm bu arada senin bebeşinde:)

Kizlarrr merhabaaa benim yumurtlamadan sonra 11. Gun test yaptim silik cizgi gordum sonra ayni gun kana gttim veee kanda da 12.55 cikti bata 4 kala ama sizce normal mi bu

Kizlar merhabalar bende hamile olduğumu yeni öğrenenllerdenim cok heyecanliyim size bisey soracagim ilk gun kan testi yaptirdigimda 158 di 2 gun sonra 248 cikti sizce iyimi artis? Simdiden tesekkurler

Kizlar merhabalar bende hamile olduğumu yeni öğrenenllerdenim cok heyecanliyim size bisey soracagim ilk gun kan testi yaptirdigimda 158 di 2 gun sonra 248 cikti sizce iyimi artis? Simdiden tesekkurler
2 gunde 2 katina cikmasi gerekio diye Biliyorum ama yanlis bilgi vermek de istemem....

%66 artış yeterlidir canım

Teşekkürler canim ya bu arada adetimin 4 gunu yani daha adet gunundeyim adet olmadim da normal gibi geldi banada yinede merak ediyor insan doktorumda yoktu soramadim ondan hemen sizlere sorayim dedim iyide etmisim :) bu arada kizlar 248 ne kadarlik oluyor daha kucuk sanirim cunku kese fln gorunmedi doktor haftaya goruruz ins dedide

Cnm hcg ye gore cok zor son adet tarhine gore hesapliyorlar.248 genelde 4. Haftada olur.adet zamanndaysan 4 haftalik oluyor.tebrikler.umarim degerin kat kat artar cnm:)

Canım değerin iyi,takma kafana çünkü beta hcg kişiden kişiye farklılık gösterir. Sen pozitif düşün, İnşAllah haftaya gittiğinde keseyi görürsün 1500-2000den sonra vajinal muayene ile görebilir doktorun. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin :))))

Cnm hcg ye gore cok zor son adet tarhine gore hesapliyorlar.248 genelde 4. Haftada olur.adet zamanndaysan 4 haftalik oluyor.tebrikler.umarim degerin kat kat artar cnm:)

Cok tesekkur ederim canim cevabın icin inan icimi rahatllattin cok heyecanliyim ilk oldugu icin daha 5 gun oldu ogreneli bu betalardan da hic anlamiyorum normalde enson adetim 4 nisanda adet gordum 7 gun suruyor ve ben 24 gunde bir adet goruyorum 24 nisanda da adet olmam gerekiyordu olmadim ertesi gunde olmadim hamilelk testi yaptim pozitif hemen kosusturdum hastaneye doktorda hamilesin tebrikler dedi ultrasonla bakti hic bisey gorunmedi daha yeni ondan dedi kan istedi iste bugun kan testi yaptim tam iki kati cikmadi ya kotu oldum sorunmu var diye iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…