Aminnn cümlemize inşallahh.Kizlar merhaba araniza yeni katildim. Bir yildir çocuk istiyoruz hatta 5 ay öncesinde ben de kimyasal yasadim 6 gün gecikmişti ve beta HCG 18 cikmisti tutunamadi. Benim SAT 30 mart yani gecikmenin 3. gunu bugün tahlil yaptirdim HCG 473 cikti. Rabbim devamini görmeyi nasip eder inşallah...
Canim kacgun geciktin.normalde iki kat artmasi lazim iki gunde.biraz az artmis ama iki gun sonra ins artarKizlar 2 gün önce degerlerim 56.75 di bugün tekrar yaptirdim 77.18 cikti normal mi
Merhaba hayirli evlat olsun ins.benmde hesaplarima gore 11.gunki gecikmem o civarlarda.degerlerim guzel artiyordu. Dr saglikli ilerliyor degerler guzel demisti.o yuzden bence icin rahat olsun.Merhaba kizLar batimin ustunden 11 gecti bugunki kan degerim 18886,7 cikti henuz doktora gitmedim deger 11. gune gore normaL mi ne dersiziniz
Bekleseydn keske iki gun daha belki daha yuksek cikardi doktorlar iki gun arayla yaptirio cnkuKizlar 2 gün önce degerlerim 56.75 di bugün tekrar yaptirdim 77.18 cikti normal mi
Benm gecikmemin 7.gunu 473.99 cikti 9.gun 943 11.gun 1823 bence degerin gayet iyi. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin InsaAllahMerhaba kizLar batimin ustunden 11 gecti bugunki kan degerim 18886,7 cikti henuz doktora gitmedim deger 11. gune gore normaL mi ne dersiziniz
Elif Ervacım merhaba,Cumartesi çağırdı cnm cumartesiye kadat 1500 ü geçer dedi 1500 den snra görebiliyoruz normalde dedi bide bir ton tahlil yaptı vitaminlerle ilgili fln cumartesi onlarıda kontrol ediyim dedi vitamin hapıda verebilirim dedi ama hemen folik asiti verdi dün başladım ona
Hayirli olsun canimm benden boyle tahlil henuz istemediler.cok erken gibi geldi bana bilemedim kiElif Ervacım merhaba,
bi hafta öncesinde burayı takip ederken acabalarla doluyken kafam şimdi çok şükür kafam içim çok huzurlu çok rahat..
27sinde pazartesi günü önce evde testte ikinci çizgiyi görünce hastaneye gidip kan verdim, 57,21 çıkmıştı..sonrasında tekrarlamadım ,
dün yani perşembe dr a gittim..tüm tahliller yapıldı..hersey normal çıktı sadece iki test burdada yapılmadıgından izmire gönderildi üç gün sonra çıkacakmış, sen yada burdan herhangi bi arkadaş bunları yaptırdımı, anti cmv,anti toxoplazma testleri..(henüz ne için olduklarını bilmiyorum birazdan int ten arastırıcam acıkcası dr a da sormadım çok evhamlı görünmek istemedim..olmamayada çalışıyorum yoksa insan strese giriyor..)
dr beta yaptırmamış sonradan farkettim(sabah gitmiştim,5 tüp kan alınınca beta hcg da var sanmıştım) sorduğumda gerek görmüyorum rahat ol dedi,degerin artma sürecini açıklayıp 5yada 6 mayısta gel dedi keseyi o tarihlerde görebileceğimizi söyledi..
açıkcası tedirgin olsammı olmasammı bilemiyorum sadece sabredip beklemek rahat olmak lazım sanırım..
sen nasılsın okudugum kadarıyla hersey yolunda maşallah..
seninlede tarihlerimiz çok yakın olunca sen yoldaş ilan ettim kendimce :))
Sabir sureci tatlim.simdi olumlu olmsuz bisey soylemek yanls olabliyor.kanaman yoksa dusmez bence degerin.ama 12 gun gecikmeye daha yukselmesi lazim.allahtan umit kesilmez.12 gün geciktim iki gün arayla yaptirdim normalde 110 larda falan olması gerekinde 77 de kalmis çok endiseliyim
Merhaba cnm aynen bnm doktorumda aynı tahlilleri yaptı kötü bişey değil onlar cnm biri kedilerden geçem ve bebeği rahatsz edebilen bir mikrobum vücutta olup olmadığı diğeride kızamıkcık virusünün vücutta olup olmadığı bn sonuçlarımı aldım hepsi negatif çıktı çok şükür diğerleride b12 demir vs. Bilindik testler ve idrar tahlili aslında tedirgn olmanı gerektircek bi durum yok doktorlarımı tedbirli davranıyo okdr bnmde değerim 2 şer gn arayla 48,180,490 çıktı bi dhada yaptırmadm yarn kontrolm var tahlil sonuçlarını kontrol edip kese gözükcekmi diye bakıcak doktor yarn sat a göre 4+5 olucam gözüküceğini sanmıyrm ama bakalım doktorm idrara sıkışık gel görmeye çalışırz dedi hayırlıaı bakalım:) hayırlı olsn cnm bu arada senin bebeşinde:)Elif Ervacım merhaba,
bi hafta öncesinde burayı takip ederken acabalarla doluyken kafam şimdi çok şükür kafam içim çok huzurlu çok rahat..
27sinde pazartesi günü önce evde testte ikinci çizgiyi görünce hastaneye gidip kan verdim, 57,21 çıkmıştı..sonrasında tekrarlamadım ,
dün yani perşembe dr a gittim..tüm tahliller yapıldı..hersey normal çıktı sadece iki test burdada yapılmadıgından izmire gönderildi üç gün sonra çıkacakmış, sen yada burdan herhangi bi arkadaş bunları yaptırdımı, anti cmv,anti toxoplazma testleri..(henüz ne için olduklarını bilmiyorum birazdan int ten arastırıcam acıkcası dr a da sormadım çok evhamlı görünmek istemedim..olmamayada çalışıyorum yoksa insan strese giriyor..)
dr beta yaptırmamış sonradan farkettim(sabah gitmiştim,5 tüp kan alınınca beta hcg da var sanmıştım) sorduğumda gerek görmüyorum rahat ol dedi,degerin artma sürecini açıklayıp 5yada 6 mayısta gel dedi keseyi o tarihlerde görebileceğimizi söyledi..
açıkcası tedirgin olsammı olmasammı bilemiyorum sadece sabredip beklemek rahat olmak lazım sanırım..
sen nasılsın okudugum kadarıyla hersey yolunda maşallah..
seninlede tarihlerimiz çok yakın olunca sen yoldaş ilan ettim kendimce :))
2 gunde 2 katina cikmasi gerekio diye Biliyorum ama yanlis bilgi vermek de istemem....Kizlar merhabalar bende hamile olduğumu yeni öğrenenllerdenim cok heyecanliyim size bisey soracagim ilk gun kan testi yaptirdigimda 158 di 2 gun sonra 248 cikti sizce iyimi artis? Simdiden tesekkurler
%66 artış yeterlidir canımKizlar merhabalar bende hamile olduğumu yeni öğrenenllerdenim cok heyecanliyim size bisey soracagim ilk gun kan testi yaptirdigimda 158 di 2 gun sonra 248 cikti sizce iyimi artis? Simdiden tesekkurler
%66 artış yeterlidir canım
Cnm hcg ye gore cok zor son adet tarhine gore hesapliyorlar.248 genelde 4. Haftada olur.adet zamanndaysan 4 haftalik oluyor.tebrikler.umarim degerin kat kat artar cnm:)Teşekkürler canim ya bu arada adetimin 4 gunu yani daha adet gunundeyim adet olmadim da normal gibi geldi banada yinede merak ediyor insan doktorumda yoktu soramadim ondan hemen sizlere sorayim dedim iyide etmisim :) bu arada kizlar 248 ne kadarlik oluyor daha kucuk sanirim cunku kese fln gorunmedi doktor haftaya goruruz ins dedide
Canım değerin iyi,takma kafana çünkü beta hcg kişiden kişiye farklılık gösterir. Sen pozitif düşün, İnşAllah haftaya gittiğinde keseyi görürsünTeşekkürler canim ya bu arada adetimin 4 gunu yani daha adet gunundeyim adet olmadim da normal gibi geldi banada yinede merak ediyor insan doktorumda yoktu soramadim ondan hemen sizlere sorayim dedim iyide etmisim :) bu arada kizlar 248 ne kadarlik oluyor daha kucuk sanirim cunku kese fln gorunmedi doktor haftaya goruruz ins dedide
Cnm hcg ye gore cok zor son adet tarhine gore hesapliyorlar.248 genelde 4. Haftada olur.adet zamanndaysan 4 haftalik oluyor.tebrikler.umarim degerin kat kat artar cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?