Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Amin insallah canim benim Rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu icimi rahatlattiniz gercekten cok sukur :) bu arada vajinal muayene alttan muaneyemi oluyor ?

Amin insallah canim benim Rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu icimi rahatlattiniz gercekten cok sukur :) bu arada vajinal muayene alttan muaneyemi oluyor ?
Evet canım alttan muayene
Ben keseyi de ,bebeği de ,kalp atışını da alttan muayene ile gördüm. Bir sakıncası yok,bu şekilde daha erken görüyorsun,karından görmek için biraz daha beklemen lazım canım :)

Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ...

2 kan tahlilini tam olarak aynı saatte mi verdin tatlım ?

Amin insallah canim benim. Ya canim alttan muayene cok acitiyordur birde tehlikeli degilmi ben acisina dayanamam :)) insallah ona grek kalmadan gorurum keseyi :) seninki suan kac aylik canim bu arada

2 kan tahlilini tam olarak aynı saatte mi verdin tatlım ?
Sıkıntı değil canım,kafanı yorma fazla,çok fazla da yorum okuma çünkü insan okudukça kafası karışıyor. Sonuç güzel olur İnşAllah,iyi haberlerini bekliyorum ...

Sıkıntı değil canım,kafanı yorma fazla,çok fazla da yorum okuma çünkü insan okudukça kafası karışıyor. Sonuç güzel olur İnşAllah,iyi haberlerini bekliyorum ...

Cok dogru diyosun canim en iyisi takmamak arastirmamak insallah hayirli haberlerle yazarim burayada sizlerde dualarinizi eksik etmeyin..

Amin insallah canim benim. Ya canim alttan muayene cok acitiyordur birde tehlikeli degilmi ben acisina dayanamam :)) insallah ona grek kalmadan gorurum keseyi :) seninki suan kac aylik canim bu arada
Yok tatlım bi ağrısı yok,ben çok alıştım,yumurta takibi yapıldığında haftada 3 kere alttan muayene oluyordum. İnşAllah bebişin seninledir de bi şekilde görürsün
12. Haftanın içindeyim canım çok şükür :)))))

kizlar bugun kan testi yaptirdim beta hcg degerim 46.26 cikti. dr. 2 gun sonra tekrar gel 3 katina cikarsa gebesin dedi. bende endiseliyim ya degerim katlanmazsa diye. ilk defa boyle birsey yasiyorum garip bir duygu. insallahh katlanir degerlerim. mutsuzluk sardi icimi...

Cnm bn bgn keseyi gördüm 4+5 te 15 gün anra kalp atışlarını duy aya çağırdı rabbim sana ve bekleyen herkeze nasip etsin bu duyguyu inş.:) birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim

Elif_erva benim de bugün 4+5 ama daha gözükmez kese diye doktora gorunmedim hangi ultrasonla göründü acaba :? Sadece tahlil yaptirdim 2 gün önce 473dü bugün 946 tam iki kati olmuş çok fena bi heyecan sardi beni de bi seneden sonra iyice ümitlendim keseyi görmek kalp atisini duymak için sabirsizlaniyorum :)

Normal ultrasonla baktı cnm ama nolur nolmaz alttanda kontrol etti ikisindede gözüktü çok şükür cnm ama bnm en son salı günü yapılmıştı tahlil 489 du 2000 den önce gözükmüyomuş bi kaç gün daha bkle istersn cnm

Evet haklisin acele etmesem iyi olacak galiba :) Allah bebegini sağ salim kucagina almayi nasip etsin canim saglikli gunler

Tşk ederim canım içim rahatladı inş bu testlerde sorun çıkmaz..
buarada şimdi yeni mesajlarını gördüm keseyi görmüşsünüz çok sevindim hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip eder inş canım ,darısıda başımıza bakalım..

Hayirli olsun canimm benden boyle tahlil henuz istemediler.cok erken gibi geldi bana bilemedim ki
Merhaba turkuaz41 ,
dr sanırım baştan tedbirli davranmak istedi. aslına bakarsan elinde sadece ptesi günkü betahcg degeri vardı ,bunu yeniden istemek yerine beta hcg dısındakı tüm tahlilleri yaptrmş ,haftaya persembe kese için çağırdı..

halbuki görüyorumki burda pekçok kişinin beta hcg si tekrarlanıyor.."ya değeri düşerse diye düşünmüyor "yani baktım dr um çok sakin rahat ben de öyle olayım dedim bekliyorum kafam rahat çok şükür...

Senin nekadar oldu canım buarada..
Allah isteyen herkese versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Mrb canim:) aslinda yapilmasi da iyi bi taraftan.benim dr da hcg yi tekrarladi zaten bitek buna gore konusablrz su an demisti.tabi simdi ustunden bir hafta gecti.belki keseyi gormeden o kadar icine girmek istemedi bilemiyorum ki.benm bundan once kimyasal oldu birde belki bi sure beklemek istedi.zaten ben degstrdim dr umu.dr iyiydi de hastane iyi degildi ben memnun deglm en aZindan.biraz dr uma uzuldum ama napimm bende kendmi dusunmek zorundayim dimi.yarin belki bendende ister yeni dr um.bi kesemizi gorelim de..henuz goremedk gec bile kaldik.5+3 um bugun allahin izniyle..pzrtsi hcg 924 du.artik gozukcek kivama gelmistir.amin cnm allah isteyenlerin kucagni doldursun valla.bebekle sinamasin cok zor isler..rabbim senin bebisini de korusun saglikli uzun omur versin ins.

Slm arkadaalar nasilsiniz ben 18 nisanda adet almam gerekiyodu olmadim 29 nisanda kan tahlili yaptirdim 941,6 cikti hemen doktorumu aradim hamilesin dedi ertesi gun yanina gitmemi istedi gittim gebelik var dedi ama kese gorunmedi 5mayista tahlil yapmami istedi o zaman belli olacak anlamadim yardimci olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…