- 13 Mart 2015
- 64
- 10
- 13
Canım değerin iyi,takma kafana çünkü beta hcg kişiden kişiye farklılık gösterir. Sen pozitif düşün, İnşAllah haftaya gittiğinde keseyi görürsün1500-2000den sonra vajinal muayene ile görebilir doktorun. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin :))))
Evet canım alttan muayeneAmin insallah canim benim Rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu icimi rahatlattiniz gercekten cok sukur :) bu arada vajinal muayene alttan muaneyemi oluyor ?
Cok tesekkur ederim canim cevabın icin inan icimi rahatllattin cok heyecanliyim ilk oldugu icin daha 5 gun oldu ogreneli bu betalardan da hic anlamiyorum normalde enson adetim 4 nisanda adet gordum 7 gun suruyor ve ben 24 gunde bir adet goruyorum 24 nisanda da adet olmam gerekiyordu olmadim ertesi gunde olmadim hamilelk testi yaptim pozitif hemen kosusturdum hastaneye doktorda hamilesin tebrikler dedi ultrasonla bakti hic bisey gorunmedi daha yeni ondan dedi kan istedi iste bugun kan testi yaptim tam iki kati cikmadi ya kotu oldum sorunmu var diye iste :)
2 kan tahlilini tam olarak aynı saatte mi verdin tatlım ?
Evet canım alttan muayene
Ben keseyi de ,bebeği de ,kalp atışını da alttan muayene ile gördüm. Bir sakıncası yok,bu şekilde daha erken görüyorsun,karından görmek için biraz daha beklemen lazım canım :)
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ...
Sıkıntı değil canım,kafanı yorma fazla,çok fazla da yorum okuma çünkü insan okudukça kafası karışıyor. Sonuç güzel olur İnşAllah,iyi haberlerini bekliyorum ...2 kan tahlilini tam olarak aynı saatte mi verdin tatlım ?
Sıkıntı değil canım,kafanı yorma fazla,çok fazla da yorum okuma çünkü insan okudukça kafası karışıyor. Sonuç güzel olur İnşAllah,iyi haberlerini bekliyorum ...
Yok tatlım bi ağrısı yok,ben çok alıştım,yumurta takibi yapıldığında haftada 3 kere alttan muayene oluyordum. İnşAllah bebişin seninledir de bi şekilde görürsünAmin insallah canim benim. Ya canim alttan muayene cok acitiyordur birde tehlikeli degilmi ben acisina dayanamam :)) insallah ona grek kalmadan gorurum keseyi :) seninki suan kac aylik canim bu arada
Cnm bn bgn keseyi gördüm 4+5 te 15 gün anra kalp atışlarını duy aya çağırdı rabbim sana ve bekleyen herkeze nasip etsin bu duyguyu inş.:) birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelimcanım bu durumda doktor bana da benzer şeyler söyler paralel gidiyoruz senle çünkü. İnşallah sağlıkla güzellikle kucağımıza almayı da Allah nasip eder. Benim de. hiçbir belirtim yok başka zaten normal diyorlar :) keseyi gördüğünde haberleşelim inşallah güzel haberlerini bekliyorum :)
Normal ultrasonla baktı cnm ama nolur nolmaz alttanda kontrol etti ikisindede gözüktü çok şükür cnm ama bnm en son salı günü yapılmıştı tahlil 489 du 2000 den önce gözükmüyomuş bi kaç gün daha bkle istersn cnmElif_erva benim de bugün 4+5 ama daha gözükmez kese diye doktora gorunmedim hangi ultrasonla göründü acaba :? Sadece tahlil yaptirdim 2 gün önce 473dü bugün 946 tam iki kati olmuş çok fena bi heyecan sardi beni de bi seneden sonra iyice ümitlendim keseyi görmek kalp atisini duymak için sabirsizlaniyorum :)
Merhaba cnm aynen bnm doktorumda aynı tahlilleri yaptı kötü bişey değil onlar cnm biri kedilerden geçem ve bebeği rahatsz edebilen bir mikrobum vücutta olup olmadığı diğeride kızamıkcık virusünün vücutta olup olmadığı bn sonuçlarımı aldım hepsi negatif çıktı çok şükür diğerleride b12 demir vs. Bilindik testler ve idrar tahlili aslında tedirgn olmanı gerektircek bi durum yok doktorlarımı tedbirli davranıyo okdr bnmde değerim 2 şer gn arayla 48,180,490 çıktı bi dhada yaptırmadm yarn kontrolm var tahlil sonuçlarını kontrol edip kese gözükcekmi diye bakıcak doktor yarn sat a göre 4+5 olucam gözüküceğini sanmıyrm ama bakalım doktorm idrara sıkışık gel görmeye çalışırz dedi hayırlıaı bakalım:) hayırlı olsn cnm bu arada senin bebeşinde:)
Merhaba turkuaz41 ,Hayirli olsun canimm benden boyle tahlil henuz istemediler.cok erken gibi geldi bana bilemedim ki
maşallah canımBenim de bhcg degerim 5818
Merhaba turkuaz41 ,
dr sanırım baştan tedbirli davranmak istedi. aslına bakarsan elinde sadece ptesi günkü betahcg degeri vardı ,bunu yeniden istemek yerine beta hcg dısındakı tüm tahlilleri yaptrmş ,haftaya persembe kese için çağırdı..
halbuki görüyorumki burda pekçok kişinin beta hcg si tekrarlanıyor.."ya değeri düşerse diye düşünmüyor "yani baktım dr um çok sakin rahat ben de öyle olayım dedim bekliyorum kafam rahat çok şükür...
Senin nekadar oldu canım buarada..
Allah isteyen herkese versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?