- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Canm degerin 11 gun gecikmeye gore biraz dusuk gibi.ama gec dollenme olablr.duzenli artis var mi diye gormek istemstr dr.ztn iki binden once gorunmuyor.Slm arkadaalar nasilsiniz ben 18 nisanda adet almam gerekiyodu olmadim 29 nisanda kan tahlili yaptirdim 941,6 cikti hemen doktorumu aradim hamilesin dedi ertesi gun yanina gitmemi istedi gittim gebelik var dedi ama kese gorunmedi 5mayista tahlil yapmami istedi o zaman belli olacak anlamadim yardimci olurmusunuz
Doktorum yeni hamilelik diyo zaten o yuzden tekrar tahlil istedi zatenCanm degerin 11 gun gecikmeye gore biraz dusuk gibi.ama gec dollenme olablr.duzenli artis var mi diye gormek istemstr dr.ztn iki binden once gorunmuyor.
Yani cnm yeni oldugu icin goremiyorlar.hcg artisina gore saglikli olup olmadgni anliyorlar.Doktorum yeni hamilelik diyo zaten o yuzden tekrar tahlil istedi zaten
Evet cnm ya bende sabirsizlaniyorum zaten korkuyorumda bilmiyorum ne yapacamYanibilmiyorum ne ymyeni oldugu icin goremiyorlar.hcg artisina gore saglikli olup olmadgni anliyorlar.
Hepimiz oyleyiz cnm.dr bizede sabir gereken bir surec dedi.hep merak ediyoruz hersey yolunda mi diye.ben bide adetime bir hafta kala ogrendim dusun.yarini iple cekiyorum.Evet cnm ya bende sabirsizlaniyorum zaten korkuyorumda bilmiyorum ne yapacam
Suan hamilemisin senin durumun ne[/QUOTE][QUOrkuaz41, post: 40790000, member: 632702"]Hepimiz oyleyiz cnm.dr bizede sabir gereken bir surec dedi.hep merak ediyoruz hersey yolunda mi diye.ben bide adetime bir hafta kala ogrendim dusun.yarini iple cekiyorum.
büyük ihtimalleBeta hcg once 12.55 cikip 3 gun sonrada 13.16 ciktiysa problem.vardir demi
Amin hepimizin inşallahmaşallah canım
Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip eder inş...
Maşallahh . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKıZlarr benim 5gün gecikti az önce test yaptırdım 2300çıktı normal mii?
Aminnn canımm teşekkür ederimmm,seninkinide Allah bağışlasınn..kese kaç haftalıkken görülüo ki ?Maşallahh . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ilkini gecikmenin 7.gunu yaptrdm snra 9. Ve 11. 12.gun kesemizi gorduk cok sukurkaçıncı günün tahlilleri acaba.bende merak ettim acaba benimki düşükmü
Hayirli olsunnnKıZlarr benim 5gün gecikti az önce test yaptırdım 2300çıktı normal mii?
Canım senin kaçtı hcg? Bende yrın gidicem bakalım :) inşallah görebiliriz keseyi :)2000 olunca değer görünürmüş sanırım canım öyle okumuştum benim ilk randevu Çarşamba günü. Bende daha görmedim Sabırla bekliyorum valla. Sende en kısa sürede randevu Alıp git büyük ihtimal görürsün canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?