Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canm degerin 11 gun gecikmeye gore biraz dusuk gibi.ama gec dollenme olablr.duzenli artis var mi diye gormek istemstr dr.ztn iki binden once gorunmuyor.

[QUOrkuaz41, post: 40790000, member: 632702"]Hepimiz oyleyiz cnm.dr bizede sabir gereken bir surec dedi.hep merak ediyoruz hersey yolunda mi diye.ben bide adetime bir hafta kala ogrendim dusun.yarini iple cekiyorum.[/QUOTE]
Suan hamilemisin senin durumun ne

kızlar çok endişeniyorum. ayın 30unda regl günümde ve o gün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 20,59 çıktı... yarın ilk dr randevum var. sizce yükselir mi ? kötü bir şey olsa kanamam şiddetli ağrım olurdu öyle di mi ? tüm hamilelik belirtileri var şu an göğüslerim, adet olacakmış gibi kasık ağrılarım vs vs...

[QUOrkuaz41, post: 40790000, member: 632702"]Hepimiz oyleyiz cnm.dr bizede sabir gereken bir surec dedi.hep merak ediyoruz hersey yolunda mi diye.ben bide adetime bir hafta kala ogrendim dusun.yarini iple cekiyorum.
Suan hamilemisin senin durumun ne[/QUOTE]
Evet hamileyim.adetimi iki gun gece hcg 924 cikti dr bir hafta sonra gel simdi gozukmez degerin saglikli olduguna isaret dedi.bende cok merak ediyorum.yarin keseyi gorcez ins.

Merhaba kızlar benimde adetim 5 gün oldu gecikeli bi umut bu sabah gidip kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı malesef

2000 olunca değer görünürmüş sanırım canım öyle okumuştum benim ilk randevu Çarşamba günü. Bende daha görmedim Sabırla bekliyorum valla. Sende en kısa sürede randevu Alıp git büyük ihtimal görürsün canım :)

Mrh arkadaslar ben prengy diye catlatma ignesi oldum 5 gun sonra cok siddetli kasik agrim oldu acile gittik ama yarim saat sonra hicbisey yapmadan gecti simdi sag tarafimda batma oluyo.acilde bhcg 64 cikti 2 saat sonra tekrar yaptirdim 70.4 cikti adetime bir hafta var daha acaba ignenin etkisiyle pozitif sonuc verirmi ya cok merak ediyorum

Canım senin kaçtı hcg? Bende yrın gidicem bakalım :) inşallah görebiliriz keseyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…