- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Çok bir fark yok evet 0.10 değer yüksek kırmızı işaret çıkınca endişe ettimTahlillerde bu kadarlık yükseklik önemli bir şey ifade etmiyor merak etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bir fark yok evet 0.10 değer yüksek kırmızı işaret çıkınca endişe ettimTahlillerde bu kadarlık yükseklik önemli bir şey ifade etmiyor merak etmeyin.
O zaman bilirubin değeri çok önemli değil diye mi düşünmeliyim neye göre çıkıyor acaba bu değerKaraciger degerleri Alt ast niz gayet normal
O aralik icinde olmayinca cikiyor ama bu sorun oldugu anlamina gelmiyor.Bu alt asl arkdasimin 300lerdeydi.Onun dahi goz beyazlari sari degildi.Çok bir fark yok evet 0.10 değer yüksek kırmızı işaret çıkınca endişe ettim
Karaciğer enzimleri bunlar değerler normal ama böyle strese devam ederseniz zorla hasta edersiniz kendinizi çoğu hastalık stresle başlarBirde bu değerime bakar mısınız rica etsem en azından işin içindesiniz bilgi verirseniz sevinirim
Bu hesaplamalar sizin benim onu onun degerine vurayim cikan sonuc gibi hesaplar degilmis.Buna benzer bir seyi doktora ben de sormustum,o hesaplar farkli oluyor demisti.O yuzden kendi kendine yaptiginiz hesap dogru olmayabilir.O zaman bilirubin değeri çok önemli değil diye mi düşünmeliyim neye göre çıkıyor acaba bu değer
Önceki değerlerim hep 0.23 çıkmış
Almadığımı nerden biliyorsunuz
Bende birde bu değer artar mı korkusu var öyle okursa her ay tahlil mi yaptırıcam benBu hesaplamalar sizin benim onu onun degerine vurayim cikan sonuc gibi hesaplar degilmis.Buna benzer bir seyi doktora ben de sormustum,o hesaplar farkli oluyor demisti.O yuzden kendi kendine yaptiginiz hesap dogru olmayabilir.
Cok buyuk girdaba girersiniz.Yapmayin.Siz bir genel cerraha gidin.Kontrolden gecin.Onun agzindan cikani dogru belleyin kafanizda.sayet kontrole gel derse gelin.Sizin duseceginiz hataya dustum ben.Surekli tahlil.Bu sizi psikolojik olarak mahveder.Bende birde bu değer artar mı korkusu var öyle okursa her ay tahlil mi yaptırıcam ben
Önceden sadece doktor istediği zaman tahlil verirdim şimdi endişe içindeyim sürekli tahlil yaptırmak istiyorum
O değeri 300 olan arkadaşınız için ne dendi sarılık mı sadece
Evet Sizi anliyorum ama bu olumsuz durdulamayan düşünceler size gerçekten zarar verecek.stresten gerçekten hasta olacaksınız.O kadar zor ki anlatamam enabizdan ben hiç bakmazdım. Kan verirdim doktora giderdim birşeyin yok derdi tamam derdim şimdi yıllar öncesinin tahlilleri ne bakıyorum
Evet psikolağa gidiyorum emdr terapisi alıyorum ama çok bir faydasını görmedimdaha önce sorulmuş cevap vermemişsiniz dolayısıyla almadığınızı düşündüm.
Anladigim kadariyla siz baya pimpiriklisiniz bu kadar kan tahliline takili kalmayin. Ben kanser surecindeyken bile bu kadar takılmadim sanirim sizin biraz psikiyatrik ama bahsettigim sekilde surekli ishal kabiz varsa gidin dedimNeden önemli birşey mi acaba
Ama ben tam ishalim ne tam kabız sadece tuvalet yapma ihtiyacı duyuyorum
Alıyorum ama psikiyatr değil pskolog yardımı alıyorumpsikiyatrist destegi alin mutlaka boyle omur gecmez hem size hem cevrenize yazik
Sizde mi öyleydinizCok buyuk girdaba girersiniz.Yapmayin.Siz bir genel cerraha gidin.Kontrolden gecin.Onun agzindan cikani dogru belleyin kafanizda.sayet kontrole gel derse gelin.Sizin duseceginiz hataya dustum ben.Surekli tahlil.Bu sizi psikolojik olarak mahveder.
Arkadasim asiri alkol tuketen biriydi.O yuzden karacigeri asiri yormustu.Su anda degerleri normale dustu.Karaciger kendini yenileyen bir organ.Korkmayin
Aynı durumdayız, sizi rahatlatabilecek bir tavsiyem yok.. ben de hastalık hastasıyım geçen akşam kedi tırmaladı, on bir saat sonra falan kuduz aşısı olmaya gittim içim rahat değil çıldırmak üzereyimMerhaba bende hastalık hastalığı var, kafam rahatlasın diye izne çıktım tatile gittik nitekimde rahatladı pazartesi işe başlıcam inşallah
Kendimi doktora gitmemek için tuttum tuttum, cuma günü köpüklü ishal olunca dayanamadım hazır izindeyken dahiliye doktoruma gittim kan verdim.
Benim 2 aydır süren mide ağrım var, bazen kabız bazen ishal oluyorum ve yemeklerden sonra çarpıntım oluyor.önceden 2 günde bir tuvaletimi yaparken şimdi sürekli ishal gibiyim aslında tam ishalde değilde tuvaletim varmış gibi Bu tatilde geçmişti çok rahatlamıştım.
İshal için gittim bir tahlil yaptırdım. Doktor pazartesi çıkar dedi dün baktım e nabıza düşmüş. Tahlilde bilirubin diye değer var sarılık ile ilgili direk bilirubin diye geçiyor sınır 0.53 iken benim 0. 63 çıkmış zaten gözümün içide bana sarı gibi gelmişti.
Dün acile gittik, baktı önemli birşey yok tahliller aşağı yukarı oynar dedi, senin sonuçların benimkinden daha iyi dedi bana
Ama akşamdan beri bütün değerlerime bakıyorum, eskiye bakıyorum karşılaştırma yapıyorum kafayı yicek gibiyim. Yine anksiyete yaşıyorum şuan
Pazarteside işe başlıcam aksi gibi. Var mı benim gibi durumda olan
Çok geçmiş olsunAnladigim kadariyla siz baya pimpiriklisiniz bu kadar kan tahliline takili kalmayin. Ben kanser surecindeyken bile bu kadar takılmadim sanirim sizin biraz psikiyatrik ama bahsettigim sekilde surekli ishal kabiz varsa gidin dedim
nacizane psikiyatriste basvurmaniz daha saglikli olur .uzun vadede biraz toparlanip psikologa gecersiniz doktorunuzun onerisiyleAlıyorum ama psikiyatr değil pskolog yardımı alıyorum