Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hilalcim maydonoz olayı kulaktan duyma biraz.mesela ıspanağada öyle derler.ben ilk üç ay ıspanak ve maydonoz çok çok az tükettim.nolur nolmaz diye.

bende bu zmanaa kadar maydonuz felan tüketmedimm kayın validem yemek yapmış bugün koymuş bi onda yerim...yinede tüketmemeye çalışıyorum ama ıspanağı ilk senden duydum onu bilmiyordum...

tesekkurler canım hadı hayırlı olsun sanada bebısın ay ne guzel böyle haberlerı alınca cok sevınıorum kaydirigubbakcemile2

baaaademmmm bademden haberı olan varmı????

ebicimmm canımmm burdayıımmm....kış ortasında evden taşındıkta telefon ancak bağlandı giremedim internete...canım bende bebişimde iyiyiz,işin ilginç tarafı hala kanamam var ama bebeğim çok iyi...kocaman oldu,ikili test için haftaya salı melih beye gidicem ama bugun dayanamadım burda bi yere gittim ultrasona bebişim kocaman olmuş 10 hafta 4 günlük 3.5 santim...:)))) ebicim sen nasılsın 9 şubattı randevun nasıl geçti,hersey yolunda dimi canımopuyorumnanaktan

kuzuuu 3.5 mı olmus masallah demekkı guclu olcak senın yumurcak guclubacismile ay canım benım senın test zamanların gelmıs ıns hayırlısıyla atlatırsınız.darısı bıze ıns bızde dun gıttık bebısım buyumus teyzesı 2.5 cm olmus hakan bey canavar olmus dedı.cok sukur bı sıkıntımız yok.benımde 2lı test ıcın 3martta randevum melıh beyle.bana anlatırmısın neler oldugunu cok merak edıyorum
canım hayırlı olsun evın zor oldumu tasınmak bızde tasıncaz ıns bu ev kucuk ben korkuyorum ama tasınmaktan ev bakıoruz ıste bakalım ne olcak...

arkadaslar inş. benve isteyen herkes en kısa sürede aranıza katılırız..
Allah bebişlerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin analı babalı büyütsün inş

ooo senin kuzuda kocaman olmuş maaşallah....ne güzel böyle beraber büyüyor bebişlerimiz..salı günü gidicem az kaldı,bütün detaylarını anlatırım canım...ben o 2li testi falan düzen labaratuvarında yaptırıcam,verdiği kan testleriyle beraber yaptırıcam daha yaptırmadım...valla canım ev işi her ne kadar ben pek elimi sürmesemde biraz zor oldu ama bana göre zor oldu çünkü kanamadan dolayı fazla uğraşmamam gerekiyodu ama ufak tefekte olsa insan dayanamıyor...ama eşin dostun varsa taşın,benim evimde çok küçüktü valla yayla gibi 4+1 e taşındım çok rahatım canım...biz güzel bi ev bulduk kaçırmayalım diye hemen taşındık,eğer acelen yoksa havalar biraz ısınsın nisan gibi taşın...canım gelişmeleri yazarım senide bebişide öpüyorum kendine iyi bak hergün ceviz yemeyi unutma:))))))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ne tesadüf bende ev arıyorum..ama havalar ısınınca taşınmayı istiyorum..ama istediğim gibi bulursam hemen taşınıcam..hamileyken biraz zor olucak ama...ebicim maşallah bebeğin büyümüş..bende salı gidicem kontrole..bakalım mm bazındaki bebişim cm bazına eişmişmi???

badem ay ne guzel eve cıkmıssın ya benım ev sımdı 3+1 ama odalar cok kucuk bı oda kıler gıbı bızde ev bakıoruz ama bız 4+1 e cıkamayız burda kıralar yuksek genıs bı 3+1 bulursam oda yeter ıdare ederız heralde bızde mart nısan gıbı tasınnırız sen dıkkat et kendıne bılıorum bıseyler yapmadan olmuyo en basta ben duramam ama bebıs herseyden kıymetlı onu uzme annesı kolay gelsın sana.salı sen deneyımlerını anlatırsın artık senınn kadar merak edıyorum ınan opuyorumnanaktan
justıng sendemı ev bakıosun hamıle kalan tasınıo ay cok hos allah yardımcımız olsun zor valla nasıl gıdıo hamılelık yaramazlık yapıomu?nasıl buyuyolar justıng gıdınce gorursun ıns mm ıken cm olmus harıka bısey yaa nekadar sukretsek az bu mucızeyı bızede tattırdı allah.bebıse ve kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan

benim bulantılarım çok ebicim...midemde yanmayla birlikte aşırı kıyılma ve bulantı oluyo...çok farklı bu sefer..kızımda böyle değildim..birgün severek yediğim birşeyden ertesi gün tiksinebiliyorum...iştahım yok...dr um ilaç adı verdi bulantıya..ama mümkün olduğu kadar içmemeye çalış dedi..garantisi yok çünkü dedi..bende bile bile içmedim..almadım bile..artık bir süre çekicem bunları..bugünümüze şükür...

ayy canım ne kadar surer kı acaba?cok sukur benım öle herzaman yok bazen bazı seylerden tıksınıorum ama tatlı yıyemıorum ama delı gıbı yemek öle sevıyorum kı yemek yemeyı kılo alıcam dıye ödüm patlıo ama yınede yıyorum :kedi: hersey bebeklerımız ıcın :ecrin_bebek: doktora gıdınce haber vermeyı unutma canım kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan

merhaba kızlar hamile olanları tebrik ederim benimde ilk denemem bugün transfer gününü sayarsak 7. günüm transferim sabah 10 da oldu çünkü bende belirtiler gögüs ağrısı ve sık tuvalete çıkma sizdede olmuşmuydu lütfen yardımcı olurmusunuz

valla canım önce hayırlı olsun bendede gogus agrısı vardı ama onun dısında bı belırtı yoktu.ama ben kendı ıcımden bılıodum sankı hep transferden sonra hep öle hıssetttım oldu cok sukur.kendını cok dınleyıp yıpratma az kalmıs dayan...

slm kızlar..bugün tekrar bebeğimi gördüm..resmen minicik herşeyi oluşmuş bir bebek..hatta ellerini kollarını hareket ettirince çok şaşırdım..kafa ve popo arasındaki boyu 3.5 cm olmuş..bebek gayet iyi dedi drum..sadece rahimimde çok az kan gördü ve ağır iş yapmadan normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi.birdaha iki hafta sonra çağardı..o zaman ikili tarama testi falan yapılıcakmış..bu arada ev arıyorum demiştim yaa..allahım burdada bana acıdı..hemen yan dairemdeki komşular çıkıyormuş..bizde o evi tuttukhemde şimdiki evimden bir oda fazla..benim için rahat bir taşınma olucak inşallah...

badem bugun doktora gıttın mı nasıldı bebısını gordunmu daha yakından???

ebicim merhaba canım...gittim doktora ve sonuçç harika....5 cm olmuş bebeğim,ense kalınlığı mükemmel kalp atışları süper yani hersey cok güzel...kıpır kıpır yaramaz...yüz hatları vücudu iyice belirmiş,müthiş bi duygu..allah isteyen herkese yaşatsın...canım testleride yaptırdım düzen labaratuarında..sonuçlarda güzel şükür bi sıkıntı yok....ama bundan sonraki randevu taaa 30 martta 6 hafta var nasıl dayanıcam bilmiyorumm...hayırlısı..bide cinsiyet için daha cok erkenmiş ama erkek gibi ama kesin değil yanılma payı cok yüksek dedi melih bey....sende gidince yaz,randevun ne zaman dı canım habersiz bırakma öpüyorum....opuyorumnanaktan

senın kacıncı haftanda bu testler oldu canım ayy ne guzel kocaman olmus yaramaz ayyy herkese erkek gıbı dıolar bu senede mı erkek patlaması yasanacak nasıl bellı olmamıs kı benım okuduguma gore 11.haftada cınsıyet organı gelısmeye baslıomus bellı olmustur demıstım ben.benım randevum 3martta.ben o zaman 11+5 olucam bakalım ne olcak.bıde hakan bey bana 3hafta arayla melıh beyden randevu alıcan dedı 3kez melıh bey gorucek dedı sanada öle mı demıstı 6 hafta cok uzun dııl mı yaa.neyse cok sukur saglıklı ve ters bısey yok demekkı.allah bebısını korusun canım.önce melih beye mi yoksa lab. a mı gıttın.ayy benım daha cok var yaa neyse canım gözün aydın...
justıng ne sanslısın canım yaaa ıyı hallolmus.kanama nıye varmıs anlamadım canım.dıkkat et kendıne aman sakın agır ıs yapma.neyse senın tasınman kolay olucak ıns darısı benım basıma bakalım ben napıcam.hayırlısı.bebek hazırlıgına basladınızmı kızlar ben 3 ay dolunca yavas yavas baslıcam ama dun ıp aldım battanıye orucem ıns allah ım onları korusun hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns opuyorumnanaktan

geçen pazar bady aldık sadece ..cinsiyeti belli olsun ondan sonra esas hazırlıklara başlıcaz inaşşalh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…