baaaademmmm bademden haberı olan varmı????
kuzuuu 3.5 mı olmus masallah demekkı guclu olcak senın yumurcak guclubacismile ay canım benım senın test zamanların gelmıs ıns hayırlısıyla atlatırsınız.darısı bıze ıns bızde dun gıttık bebısım buyumus teyzesı 2.5 cm olmus hakan bey canavar olmus dedı.cok sukur bı sıkıntımız yok.benımde 2lı test ıcın 3martta randevum melıh beyle.bana anlatırmısın neler oldugunu cok merak edıyorum
canım hayırlı olsun evın zor oldumu tasınmak bızde tasıncaz ıns bu ev kucuk ben korkuyorum ama tasınmaktan ev bakıoruz ıste bakalım ne olcak...
badem bugun doktora gıttın mı nasıldı bebısını gordunmu daha yakından???
ebicim merhaba canım...gittim doktora ve sonuçç harika....5 cm olmuş bebeğim,ense kalınlığı mükemmel kalp atışları süper yani hersey cok güzel...kıpır kıpır yaramaz...yüz hatları vücudu iyice belirmiş,müthiş bi duygu..allah isteyen herkese yaşatsın...canım testleride yaptırdım düzen labaratuarında..sonuçlarda güzel şükür bi sıkıntı yok....ama bundan sonraki randevu taaa 30 martta 6 hafta var nasıl dayanıcam bilmiyorumm...hayırlısı..bide cinsiyet için daha cok erkenmiş ama erkek gibi ama kesin değil yanılma payı cok yüksek dedi melih bey....sende gidince yaz,randevun ne zaman dı canım habersiz bırakma öpüyorum....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?