senın kacıncı haftanda bu testler oldu canım ayy ne guzel kocaman olmus yaramaz ayyy herkese erkek gıbı dıolar bu senede mı erkek patlaması yasanacak nasıl bellı olmamıs kı benım okuduguma gore 11.haftada cınsıyet organı gelısmeye baslıomus bellı olmustur demıstım ben.benım randevum 3martta.ben o zaman 11+5 olucam bakalım ne olcak.bıde hakan bey bana 3hafta arayla melıh beyden randevu alıcan dedı 3kez melıh bey gorucek dedı sanada öle mı demıstı 6 hafta cok uzun dııl mı yaa.neyse cok sukur saglıklı ve ters bısey yok demekkı.allah bebısını korusun canım.önce melih beye mi yoksa lab. a mı gıttın.ayy benım daha cok var yaa neyse canım gözün aydın...
justıng ne sanslısın canım yaaa ıyı hallolmus.kanama nıye varmıs anlamadım canım.dıkkat et kendıne aman sakın agır ıs yapma.neyse senın tasınman kolay olucak ıns darısı benım basıma bakalım ben napıcam.hayırlısı.bebek hazırlıgına basladınızmı kızlar ben 3 ay dolunca yavas yavas baslıcam ama dun ıp aldım battanıye orucem ıns allah ım onları korusun hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns opuyorumnanaktan
benimde doktor randevum 3martta ense kalınlıgına bakılcak ve ıkılı test var zaman gecmıo yaaaa
arkadaşlar bende ikili testi yaptım çok şükür temiz çıktı haftayada üçlü testim var inşallh oda iyi çıkar ama hamile kalmakla bitmiyomuş iş ya resmen üçbuçuk atıyorum her an bebeğime bişey olacak diye keşke bi ultrason cihazım olsada her gün baksam diyorum sizlerdede oluyomu acaba galiba sadece tüp bebek yaptıranlar bu sendroma yakalanıyo oda normal gerçi allah bebeklerimizi bize bağışlasın amin
...canım merhaba önclikle banada o vitaminden verdi benide biraz rahatsız etti ama şimdi alıştım sabah kahvaltıdan yarım saat önce kullanıyorum...canım ben sana cok detaylı yazmıştım hakan hocanın doğum tarifesini, görmedin sanırım...hakan hocanın sabit fiyatı normal doğum 4000tl,sezeryan 3000 lira..hastane paralarıda 1500 ile 2000 arasında değişiyor.. yani toplam 6000 e yakın tutuyor..ama bu doğuma kadar gecen sürede yapılan testlere ne kadar para vriliyor bilmiyorum...salı günü gidicem ya öğrenmeye çalışıcam canım..[/QU mrb hakan beyle ilgili bişey sorıcam soyismini ve nerde çalıştığını söylermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?