Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba,
Rabbim bu Cuma gününü hatrına sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Birşey sormak istiyorum hangi testleri ne kadara yaptırdınız.
Çok tşk....

aaay mşlh yaa sizi görünce nasıl özeniyorum..inş bende o günleri görürüm...
kızlar 12.günü test yaptırıcaz yaaa sonra bi daha ne zaman test yapacaklar..

canım merhaba,benimde tam 11+5ti..cinsel organlar 11.haftada oluşmaya başlıyomuş ama belli olmuyomuş..melih bey dediki diğer randevuda kesin olarak cinsiyeti söylerim..mecburen 6 hafta sonraya verdi randevuyu çünkü 17.haftada bakması lazımmış ayrıntılı ultrasona...bugün test sonuçlarımda cıktı melih beye fakslandı,akşam aradı beni sonuçlarım cok iyiymiş bebekte down sendromu vs.yüzde 1 olasılıkmış yani cok iyi dedi...hayırlısıyla sende yaptırda...canım testlere melih hocadan sonra gittim bak bunu unutma testlerin ultrasonla aynı gün verilmesi gerekiyormuş bu önemliymiş....hakan hoca banada aynısını söyledi ama 3 hafta arayla demedi onu melih hoca belirler dedi,3 defa melih hoca görecek sonra bana geleceksin dedi....canım senin bebeğinide hepimizin bebeğinide allah korusun...herşey cok güzel karnım yavas yavas belli oluyor,,cok mutlu oluyorummmm......opuyorumnanaktan

ya demekkı o zaman benımde öyle olur eger bı sıkıntı yoksa devamlı ultrasona almıolar demekkı.banada hakan hoca öle dedı ama 3 hafta arayla demıstı hatta bızımkıler 3hafta arayla ultarson tehlıkelı dıye kıyamet kopardılar.yanı bız bıdaha hakan hocaya gıttıgımızde 5aylık falan olcaz vay be.ayyy ne guzel yaaa bebıslerımız buyyuyo.bende bıkac gundur bı basagrısı vardı oldurdu benı salı carsamba surdu persembe aksam yıne basladı cumada devam bu sabah ıyı uyandım cok sukur agrı ıcın parol aldım ıcebılıyoruz dımı abartmadan baska gecmedı napımm.sagol canım kendıne ıyı bakk opuyorumnanaktan

kızlar 12.gun testten sonra her doktor yapmıomus ama bız 3kez gun asırı kan verdık gebelıgın saglıklı oldugunu gormek ıcın gun asırı 2ye katlaması gerekıomus.sonra 5-6.haftada kese kalp atısı falan var sonra tam kan sayımı ıstıolar ve hepatıt,rubella,toksoplazma ıcın bakılıo kanda ve ıdarar kulturu ıstıolar sonra rutın takıp 11-14.haftalar 2lı test ense kalınlıgı var sonrakılerı daha henuz bılmıorum bilmiyorumkismile daha oralara gelmedık bıldıgım kadarıyla bu fıyatlara bısey dıyemıcem devlette cok uygunmus özeldede ssk falan karısık hıc bılmıorum yanı.bu kadar yardımcı olabıldıysem ne mutlu zemuszemus

ohhh tecrübeli hamişşşler sizi. cok hoş bunları okumak allah nazardan korusun hepimizi bu arada benım ıkıncı hcg testim 407 cıktı cogul olabılırmı acaba

hmm gayet guzel ama bunu suan anlayamayız cogul dıyebılmek ıcın 3.kan vermende degerın 1000lere yaklasırsa 800-900 olursa söylenebılır sanırım cunku benımde yuksektı fene dııldı doktor tekte cıftte olabılır demıstı benım bıde 2tane 8hucrelıydı ya ama tek cıktı ama bıraz muzur galıbaa gecen doktor kontrolunde 9haftalıktı kıpır kıpırdı kaydirigubbakcemile2 sen buna takılma sımdı ıns saglıkla keseyı gorur klap atıslarını dınlersın

kızlar nasılsınız..bizde 20+2 olduk ınşallah.şimdilik herşey yolunda,ayrıntılı ultrasonda temiz çıktı ama maalesef melih beye gidemedim.bizim samsunda bir doktora gittim.yolculuk yapmak istemedim.şimdilik herşey yolunda çok Şükür.sizlerinde iyi olduğunuza çok sevindim,bebişler büyüyor Maaşallah

canımm doktor yok dedıyse yapma nasılsa ultrasonun yakınmıs bıraz merak edeceksın ama cok zevklı oluyo yaa sureklı heyecan her randevuda daha degısık buyumus goruyosun cok guzel yaaa...
fırdos senın ne ısın var samsunda yaa ben bısey analamadım sen ankarada dıılmıydın.neyse masallah yaa ne guzel 20.haftaya geldın yolun yarısı gıttı buyudukce onlar heyecanlanıyomusun.masallah ultrasonda da hersey yolunda ıns sonuna kadar böyle gıder saglıkla kucagına alırsın ogullarını kendıne dıkkat et opuyorumnanaktan

benimde doktor randevum 3martta ense kalınlıgına bakılcak ve ıkılı test var zaman gecmıo yaaaa

arkadaslar transferim 8 şubattı
18.02.2010 bhcg 36
20.02.2010 bhcg 84
22.02.2010 bhcg 185
Allah'ıma şükürler olsun...
ilk dr. randevum 09.03.2010

arkadaşlar bende ikili testi yaptım çok şükür temiz çıktı haftayada üçlü testim var inşallh oda iyi çıkar ama hamile kalmakla bitmiyomuş iş ya resmen üçbuçuk atıyorum her an bebeğime bişey olacak diye keşke bi ultrason cihazım olsada her gün baksam diyorum sizlerdede oluyomu acaba galiba sadece tüp bebek yaptıranlar bu sendroma yakalanıyo oda normal gerçi allah bebeklerimizi bize bağışlasın amin

benimde doktor randevum 3martta ense kalınlıgına bakılcak ve ıkılı test var zaman gecmıo yaaaa

canım 4 marttada ben gidicem..ense ve burun kemiğine bakıcakmış..sendede endişeler devammı yoksa benmi abartıyorum????eyvahedigeldismile

surayn yaşın lkaç cnm???çünkü üçlü tarama testine yaşı daha olan kişilerde bakılıyo biliyorum..ben 33 yaşındayım benden bu testi iisticekmi diye merak ediyorum da...

ya sorma bendede merak ölduruyo benı yaa su ıkılı test varya ıns temız cıkar hepımızınkı rahatlarız ben ıkılı testın guvenılırlıgı daha fazla dıye bılıorum3luyu kımden ıstedıklerını hıc bılmıorum ama ıkılı temız cıktıktan sonra nıye bıdaha 3lu yapılıo analamdım.ay neyse cok dusunmemeye calısıorum korkuyorum valla ne zormus sımdıden ıcımız tıtrıo dogunca ne olcak bılmıorum buldumcuk mu olcaz ne :kedi: hadı allah yardımcımız olsun haftaya buyuk gun az kaldı ama en guzelı ne bılıomusun ılk defa bukadar ayrıntılı ve net gorcez o fıkır korkumun önüne gecio kaydirigubbakcemile3
tutkum masallah ıns keseyı ve kalp atısında duyarsın saglıkla
surayn masallah sona kadar böle sorunsuz gıder ıns darısı butun hamıslerın basına :CüvCüv:

selam kızlar..ayy dün dra gittim ultrasonla baktım bebişime.inanılmaz bişey ya kafası,vucudu herşeyi o kadar netki.gece boyunca ne benim ne eşimin elinden ultrason görüntüsü düşmedi.bende 2 martta ayrıntılı ultrason 2li tarama yaptıracam.büyük bir heyecanla bekliyorum.inş.herşey yolunda olur kızlar.birbirimize dua edelim.

hadi gözün aydın harika bisey ya kolları bacakları falan var hersey tamam yani cok sukur ya benımde3 mart peş peşeyız ıns temiz cıkar saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…