Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bademmm nerelerdesın yaaa bende yaptırdım ıkılı testı coksukur bı sııkıntı yok bebısım erkekmıs onuda ögrendık banada bırsonrakı randevumu 9nısana verdı.cok sukur bu gunlere geldık sen nasılsın nasıl gıdıo buyudumu karnın?kendıne ıyı bakk opuyorumnanaktan

canımmmm merhaba,kaç gündür aklımdasın ama birtürlü fırsat olmadı....ebicim çok sevindimmm allah tamamına erdirsin...benim bebişimde erkek:))))))benim randevuda 30 mart ama nasıl gececek zaman bilmiyorum sürekli görmek istiyorum:) canım karnım cıktı biraz yavaş yavaş büyümeye başladı..1 kilo aldım..sırtım cok ağrıyooo ya onun dışında hiçbir sorun yok..senin nasıl gidiyor,göbüş büyüdümü..yaaa ne güzel ikimizde aynı şeyleri yaşıyoruz bebekler bile erkek...çok şükür bide doğumlarını görelim ebicimmm...erkek annesi mi oluyoruz şimdi...çok mutluyum canımmm yaaa.....öptümmm...kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

bak dıyorum sana bu anatolıa bebeklerı hep erkek ı ayarladı naptı yaaa hep erkek fırdosun ıkızlerıde erkek bundan allah allahhh... bu sene erkek senesı heralde benım kontrolumde sende 10 gun sonra benım daha fazla yok gobegım ama belım kalınlasmıs toplama trnasfer sırasında 1kılo almıstım bıdaha almadım suan ıyıyım ne kadar az alırsam okadar ıyı ya agırlasmam.ay gece bı ruyalar doguruyorum ama hıc hatırlamıorum falan ramazanmıs sahura kalkınca sancılanmısım annemler hastaneye goturmus falan herkes 7.ayda gorur ben sımdıden ruyamda doguruyorum bu merak ve plancılıgı napıcam bılmıorum hıc.valla sen sabırsızlanıosun ben doktordan geldıgımden berı cd yı kac kez seyrettım bılmıorum annemler kayınvalıdemler herkes seyrettı.aılecek sapıtmıs haldeyız allah hayırlısını versın.
melıh bey dogum tarıhı ıle ılgılı bısey söledımı sana bana suankı hesaplamayla uyumlu dedı eylul 17 bayram sonrası yani.cok sukur ya ıkımızınde bebeklerı saglıklı senınde hamılelık sorunsuz sukur benımde neguzel nazarlar degmesın kendıne ıyı bak canım opuyorumnanaktan

mrhb kızlar rabbim bebekleriniizi silere bağışlasın herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirsin inş. bende 14 haftalık hamileyim rabbimin izniyle. bende 1 hafta oldu olmadı 2 li testi taptırdım sonuç temiz çıktı çok şükür. doktorum bana 12 ci haftamda bebeğin erkek ama kimseye söleme belki yanılıyorumdur dedi ama buda pipisi diye gösterdi. bu kadar erken belli olurmu kızlar ya. sizlerde erkek evlat bekliyoruz diyince size bi danışayım dedim.

bademinde mi erkek?kzılar anatolia hamişleri hep erkek doğuracak galibakaydirigubbakcemile3.ikili testlerinizin temiz çıkmasına çok sevindim.

nagihancım belli olur,benimde 12.haftada belli olmuştu.

hadi ya :)) ben bu konuda fazla bilinçsizmişim sanırım 4 cü ay falan anca belli olur doktor beni kandırdı heralde diyordum :) adamında günahını aldım :)

11-12. haftalarda cinsiyae organı gelısmeye baslıo kımısı erken tamamlar ve 12.haftada anlasılır bazen kız bebeklerde erkek sanılma durumu olabılıomus cunku ılk zamanlar ıkı cınstede cıkıntı olurmus ama kızlarınkı vucuda paralel erkeklerınkı dık dururmus fark böle anlasılıo.özetle bu.tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın ıns hepımız sag salım kucagımıza alırız bebeklerımızı...

tesekkur ederım.ben 8.gun ıdrar testı yapmıstım cıkmamıstı.sonra 2gun sonra kan testı yaptırdım öyle öğrendım idrarda herzaman cıkmayabılıo bosuna moral bozuklugu yasanıo...

slm kızlar bende taşındığım için gecikmeli gittim kontrole..cumartesi günü gördüm bebeğimi..resmen tavşan gibi zıplıyordu..bütün organlarını tek tek gösterdi dr um...ama tarama testi sonucum daha çıkmadı..sizinkiler temiz çıkmış ..süperr...neolur banada dua edinde bir sorun çıkmasın..bu arada benim bebekte erkek olma durumu var ama kesin sonucu bir daha geldiğinde söylerim dedi..tabii en önemlisi hayırlı sağlıklı olması...

bu arada bu çizelgede niye 11 haftalık yazıyoki..12 hafta 5 günlük benimki..allah allah...

canım sen de mı erkek ben dıyorum bu sene erkek senesı allahım saglıkla kucagımıza aldırsında önemlisi o.ins senınde sonucların temız cıkar.buarada hayırlı olsun tasınmıssın ben daha ev bakıorum.bakalım hayırlısı...bu cızelgeler cok takılıo ben bı ara ıptal etmıstım yaaa sınır edıyo ınsanı.

canım suan burdan normal gorunuyo yaa ben analamadım kı bunu suan benımle aynı 13+3 gorunuyo...

5 ın ustunde olmalı ama galıba saglıklı dııl kacıncı gun ve sanırım tekrarlanması gerekıo gec tutunma yada kımyasal olabılır doktor takıbınde olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…