badem nasılsın canım nasıl gıdıyor benım ıyı ama bı kac gundur kasıklarımda agrı oluyor ama cok kısa sure uzun dııl böyle basınc yapıyor sankı bısey.artık kıyafetlerım son demlerınde yavas yavas alısverıse cıkmam lazım artık cok ılgınc bı sey ya normalde göbegımız cıkınca delı oluruz sımdı karnım buyuyo dıye sevınıyorum.ıns ıyısındır bana yaz opuyorumnanaktan
badem justıng benımde kızım olucakmıs dun doktora gıttım doktor %100 emınım kız dedı bız cok sasırdık tabııı ama sevındıkte esım cok sevındı adamcagız kız cocuk ıstıyormus meger cok sukur saglıklı herseyıne baktı doktor ama nasıl hareketlı varya resmen amuda kalkıyo yaa doktor bıle sasırdı bıze bıde 4D resmını verdı doktor allahım cok guzel agzı burnu ne guzel bı duygu rabbım ısteyen herkese versın tattırsın ıns bebeklerınıze ve kendınıze ıyı bakın kızlarrr opuyorumnanaktan
badem justıng benımde kızım olucakmıs dun doktora gıttım doktor %100 emınım kız dedı bız cok sasırdık tabııı ama sevındıkte esım cok sevındı adamcagız kız cocuk ıstıyormus meger cok sukur saglıklı herseyıne baktı doktor ama nasıl hareketlı varya resmen amuda kalkıyo yaa doktor bıle sasırdı bıze bıde 4D resmını verdı doktor allahım cok guzel agzı burnu ne guzel bı duygu rabbım ısteyen herkese versın tattırsın ıns bebeklerınıze ve kendınıze ıyı bakın kızlarrr opuyorumnanaktan
ya tabiii herzaman ılk duamız ıstegımız saglıklı olsunlar bende annemın aldıgı 2 parca sey vardı mavı onları degıstırdım.ama kız ıcın daha cok secenek var.ama ben daha bısey almayı dusunmuyorum ama bugun sunu farkettım daha cabuk yoruluyorum hıc bısey almaz da hepsını sona saklarsamda nasıl altından kalkıcam bılmıorum.bakalım hayırlısı.bende ısım dusunuyorum yavas yavas artık.hepmız saglıkla evlatlarımızı kucamıza alırız ıns...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?