Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi hayırlı olsun gozun aydın bu asamayı atlattık cok sukur darısı bundan sonrakılerın basına.bızden uclu test ıstemezler heralde ıkılı testın guvenılırlıgı daha fazla dedı doktor bana benım randevum 9 nısan da bakalım ne olcak ne kadar buyuyecek oglusum :ecrin_bebek: kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan

badem nasılsın canım nasıl gıdıyor benım ıyı ama bı kac gundur kasıklarımda agrı oluyor ama cok kısa sure uzun dııl böyle basınc yapıyor sankı bısey.artık kıyafetlerım son demlerınde yavas yavas alısverıse cıkmam lazım artık cok ılgınc bı sey ya normalde göbegımız cıkınca delı oluruz sımdı karnım buyuyo dıye sevınıyorum.ıns ıyısındır bana yaz opuyorumnanaktan

Ebi mrhb. nasıl gidiyor hamileliğin. Justing de hamileymiş çok sevindim kızlar sağlıkla alın kucaklarınıza bebeklerinizi.
Ebi oğlun olacakmış rabbim hayırlı evlat versin. Darısı bizlerin başına.. Hamilelerin duaları kabul olurmuş tüm bebek isteyenlere hayırlısı ile hamile kalmayı nasip etsin diye dua edin bol bol bizlere.

denser cok sukur rahat bı hamılelık gecırıorum ıns hep böyle gıder hep aklımdan gecıor zaten rabbım tum ısteyenlere hayırlısıyla evlat nasıp etsın cok zor cunku hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın tum hamıslerede :Saruboceq:

ebicim canım merhaba iyiyim valla şükür hersey yolunda bu aralar...ağrıyı kafana takma benim uzun zamandır var kasıklarımda sancı..normalmiş,bu aralar sürekli tuvaletteyim ya mesaneye baya baskı yapıyor oda sancı yapıyor...benim kıyafetler coktan gitti canım alışveriş yaptım pantolonlar olmuyo bayadır..rahat kıyafetler aldım..valla aynen ya karnım çıktı diye cok seviniyorum,2,5kilo aldım suan 17 hafta bitti..sen nasılsın canım...oğluş nasıl ben daha hareketlerini hissetmiyorum bu aralar tek derdim o,artık bi hissetmeye baslasam...:))bu salı melih hocadayım detaylı ultrason olacak,ayrıntıları yazarım..bu arada ben baska bi doktora gittim öylesine meraktan,oğlumun pipisini gördük:))) yani %100 erkek kesinleşti....salı günü yine yazarım canım öpüyorummmm...kendine dikkat et...kaydirigubbakcemile2

canım senınde oglun olcak ayyyy patlama oluyo erkek nufusunda...ıyı fazla almamıssın bende tedavının basından berı 1.5 kılo aldım.ama kotlarım falan karnımı sıkıodu bende dun kendıme yenı pantolon aldım2 tane ay cok sevımlı seyler var.ıyı olmana cok sevındım dıkkat et kendıne benım de 15 bıttı benım randevmda 8 nısanda melıh beyle bakalım hayırlısı habersız bırakma opuyorumnanaktan

ebi tebrik ederim kız hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin rabbim
ayrıca dua istiyoruz biz hamilelerin duaları kabul olurmuş dau et bizlere

insallah canım kabul olunan dualardan olur ıns dualarım edıyorum dılım dondugunce...

ebi nasılsın cnm..bende cumartesi günü inş cinsiyetini kesin öğrenicem..bende 3 haftadır kıyafetlerimi giyemiyorum..pantolon aldım bende...şimdilik onunla idare ediyorum..bebeğin hareketlerine gelince bugün ilk kez seyirme gibi hisseettim...benim ikinci hamileliğim olduğu için biraz daha önce hissedebiliyormuşum..o kasıklarda batma hissi hamileliğimin başından beri var cnm..sabahları özellikle tuvalette baya kasığıma batma oluyo..ama gayet normalmiş bunlar..merak etme cnm...
denser bu arada tüm isteyenler için dua ediyorum cnm..merak etme..

ya benım kıyafetlerımden hala kurtaranlar var cok sukur daha aldıklarımı gıyemedım ama heralde 2hafta sonra hıc bıseyım olmıcak sanırım cunku artık belım cok kalınlasıo son 20 gunde 3cm kalınlasmıs artık buyuyorum yavas yavas ya ben daha hıssetmıorum doktor 19-20 de hıssedersın dedı bılmıorum bakalım.benımde 8ınde doktor randevum var bakalım napmıs bebısım.bebısın cınsıyetı ne kesınlestımı bugun?demek bu batmalar normal korkutuyo bazen benı neyse saglıkla buyusunler ıns bebısler.kendıne ıyı bak

ebiiii benimki kızmışşş....geçen ay bi çıkıntı görmüştü ama sanırım başka bişeydi o...hemde öyle bir açmışki ayaklarını olduğu gibi bende gördüm cnm..kesinlikle kız...kızımla hemen neti açıp isimlere baktık..tabi yine hayırlısı...

ebicim merhaba canım,nasılsın..ancak yazabildim..melih beye gittik oğlumun her tarafına baktı Allaha şükür tüm organları saglıklı gözüküyor hiç bir problem yok...kocaman olmuş ebicim ya 210 gram..18 hafta bitti benim..hareketlerini hissetmeye basladım canım ama cok hafif,diyolar ya kelebek kanadı gibi..benim oğlum cok yaramaz ebi hiç durmuyor yerinde..ultrasonda bi görsen resmen tüm gücüyle tepikliyor beni...1 ay sonrada kalbine bakacaklar...darısı başına canım inşallah senin oğluşta öyle...cok güzel bi duyguymuş annelik..onu görmek için sabırsızlıktan catlıycam...onun için alış veriş yapmak istiyorum ama eşim biraz daha bekle diyo..bahar geldi ya yeni şeyler cıksın öyle bakalım diyo..bakalım hayırlısı..seninde az kaldı 8 nisana hayırlısı bakalım canım..sende gidince yaz bana öpüyorum...kendine ve oğluşuna iyi bakk canım...kaydirigubbakcemile2

justıng cok sevındım saglıkla kucagına al ıns bu kadar erkegın ıcınde bır tane kız allah hayırlı evlat etsın ıns...
masallah bademcım ya bende kendımı dınlıyorum ama hala hıssetmıyorum özellıkle yemeklerden sonra hareket ederlermıs ama bakalım ben nezaman hıssedebılcem bende ıple cekıyorum randevumu bakalım az kaldı bu sıralar ben cok yoruldum ıns bebegım ıyıdır.benım annem cok heveslı corap falan almıs 9ayın sonuna kadar ıyı bırıkım yapıcaz bu gıdısle kaydirigubbakcemile3 ya öyle guzel seyler varkı ama bende daha erken dıye bısey almıorum bıraz daha gecsın 20.haftayı bıtırelım bende baslıcam almaya.kendıne ıyı bak oglusunada canım opuyorumnanaktan

badem justıng benımde kızım olucakmıs dun doktora gıttım doktor %100 emınım kız dedı bız cok sasırdık tabııı ama sevındıkte esım cok sevındı adamcagız kız cocuk ıstıyormus meger cok sukur saglıklı herseyıne baktı doktor ama nasıl hareketlı varya resmen amuda kalkıyo yaa doktor bıle sasırdı bıze bıde 4D resmını verdı doktor allahım cok guzel agzı burnu ne guzel bı duygu rabbım ısteyen herkese versın tattırsın ıns bebeklerınıze ve kendınıze ıyı bakın kızlarrr opuyorumnanaktan

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ebi.Kız erkek farketmez, yeterki sağlıklı olsunlar.Bizde bugün doktora gittik, Allaha şükür herşey yolunda.Bende bişey almaya cesaret edemiyorum:)) kendinize iyi bakın....

aa ebi çok şaşırdım...bizimki gibi sizinkide son anda karar değiştirmiş herhalde...ben kızım olacağı için çok mutluyum..kızım benden dahada mutlu adını bile koyduk..daha doğrusu ablası koydu..defne...evet kızımızın adı defne...babamız zaten hayırlı sağlıklı olsun diyordu başkada bişey demiyordu..erkek olsaydı bir kızım vardı diğeri farklı olucaktı ama benim gönlümden geçen hep kızdı...hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda..gerisi boşş...

maşşallah ebi...
allah herklkese nasıp etsın ınsallah canım...hayırlı evlat olsun ınsallah..

ya tabiii herzaman ılk duamız ıstegımız saglıklı olsunlar bende annemın aldıgı 2 parca sey vardı mavı onları degıstırdım.ama kız ıcın daha cok secenek var.ama ben daha bısey almayı dusunmuyorum ama bugun sunu farkettım daha cabuk yoruluyorum hıc bısey almaz da hepsını sona saklarsamda nasıl altından kalkıcam bılmıorum.bakalım hayırlısı.bende ısım dusunuyorum yavas yavas artık.hepmız saglıkla evlatlarımızı kucamıza alırız ıns...

Ebi benim bu aralar tansiyonum çok düşüyor,bazen çarpıntım oluyor.Dediğin gibi bende çok çabuk yoruluyorum..............

ya bu dedıklerın bendede basladı yasemın tansıyonum dusuyo ve bıde benım burnum kanıyor anı yukselme ve dusmeden dolayımı oluyo acaba anlamadım.ama yavas yavas varlıgını hıssettırıyo bebegım ve 2gundur falan hafıf kıpırtılar hıssedıyorum cok guzel bı duygu doktorum daha erken dıyo ama ben hıssedıyorum tarıf de edemedım ama sankı cok su ıcmısım ve bıde balık yutmusum ıcımde kıpırdıyo gıbı cok komık havalar ısınsın yuruyuse baslıcam ıns ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…