Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebicim 18. 19. haftalarda kıpırtıları hissetme başlanıyor diye biliyorum..o hissttiklerin minik yavrundur canm...benim 15. haftada başladı ama ikinci hamileliğim olduğu için ...seninki artık hep göstericek kendini...anne ben burdayım heyyy diyomuş gibi geliyo bana.....süper bişeyy....

ya gercekten cok guzel bısey evet aynen dedıgın gıbı ben burdayım unutma dıyo sankı...canım benım...kendıne ıyı bak justıng...

ebiii canımm cok sevindim cokta sasırdım,erkek diye kafaya yerleşince tuhaf geliyor...cok sevindim canım,benim eşimde kız bebeği cok istiyordu ama şuanda da cok mutlu tabiiii...cok güzel kız bebek kıyafetleri var yaa ebicim valla her baktığımda içim gidiyor...diyorum ki bide kız yapsak ne güzel olur:)))))) desene daha birinciyi halletmeden ikinciyi planlıyorsun....cok güzel bi duyguymuş bu yaaa hareketlerini hissetmek ne güzel ben artık baya hissediyorum karnıma bakınca bile belli oluyor...ha canım bide burun kanamalarını kafaya takma çünkü cok dogal...vücuttaki kan miktarı arttığı için oluyormuş.....cok sevindim canım kızına iyi bak...öptümm...kaydirigubbakcemile2

badem sagol canım bebısım bıze suprız yaptı ıns yıne bı suprız olmaz neyse en önemlisi saglıklı cok sukur...senın bebısın benımkınde 2hafta mı buyuktu.ben sımdı 5aylık mı oluyorum kafam cok karıstı bana doktor bebek gelısımı 1hafta önde dedı bıde kızlar tam 40 hafta doldurmuyomus sonuc ne oluyo anlamadım.ya bıde benım kuyruk sokumu agrılarım var cok korkuyorum artarsa dıye napıcam bılmıorum böyle sıkıntısı olanları dırek sezaryene alıyomuslar :sinifsinif:
valla bende ıkıncıyı dusunuyorum esımde önce bunu bı hallet dıyo ama ben zaten allah kısmet ederse cok kardes olsunlar ıstıyorum kısmettt :kedi:
sende ıyısın dımı? bebısıne ıyı bakkk tabıı kendınede opuyorumnanaktan

kızlarrr justıng bademm doktorunuz seker yuklemesıyle ılgılı bısey söledımı???
ben 6mayısta gıtcem doktora acaba ne zaman yapılııor bu seker yuklemesıı???

pazartesi gidicem bende kontrole..bir sorarım cnm..aslında ben ne olduğunuda bilmiyorum ama sorarım....

galiba 6.ayda yapılıomus hamılelıkte seker olustuysa onu anlamak ve bebege gecmesını engellemek ıcın yapılıo tabıı bıldıgım kadarıyla...ayrıca tetenoz asısı oldunuzmu? bana doktorum gerek yok dedı sız naptınız???

ebicim yaa şeker yüklemesini sormayı unuttum valla..bugün gittim ama..kusura bakma...zaten sen öğrenmişsin sanırım..benimde bebeğimi gördük bugün..400 gr olmuş..gayet iyi dedi..haftasından önde bile dedi..ama plasentam aşağıdaymış..yani ilk doğumum normal olsaydı bile bu doğumum sezeryan..ama plasenta ileriki zamanlarda yukarıda çıkabilirmiş..inşallah öyle olur..yoksa hamileliğimde kanamam olabilir ve yatmam gerekebilirmiş..hayırlısı diyelim yinede...

canım plesantaya takılma cunku 24-25 e kadar degısebılıomus plesantanın yerı masallah kocaman olmus kuzun bende persembe gıtcem doktora bakalım fetalkardıyo randevum var kalbıne falan bakıcakmıs sonra normal rutın kontrollere donucez.benımde kafama takılıo tedavı bebeklerını dırekt sezeryanla alıomuslar neyse bunları ılerde dusunurum.saglıkla gelsınler önemli olan da bu dımı canım...

bende bugun doktora gıttım kızmın kalbıne baktı doktor coksukur saglıklı kuzum benım 520 gr olmus teyzelerı benım kızım guclu olcak guclubacismile ıns masallah...3haziranda randevum var ozaman seker yuklemesı yapılcakmıs bakalım sımdılık hersey yolunda
badem sen nerelerdesın naptın sende hakan beye mı gıtceksın?ya ben hakan hocadan randevu aldım ama bılmıorum ya bısey sormak ıcın aradıgımda hep sıkıntı oluyor zor ulasıyorum sankı dogumdada burda olmıcak gıbı gelıo kafam cok karısık bıde bende kramplar oluyo bacagımda napıcam ben bunları?? sen naptın nasıl gıdıorr sanada yapılcakmı seker yuklemesı???

Merhaba,
Bebisin 520 gr olmus Masallah kac haftalik canim, ben bu hafta tam 18 haftalik olacak Allah izin verirse kiz oglan hala bilmiyoruz pazartesi kontrolum var insallah cinsiyetini ogreniriz.

Selam ebi,maşallah kızın büyümüş:)) benim kontrolüm haftaya perşembe, bu ay bayağı uzun bir zaman oldu son kontrolden sonra bebeği görmeyeli.....Bendede kramplar var,magnezyum kullanıyorum.Gece uyku uyuyamıyorum,bugün doktoru aradık pasiflora kullanmamı önerdi,ama kullanmayı düşünmüyorum.Kramplar için bol bol kalsiyum ve magnezyum almak gerekiyormuş.....

ebi maşallah tosuncuk doğuracaksın bu gidişle...cokacimcoookkilosu çok iyi..bu arada kaç kilo aldın şimdiye kadar??? ben 5 kilo almışım..ama bundan sonra dikkatli olucam..esas bundan sonra alınıyomuş çünkü...

ebicim merhaba canım...allaha şükür cok iyiyim...oğluş büyüyor tekmeleri basıyor...bende ekoya gittiğimde 523 gr cıkmıştı...aynı gidiyor bebişler kızımızda oğlumuzda cok sağlıklı maaşallah Allah nazarlardan saklasın hepimizin yavrusunu...27 mayıstada hakan hocayla randevum var..canım bu arada şeker yüklemesinide hakan hoca bu randevuda isteyecekmiş...yaa hakan hocaya ulaşmak konusunda haklısın cok zor oluyor...artık ben bi sorun olunca ayşe hanıma danışıyorum o soruyor hakan hocaya valla....bu konuda sıkıntı var ama doğumuda hakan hoca yapsın istiyorum...bu sektörde çalışan bi kaç tanıdığa danıştımda hakan hoca iyi bi seçim diyorlar....birde sezeryan olursa kesin hakan hoca olsun istiyorum bu saatten sonra başka bi doktora güvenemem canım ya ....zor bulduk zaten bebişi bide riske atamam....inşallah hayırlısı olur...canım ben senden önce gidicem ya hakan hocaya,bakalım o zaman belli olur bişeyler...ben sana izlenimlerimi yazarım:))))bak benim bebiş tekmeyi bastı şimdi...sana selam söylüyor teyzesi...öpüyoruz seni görüşürüzzzz....kaydirigubbakcemile2

cok sukur bebegım ıyı masallah nisacım ben 22.haftadayım bazen göstermio bebekler benim arkadasımda hala ögrenemedı oda 18.haftada daha cok meraklanıor ama hayırlısı....
justıng ben suan 4kılo aldım fena dııl ben 54.5 la hamıle kaldım sımdı 58.5 oldum ben 9kılo alırım ıns dıye dusunuyodum bakalım ne olucak ...
bademcım ıyı olmana cok sevındım ya benım sıkıntım her aradıgımda hakan hocanın sehır dısında olması esım bu adam dogumdada sehır dısında olur dıye kızıor bıde tahlıller ıcın hep ayrıca hastaneye gıtmem gerekıor ya sıkıntı oluyor bıze mesa hastanesı yakın orda burcu hanım var ona mı gıtsem dıye dusunuyorum bakalım yaa neyse sen bana anlatırsın ıns hakan hocaya bı gıt bakalım seker yuklemesını ordamı yapcaklar yoksa yıne hastaneye mı gıt dıycekler bıde dogum konusunda ne dıycek sana ..bebıslerımızede masallah tosunlar gelıo ama cokta tosun olmasınlar bıze zor olur sonra :kedi: saglıkla buyusunler ıns demek bana selam sölüyor yaramaz ben onu yerimm allah saglık sıhhat versın kolay dogumlar versın ıns öptmmm opuyorumnanaktan

bademmm az kaldı doktor randevuna cok merak edıyorum senin az cok biseyler belli olur senden ögrenirim ins bakalım sana ne dıycek su seker yuklemesı falan nerde yapcaklar?????
meraktan ölüyorum ben kontroller gelmek bılmıor.kızım artık geceleri cok hisssediyorum saga sola donunce hep tekmelıyor benı 1 haftadır uykum artık gece daha hafif oldu bakalım daha ne muzurluklar yapıcaklar

kızlar geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim..çok şükür herşey yolunda bebeğimin...o güzel yüzünüde gördük..cd sini tekrar tekrar izleyip duruyorum...doyamıyorum bakmaya...gelişimide bir hafta önde gidiyomuş..sağlıklı yani çok şükür...bende artık geceleri uyuyamıyorum..yamı yatayım düzmü bilemiyorum..ne tarafa yatsam ordan patlatıyo cadı..birde çok sık tuvalete çıkıyorum..gece uykularım şimdiden çok bölündü...bundan sonrada böyle devam edicek sanırım..haberlerinizi bekliyorum ...görüşmek üzere....

cıdden aynı durumdayız justıng sabahı zor edıyorum daha uykudan uyanıcak kadar sıkısmıyorum gecelerı ama sabah 7-8 zor atıyorum kendımı tuvalete benım kızımda öle cadı kı geclerı aynen senınkı gıbı yan yatsam bı tekme duz yatsam bı tekme artık yastık koymalıyım sanırım bacagımın arasına uzun yastıklardan almayı dusunuyorum sonrasındada emzırme ve bebek destegı olarak kullanılıyor ya ondan lazım heralde...ya justıng zaman nasıl gecıcek bılmıorum sankı cok zor yavas gecıor zaman bu son 3 ay nasıl gecıcek bılmıorum.kendıne ıyı bakk opuyorumnanaktan

ebicim canım merhaba,evet cok az kaldı ya bende cok heyecanlıyım..artık doğum sürecine giriyoruz son 3 ay nerdeyse,biraz korkmayada basladım ya ebicim..26 hafta oldum bu haftalardan sonra kasılmalar falan baslar dediler hakkaten basladı..bende korkmaya basladım...:) bide canım bu gectiğimiz hafta 2 arkadasım doğum yaptı biri 8 aylık erken..opuyorumnanaktan biri başkent hastanesinde biride medicana da yaptı..ikiside sezeryan ve cok memnun kaldılar...baskenti görmedim ama medicana süper ebi ya,5 yıldızlı otelden farksız üstelik hersey içinde doktoru vs. de dahil 2.400 lira sezeryan..hakan hoca nın kendisi ve hastane toplam 6500 ü gececek gibi..ayrıca dediğin gibi ulaşmak zor,bide gecen gün sancım oldu korktum aradım hakan hocayı 2 saat sonra ancak ulaştım ve hemen hızlı hızlı dediki hacettepeye git bişey olursa beni ararlar dedi kapattı...benimde kafam cok karıştı cokta güveniyorum ama benim arkadasların duğumları beni başka hastanelere bakmam gerektiğini hatırlattı...hakan hocaya bi gidiyimde bu hafta valla arastırıcam....ayrıca dediğin gibi her test için dışarıya gidiyoruz bu seker yüklemesinide onlar yapmıyormuş,düzen lab. dediler ama ben 29 mayıs hastanesinde yaptırıcam.....ayyy canım benim seni soramadım bile kusura bakma kafam cok karışık ya senle paylaşmak istedim...2 gün sonra yine yazarım canım..öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…