bende bugun doktora gıttım kızmın kalbıne baktı doktor coksukur saglıklı kuzum benım 520 gr olmus teyzelerı benım kızım guclu olcak guclubacismile ıns masallah...3haziranda randevum var ozaman seker yuklemesı yapılcakmıs bakalım sımdılık hersey yolunda
badem sen nerelerdesın naptın sende hakan beye mı gıtceksın?ya ben hakan hocadan randevu aldım ama bılmıorum ya bısey sormak ıcın aradıgımda hep sıkıntı oluyor zor ulasıyorum sankı dogumdada burda olmıcak gıbı gelıo kafam cok karısık bıde bende kramplar oluyo bacagımda napıcam ben bunları?? sen naptın nasıl gıdıorr sanada yapılcakmı seker yuklemesı???
bende bugun doktora gıttım kızmın kalbıne baktı doktor coksukur saglıklı kuzum benım 520 gr olmus teyzelerı benım kızım guclu olcak guclubacismile ıns masallah...3haziranda randevum var ozaman seker yuklemesı yapılcakmıs bakalım sımdılık hersey yolunda
badem sen nerelerdesın naptın sende hakan beye mı gıtceksın?ya ben hakan hocadan randevu aldım ama bılmıorum ya bısey sormak ıcın aradıgımda hep sıkıntı oluyor zor ulasıyorum sankı dogumdada burda olmıcak gıbı gelıo kafam cok karısık bıde bende kramplar oluyo bacagımda napıcam ben bunları?? sen naptın nasıl gıdıorr sanada yapılcakmı seker yuklemesı???
bademmm az kaldı doktor randevuna cok merak edıyorum senin az cok biseyler belli olur senden ögrenirim ins bakalım sana ne dıycek su seker yuklemesı falan nerde yapcaklar?????
meraktan ölüyorum ben kontroller gelmek bılmıor.kızım artık geceleri cok hisssediyorum saga sola donunce hep tekmelıyor benı 1 haftadır uykum artık gece daha hafif oldu bakalım daha ne muzurluklar yapıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?