ebicim canım kusura bakma yazamadım...bende gittim hakan hocaya valla 5 dk da bitti muayene o kadar ayak üstü konusuyoruz ki soracagım seyleri unutuyorum......ben dogumda kesin burda olurum diyor ama seninde dediğin gibi ya sehir dısında falan olursa...off ya benimde kafam cok karısık bende arastırıyorum....medicana olabiliir bide baskente bakıcam...cok az kaldı bu kararsızlık huzurumu bozuyor...sen bi randevu al bakalım,durumu yazarsın.bende bu hafta hastaneleri gezicem biraz bilgi edineyim yazarım canım...hayırlısıyla bi dünyaya getirseydik yaramazları....gecen bi tanıdık doğum yaptı,vaktinden erken..doktoru sehir dısındaymıs mecbur rastgele bi hastanede sezeryan oldu...cok kötü yani...aman yaaaaa valla bu duruma cok sıkılıyorum..bende tahlilleri 29 mayısta yaptırdım canım...ebicim valla aynı durumdayız bi doktora karar verirsen yaz,bende bu hafta daha detaylı arastırma yapıcam...daha fazla vakit gecmeden karar vermemiz lazım:)))ikinizide öpüyorum canım,bizimkiler tosun maasallah biz kilo almadık ama bebişler ucuyo..benimkide gecen hafta 1000gr civarı cıktı:)))allah hepimizi nazarlardan korusun maaşallah....öptüm canımm