Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak benim neyi kastettigimi anlamıssın sende valla medicana da cok ıyıymıs benım bıldıgım ankarada en ıyı hastane mesa saglıkta calısan bı arkadasım söyledi ama mesada bile normal dogum 3900 hakan hocayı yakalayamıyor bıde benım daha önceki doktorum mesada odalar falan cok guzel ve arkadasım daha önce mesada sezaryen yaptı sımdı benımle aynı hamıle yıne oraya gıdecek...bıde benım dedıgım gıbı hakan hocaya gıdıp gıdıp dogumda o olmazsa ne ıse yarar bende 3unde gıtcem ona sonra bırakmayı dusunuyorum tabii bebıs ıyıyse bı sıkıntı yoksa...
ben bı medicanayı arastırayım bi oda ıyıymıs sen bana 2gun sonra kontrolü anlatmayı unutma canım opuyorumnanaktan

kızlar ya kafam çok karışık.hamilelik şüphesi için kan testi yaptırdım 39,28 çıktı idrar testi yapıyorum çokk çokk silik çıkıyor şimdi ben hamilemiyim değilmiyim.

büyük ihtimal hamilesin canım..iki gün sonra kandan tekrarla bakalım tahlilini....

bugün yine kan testi yaptırdım emin olmak için. öğleden sonra alıcam sonucu çok merak ediyorum.

selam kızlar.tecrübeli arkadaşlara bi sorum olıcak bugün transferden sonra 9.günüm dünden beri hafif bi kanamam var ve çok endişeliyim sabahtan kan verdim öğleden sonra alıcam böyle olup pozitif sonuç alan var mı?

bende dayanamayıp 9.gun kan vermıstım hadi ahyırlısı ıns guzel haberlerle dönersin.hafif kanama demissin önemli olmaya bilir sonucunu bekle eger hamis cıkarsan hemen doktorunla gorusursun...

badem naptın nasıl gecti kontrolun bıraz önce beni aradılar hakan bey sehir dısına cıkıomus 4haziran cumaya ertelediler randevumu uffff ya bu adam durdugu yerde durmuyor....

bademcim naptın yaaa nasıl gecti kontrolün doktor isini naptın karar verebildinmi?ben hala arastırıyorum ama üniversite hastaneleri 24.haftadan sonra almıyolarmıs.özeller kalıyor bitek onlardada sgk gecerli olan iyi bi hastane olarak arıyorum mesada sgk yok normal icin 3900 epidural normal 4400 sezeryan 4800.medicana ya baktım sgk var 1900 normal 2180 epidural normal 2300 sezeryan.bide ben cag hastanesinde sevgi hanımı tanıyorum ama esim uzak diye istemior.yani heralde medicana olacak gibi görünüyor bakalım cuma gunu hakan beye gıdelım sonra bakıcaz kesin karar vercez iste böleeee

kızlarrr ben bugun doktora gıttım son kez hakan hocaya gıttım.kızım 1024gr olmus boyuda 35 cm olmus.cok sukur hıc bı sıkıntımız yokmus hersey normal sımdı transfer oluyorum medicanada turkan hanımdan randevu alıcam 1hafta ıcınde 50grlık seker yuklemesi yaptırmalıyım bıde tam kansayımıyla ıdrar kulturu verırsen ıyı olur dedı doktor bende yeni doktorumda yaptırayım dedım bakalım ne zaman randevu alıcam ıste özetle böyle sizde ne var ne yok???

ebi canım bende dr umu değiştirmek zorundayım..çünkü acıbademin dr uydu benin dr um..erken doğum durumum olabilir vede yeni doğan bakım ünitesi acıbademde çok pahalı..dr umun tavsiye ettiği başka bir dr a gidicem...ssk nında geçtiği bir hastanede doğumumu yapıcam artık napalım..haftaya randevu alıcam....

ebicim canım kusura bakma yazamadım...bende gittim hakan hocaya valla 5 dk da bitti muayene o kadar ayak üstü konusuyoruz ki soracagım seyleri unutuyorum......ben dogumda kesin burda olurum diyor ama seninde dediğin gibi ya sehir dısında falan olursa...off ya benimde kafam cok karısık bende arastırıyorum....medicana olabiliir bide baskente bakıcam...cok az kaldı bu kararsızlık huzurumu bozuyor...sen bi randevu al bakalım,durumu yazarsın.bende bu hafta hastaneleri gezicem biraz bilgi edineyim yazarım canım...hayırlısıyla bi dünyaya getirseydik yaramazları....gecen bi tanıdık doğum yaptı,vaktinden erken..doktoru sehir dısındaymıs mecbur rastgele bi hastanede sezeryan oldu...cok kötü yani...aman yaaaaa valla bu duruma cok sıkılıyorum..bende tahlilleri 29 mayısta yaptırdım canım...ebicim valla aynı durumdayız bi doktora karar verirsen yaz,bende bu hafta daha detaylı arastırma yapıcam...daha fazla vakit gecmeden karar vermemiz lazım:)))ikinizide öpüyorum canım,bizimkiler tosun maasallah biz kilo almadık ama bebişler ucuyo..benimkide gecen hafta 1000gr civarı cıktı:)))allah hepimizi nazarlardan korusun maaşallah....öptüm canımm

canım valla ben dun muayeneden hıcbısey anlamadım zaten adam unutmus zaten beni senin gebelik takibini kim yapıo dedi 5dk baktı aynen sorcagım seyleri sormadım bide 2deki randevu saat 3.5 a sarktı esim cok kızdı bu adam hıc bıseye yetısemez dedı ben medicanaya karar verdim.suan ıcın hersey yolunda dedı ve ekstra bı durum yok zaten unıversıte hastaneleri 24den sonra almıyormus hemde sgk var 1900 e pasalar gıbıde bakılıosun bu hafta randevu alıcam ıns ev tasımaktan da vazgectım.ev kucuk oldugu ıcın mobılyada almıcam annemler bı bebek karyolası ve kucuk bı dolap yada sıfonyer alıcam.cok masrafda yapmıcam oyuzden medicanaya geciorum turkan hanıma da guzel seyler yazmıslar burda kızlara sordum nısanda orda dogum yapan olmus cok memnun iste böle.doktor degıstırmek cok zor kızlar yaaa allah yardımcımız olsun
justıng nıye erken dogum rıskı var plesantadan dolayımı sıkıntı hala yenidogan unutesi cok ıyı olan bı hastane bulmalısın tabii.kolay gelsin canım beni haberdar et geismelerden canım öpüyorum sizi ve kuzucukları.....

kızlar bazen düşünüyorumda çok fazla dıdılıyoruz..böyle dıdıladıkça inadına bi aksilik olucak diye korkuyorum..ben ilk kızımda ssk da yapmıştım..o kadar herşey aleladeydiki...ama dr um çok iyi denk geldi..hiç birşeyde problem olmadı...gece yarısı sancım geldiği halde gece 3 te dr um geldi...ama bu bebeğği biraz zor bulduğumuzdanmıdır nedir herşey çok iyi olsun istiyorum...bir şekilde alıcaz inşallah bebeklerimizi kucağımıza..buralara geldikya buna şükür...

haklısın justıng ama bbeklerımızı zaten zor bulduk oyuzden korkuyoruz dogal olarak tabii acemilikte var ins hersey yolunda gider hepimiz icin...

bademcim carsamba gunu ıcın medicanada turkan hanımda randevu aldım bakalım ne olcak ben yazarım tekrar gelismeleri ins ....

ebicim sanırım bende yusuf beyden randevu alıcam,sen naptın memnun kaldın mı? sen bi anlatta bende randevu alayım canım...

badem ben cok begendim turkan hanımı cok hos sakin bi hanım insanı rahatlatıyor gecmisimi anlattım.ilgilendi kramplarım icin magnezyum verdi.soda ic muz ye dedi bide bundan sonra hızlı kilo almaya baslarsın sekerli seyleri azalt dedi ekmek makarna pilav fazla kacırma dedi.bide normal dogumu kolaylastırır yuruyuse basla hergun duzenlı yuru dedi.bugunde sabah seker yuklemesi yapıldı tam kan sayımı ve ıdrar tahlılı verdım yarın arayıp konuscam doktorla.yani hakan beyi bıraktım ama icim cok rahat hastanede gayet guzel.bide bugun gordum meclisten falan hep turkan hanıma geliolar.dogumuda konustum nezaman olursa olsun geliceksiniz dimi diye evet dedi.yani icim cok rahat.bu arada kızımı cok guzel gordum hakan beyle usg de hıc bısey gormemıstım buyumus kızım 1180gr olmus masallah ama doktor poposu asagıda dedı gercı daha degısırmıs ama poposunun ustunde oturuyodu :))))
tekrar 6 hafta sonra gıdıcem sonra zaten sıklastırcakmıs randevuları iste böle.yarında sonuclarımı yazarım ins güzel cıkar tahliller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…