merhaba,kızlar bugun daha fazla dayanamadım ve esimle kavga ederek kantahlılı verdım.sonuc POZITIF hcg degerım 55.23 cıktı ve benım test gunum salı cok sukur allahım hala ınanamıorum ıns dıger testler de guzel cıkar delikafadulden :teytey:
merhaba,
benimde test günüm önümüzdeki salı. pazartesi günü yumurta toplandı perşembe günü de transfer yapıldı. bugün kan testi yapsam benimde belli olur mu acaba
FİRDOS geçmiş olsun gözünüz aydın,Allah bebişlerini güzel isimleriyle bir ömür boyu yaşatsın inşallah...cok sevindim...darısı bizlerin basına:))))
firdos hayırlı olsun bebişlerin..allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
kızlar bu arada korktuğum başıma geldi..8 gün önce sabah kanamayla uyandım..plasentamın aşağıda olmasından dolayı oldu bu kanama..hemen hastaneye gitrtik tabii..dr um kesinlikle istirahat verdi..çoğalırsa hastaneye yatrmak gerekebilir hatta gebeliği sonlandırmamız bile gerekebilir dedi..nasıl korktum anlatamam..ilk birkaç gün yatağımdan sadece tuvalete kalkmak şartıyla hiç kalkmadım..allaha çok şükür daha sonra lekeye dönüştü..birkaç gündürde hiç gelmiyo..ama yinede risk devam ediyormuş..o yüzden annemde kalıyorum...belkide doğuma kadar öyle devam edicek..eve uğradık şimdi biraz baksaım dedim..şimdi tekrar enneme gidiyorum..bebeğim iyiymiş allahtan keyfi gayet iyi..1200 gr olmuş...o sağlıklı bir şejkilde doğsunda gerekirse hep yatarım..görüşmek üzere kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?