Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım memnun kalmana cok sevindim benimde içim cok rahatladı..bende randevu aldım bugün yusuf beyden,benim bi arkadası o doğurttuda kız onu tavsiye etti bende pazartesi gidicem,memnun kalmazsam türkan hanıma gecicem...hakan hoca ultrasonla 1dk ancak baktı zaten,hiç bişeyini göremedimki,valla canım benimde cok kafama yatıyor orası..herkeste cok memnun...benim testlerde iyi cıktı şükür seninde iyi cıkar merak etme...inşallah hayırlısı olur canım doğru karar vermişizdir umarım..bi gelişme olursa paylaşırız canım benim...bakalım benim oğluş kaç gr olmuş bende cok merak ediyorum..acaba 4 boyutlu resim cekebiliyorlarmı ki sen sordunmu canım...öpüyorum görüşürüz....

ıns sende memnun kalırsın ben yusuf beyide gordum cok genc bı doktor.hadi bakalım ins hayırlı olur bukadar dusune dusune karar verdık.evet 3 boyutlu resim veriyolar cd ye cekmıolar ama sımdıye kadar cok cd si oldu zaten bana 4-5 resim verdi cok guzeller kızıma baktık doya doya.doktorum bugun arıyacak haber beklıyorum sonuclar ıcın ıns ıyıdır...

doktorla gorustum seker ıyı ama bıraz demır dusukmus kan hapını sabah almayı denicem bide pekmez falan takviye kullancam.cok sukur baska sıkıntımız yok...

canım cok sevindim,bendede demir eksikliği cıktı normalmiş zaten..hayırlısı bakalım...dediğin gibi cd ye cekmeleri önemli degil zaten hakan hocada 1dk ancak cekiyo ondada bişey gözükmüyo...bende pazartesi gidince yazarım canım...öpüyorum kocaman

ebicim merhaba.ben doğum yaptım,33.haftamda oldu.erken doğum oldu yüksek tansiyondan dolayı gebelik zehirlenmesi yaşamışım.apar topar sezeryana alındım.20 mayısta bebeklerim dünyaya geldi. üç hafta küvözde kaldılar ama şimdi iyiler.zor günler geçirdik belki ama bunada Şükür.Allah onları bizlere bağışladı.

sen nasılsın,bebiş nasıl?

fırdos cok sevındım bebeklerının ıyı olmasına hadi gecmis olsun allah hayırlı evlat etsın.sımdı ıyısın dımı bebeklerinle evdemisin?cok sukur saglıkla aldın sen bebeklerini kucagına darısı bize ins.nasıl zor oluyomu bakımları?
bende napayım kızımı buyutuyorum bızde son 3aya gırdık sımdılık hersey normal gıdıyor bakalım.artık kendını hıssettırıyor daha cabuk yoruluyorum.bide temmuz bası ev tasıycaz ıns. napıcam bılmıorum.sana kolay gelsin yumurcaklarla ısımlerını ne koydunuz??kendıne ıyı bak bebeklerını de kokla benım ıcın mis kokuludur onlar simdi :1hug: opuyorumnanaktan

dün gece evimize döndük canım.sonunda bebeklerimiz evimizde ve çok mutluyum.ikiz olmasından dolayı çok yorucu aslında.benimkiler erken doğdukları için henüz tam ememiyorlar.süt sağıp veriyorum ve mama takviyesi yapıyorum.şu anda düzenli beslenmeleri en önemli şeymiş.sürekli süt sağmak yorucu olabiliyor.emmeye geçerlerse çok rahatlıycam.ama senin gözünü korkutmayım çünkü tek bebek bu kadar zor olmaz eminim.taşınma işini sakın sen halletme,ağır falan kaldırma.hatta evin dağınık kalsın boşver doğumdan sonra kendine gelince halledersin.zaten sezeryan olmayacaksan ayağa kalkmanda kısa sürer.

bizim bebişlere iki isim koyduk teyzesi.Deniz Oğuz ve Kağan Samet.denizi ve sameti ben istedim,kağan ve oğuzuda eşim.isimleri paylaşmış olduk böylece:)).kendine iyi bak canım,minik kızınada tabiiopuyorumnanaktan

ay ay ay kuzulara sut mu sagıyosun sen ben onları yerim...annesi seni biraz yorcaklar ama insan onlara bakınca herseyi unutuyodur.allahım... saglıkla buyutursun ıns ogullarını isimleride cok guzel olmus bahtları guzel olsun ıns. tasınmada kolay olur ıns yaa annem sagolsun zaten herseyı halledıcek bana hıcbısey yaptırmıyo kayınvalıdemde yemek ıslerını halleder ıns kolay yerlesırım arkadaslarımda var halledıcez artık ya zaten dun bı balkon yıkadım benım balkonum cok buyuk belime bi agrı gırdı sancılandım anladım kı ben artık normal degılım korktum oyuzden dıkkat ederım ıns.allaha emanet...öpüyorum kuzularııııı..

ebicim hastaneye gittim dün ,güzel gecti,yusuf bey baya ilgilendi..aklıma gelen bütün soruları sordum,orda yeni doğum yapmış bayanlar vardı hepsi cok memnun hem doktordan hem hastaneden.3boyutlu bakamadık ultrason arızalıymış ona canım sıkıldı biraz...odaları gezdik gercekten cok güzel,içim rahat etti ama yinede doğumu hakan hocanın yaptırmasını cok isterdim,alışmışım hakan hocaya biraz garipsedim sanırım başka bi doktoru...hayırlısı olsun canım...1340 gr olmuş benim yaramaz..cok hareketli ebicim,5 dk durmuyor daha şimdiden yoruyor beni..senin fıstık nasıl...bu arada türkan hanım ne dedi sana doğum hakkında,normal mi dedi..yusuf bey tüp bebeklere genelde sezeryan deriz dedi,bide vajinal ultrasonla baktı rahimde acılma falan varmı diye,benim catı biraz dar olduğu için muhtemelen sezeryan olacak gibi.ama daha karar veremeyiz erken dedi..hakkımızda hayırlısı olsun canım..öpüyorum görüşürüz yine:))))))

FıRDOS geçmiş olsun gözünüz aydın,Allah bebişlerini güzel isimleriyle bir ömür boyu yaşatsın inşallah...cok sevindim...darısı bizlerin basına:))))

merhaba,
benimde test günüm önümüzdeki salı. pazartesi günü yumurta toplandı perşembe günü de transfer yapıldı. bugün kan testi yapsam benimde belli olur mu acaba

bademcim memnun olmana sevindim ben odaları falan gezmedim ama zaten cok duydum bes yıldızlı otel gibiymiz temizligi falan supermıs.hemsireler falanda cok ılgılıymıs.bana da turkan hanım kıymetli gevelik oldıgu ıcın sezeryan yapıoruz dedi ama ben bi sıkıntı olmazsa normal istiyorum dedim bana catı muayenesi falan yapmadı erken daha sen kacıncı haftadasın ki?benim kız bide makat duruyodu doktor dönmezse de normal olmaz dedi ama daha erken sonra konusuruz dedi 32 de faln tekrar konusuruz dedi.ya ben sezeryandan korkuyorum gerci normaldende korkmaya basladım ama bılmıorum hayırlısı.benim kızımda cok yaramaz 40 takla atıyo ıcerde daha cok pozısyon degıstırır kurtlu kızım :)))
ben ev buldum badem 28-30 gıbı bosalcak bende temmuz bası tasınıcam bıraz telaslı olcak heralde.kendine ve bebise iyi bak öptüm..

merhaba,
benimde test günüm önümüzdeki salı. pazartesi günü yumurta toplandı perşembe günü de transfer yapıldı. bugün kan testi yapsam benimde belli olur mu acaba

canım daha erken belli olmaz biraz daha sabret belki cuma yatırsan cıkabılır ama idrar testi kesinikle yapma cıkmıo benim negatif cıkmıstı kanda pozıtıf cıktı.hadi guzel haberler ver bize ins...

FİRDOS geçmiş olsun gözünüz aydın,Allah bebişlerini güzel isimleriyle bir ömür boyu yaşatsın inşallah...cok sevindim...darısı bizlerin basına:))))

çok sağol canım,sıra sizde:)).bebişleriniz sağlıklı ve vakitli gelsin İnşallah.

firdos hayırlı olsun bebişlerin..allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
kızlar bu arada korktuğum başıma geldi..8 gün önce sabah kanamayla uyandım..plasentamın aşağıda olmasından dolayı oldu bu kanama..hemen hastaneye gitrtik tabii..dr um kesinlikle istirahat verdi..çoğalırsa hastaneye yatrmak gerekebilir hatta gebeliği sonlandırmamız bile gerekebilir dedi..nasıl korktum anlatamam..ilk birkaç gün yatağımdan sadece tuvalete kalkmak şartıyla hiç kalkmadım..allaha çok şükür daha sonra lekeye dönüştü..birkaç gündürde hiç gelmiyo..ama yinede risk devam ediyormuş..o yüzden annemde kalıyorum...belkide doğuma kadar öyle devam edicek..eve uğradık şimdi biraz baksaım dedim..şimdi tekrar enneme gidiyorum..bebeğim iyiymiş allahtan keyfi gayet iyi..1200 gr olmuş...o sağlıklı bir şejkilde doğsunda gerekirse hep yatarım..görüşmek üzere kızlar...

ebicim ben 28. haftayı bitirdim,çatı muayenesi demedide vajinal ultrasonla servikal uzunlığu ölçücem dedi.yani rahim ağzını..o arada kısaca konuştuk ben catımın dar olduğunu düşünüyorum dedim oda öyle gözüküyo ama daha erken bakarız dedi...rahim uzunluğuna baktı,erken doğum gözükmüyor şimdilik dedi..bende normal doğumdan cok korkuyorum canım ya sezeryan o kadar korkutmuyor..bide ben söylemesi ayıptır ilişkide bile sorun yaşıyorum canım yanıyor,normal doğum nasıl yapıcam:))))bakalım hayırlısı,benim sıpanın başı aşagıdaydı teyzesi ama döner daha dedi doktor..odalar gercekten cok güzel canım 13. katta ankara manzaralı tertemiz..canım evin hayırlı olsun ama sakın kendini zorlayacak bişey yapma,artık tehlikeli dönemlere girdik biliyosun,hem bizim kuzularımız gercekten kıymetli şöyle bi geçmişe döndüm de:)) iğneler tahliller yatmalar bekleyişler.....elini bişeye sürme valla...bu arada alışverişini tamamladın mı canım,ben baya tamamladım bu hafta,bi beşigi yatagı kaldı...sen ne yaptın?

justing cok cok gecmiş olsun canım,bende cok korkuyorum böyle şeylerden..allah bebişlerimizi korusun,aman kendine cok dikkat et sürekli yat ve dinlen,benimde ilk 3 ay kanamam oldu ve yattım şükür bişey olmadı...inşallah senin kuzunada bişey olmayacak içini rahat tut canım...tekrar geçmiş olsun..kendine iyi bak...

justing gecmis olsun aman canım yat kıymetine iyi bak gerekirse hep yat hıcbısey kuzundan kıymetli diil...ins sorunsuz bi sekilde atlatırsın kucagına alırsın bebısını saglıkla...
bademcim bilmiorum ama bendede cok dar aynı sıkıntı var ama belki normalle azıcık genisler dıye umıt edıyorum :kedi: neyse ben kendımı ıkısınede hazırlıyorum hangısı hayırlısıysa o olsun öle dua ediyorum :Saruboceq: alısverıs de sadece kıyafet aldım onuda cok yıgmadım zaten beni 40 gun cıkarsın gerekeni sonrada alırım evi tasıyınca da kuvettı sampuandı öle seyler alıcam tasıncam dıye eve bısey koymuyorum kızımın cicilerinide anneme bırakıyorum annem onları bide bohcaya koymus ceyızleri beklio kızımı :hulya: bebek odası bi dolap bi besik alıcam onuda temmuz sonu bakıcaz iste böle ins hayırlısıyla gelırler saglıkla kullanırlar aldıklarımızı kuzularımız...evide ben tasımıcam yazık annem ve arkadaslarım halletcek cok rahatım yaaa

kızlar nerlerdesınız badem justıng nasılsınız ben evımı tasıdım cok sukur annem ve arkadaslarım cok yardım ettıler herseyı onlar yerlestırdıler ama hala tam yerlesmedım vestıyerım yok o gelınce tam olcak ıns. ondan sonrada artık hazırlıga baslıcam.sızde ne var ne yok cok merak ettım sızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…