dün gece evimize döndük canım.sonunda bebeklerimiz evimizde ve çok mutluyum.ikiz olmasından dolayı çok yorucu aslında.benimkiler erken doğdukları için henüz tam ememiyorlar.süt sağıp veriyorum ve mama takviyesi yapıyorum.şu anda düzenli beslenmeleri en önemli şeymiş.sürekli süt sağmak yorucu olabiliyor.emmeye geçerlerse çok rahatlıycam.ama senin gözünü korkutmayım çünkü tek bebek bu kadar zor olmaz eminim.taşınma işini sakın sen halletme,ağır falan kaldırma.hatta evin dağınık kalsın boşver doğumdan sonra kendine gelince halledersin.zaten sezeryan olmayacaksan ayağa kalkmanda kısa sürer.
bizim bebişlere iki isim koyduk teyzesi.Deniz Oğuz ve Kağan Samet.denizi ve sameti ben istedim,kağan ve oğuzuda eşim.isimleri paylaşmış olduk böylece:)).kendine iyi bak canım,minik kızınada tabiiopuyorumnanaktan
sagolun kızalar allah isteyen herkese nasip etsin.tedavi sırasında cok agladıgımda oldu ignelerden canım cok yandı karnım morardı ama cok sukur hepsini unuttum allah sizede nasip etsin ins...
bende ıgnelerden korkuyorum hayatta yaptıramazdım
nasıl dayanacam bılmıorum
rahım fılmınden korkuyorum
daha once vajılıydım cunku
embrıyonun trafnsfer ıslemı korkutuyor
amannnnnnnn benım tedavım yarım kalır
bu panık ataklıklan :))))))))))
esra yaptırılmıcak olsa ben yaptıramazdım cunku ıgneden ve kan aldırmaktan cok korkardım bu yasıma kadar 2-3kez kan verdım tedavıde sayamadım artık :)) sen ıyı ol moralın ıyı olsun hepsini unutuyosun benım ıgnelerı esım vuruyodu bı kez karnım kocaman morardı ama sonra toplamadan sonra 2gun agrın oluyo ama gecıo transferde hıc bısey yok zaten uyanık oluyosun yani hiccc korkulcak bısey yok ben toplamadan cıktıgımda ılac etkısıyle doktordan anestezi istemisim eve goturmek ıcın dusun yani :))))
ins bu son tedaviniz olur kızlar tabii benimde bundan sonra rabbimin izniyle bebisler kendiliginden gelsin ins....
justing msj ını bi ara gördüm sonra silindi sagol canım su azalması sıcaklada alakalı heralde yorulma sıcak hepsi biaraya gelince böle oldu sanırım.simdi istirahatim var 3lt su iciyorum ve soda bakalım ne olcak?canım senin tarih belli asagı yukarı bende kendimi 38 e göre ayarlıcam ins...kuzucugun odasını ıyı gunlerde kullansın saglıkla ıns.. bızımkı agustos 7-8 gıbı gelıcek bız daha hıc bısey almadık(( napıcaz bılmıorum sadece kıyafetleri var daha hastane cantamı hazırlamadım yani hic bısey yapmamısım ((((
başbakan 3 tane çocuk diyo ama nedense şartlarıda zorluyolar..:jeyyar:bu arada bende bi dişçiden birde doğum dr undan korkardım..valla öyle bi alıştımki...zaten bir sezeryan yapmıştım..arkadan laparoskopi hsg histeroskopi aşılama tüp derken bak kaldım işte hamile...çok alıştım çoook..doğum masası beni korkutmuyor gibi..vala ağzımı açıyomuşum gibi artık..:kedi:şimdi sırada doğumdan sonra dişçide..onada alışırım heralde...
esra8 yazdıklarını görünce kesin cevap yazmalıyım dedim. hiç bu kadar korkup kendini üzermi insan? inan ki bu kadar teleş yapacak birsey yok. hepsi öyle bir gelip geciyor ki ben simdi ne rahim filmini ne iğnleri hatırlıyorum. iğnler zaten bana kolay gelmişti. ilk bi kac gün korkmuştum iğneden. komsum yapmıştı. eşim de korkuyordu çünkü. sonra bir de ben deneyim dedim, bi baktım ki bütün iğneleri kendim yapıyorum. hafif morarmalar olabiliyor tabi ama taktıgına değmez. rahim filmi cekileceksin sanırım. onu da istersen anestezili yapıyorlar. ben öyle canlı olarak yaptırmıştım. ama anestezi imkanı olursa daha iyi tabi. yumurta toplama da kolay. hiçbişey hissetmiyorsun. transfer ise en güzel kısmı. bebeğini hücreyken görüyorsun. onu ilk görüşün olarak düşün :)) sakın tedavinde kendini üzme olur mu? insallah saglıkla hayırlısıyla alırsın bebeğini kucagına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?