Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
justing msj ını bi ara gördüm sonra silindi sagol canım su azalması sıcaklada alakalı heralde yorulma sıcak hepsi biaraya gelince böle oldu sanırım.simdi istirahatim var 3lt su iciyorum ve soda bakalım ne olcak?canım senin tarih belli asagı yukarı bende kendimi 38 e göre ayarlıcam ins...kuzucugun odasını ıyı gunlerde kullansın saglıkla ıns.. bızımkı agustos 7-8 gıbı gelıcek bız daha hıc bısey almadık (( napıcaz bılmıorum sadece kıyafetleri var daha hastane cantamı hazırlamadım yani hic bısey yapmamısım ((((

ayy ebıcım yaaaaaaaaa
senın nezman dogumun geldı canım
ayy bız onceden sende hepberaber tupbebekte kac kısıyız topıgındeydık
sonra sen hamıs olunca koptuk
masallah yaaaaa bende 2,tedavıme basladım uzun protokol ve buugn menegona baslıyorum
bana dua edermsın
masalh sayılı gun kalmıs allahım yavrucugunu saglıcakla kavustursun canım
uzme kendını hersey hallolur neolcak odası olmamıs hazırlarsın canım
cantasını alırsın o 2 dakıkalık ıs uzme kendını bunlar basır konular canım aeo

ne gusel dogumuna az kalmıs

rabbm saglıklan kucagına almyı nasp etsın
bızede duanı eksık etmeeeeee

selam öncelikle tebrik ederim ALLAH anali babali büyütsün,senin yazdiklarini okudumda,benimde arada bi tansyonum yükseliyor seninki kac cikiyorduki erken dogum yaptirdilar???

sagolun kızalar allah isteyen herkese nasip etsin.tedavi sırasında cok agladıgımda oldu ignelerden canım cok yandı karnım morardı ama cok sukur hepsini unuttum allah sizede nasip etsin ins...

sagolun kızalar allah isteyen herkese nasip etsin.tedavi sırasında cok agladıgımda oldu ignelerden canım cok yandı karnım morardı ama cok sukur hepsini unuttum allah sizede nasip etsin ins...

cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş bizede dua etmeyi unutma :)

bende ıgnelerden korkuyorum hayatta yaptıramazdım
nasıl dayanacam bılmıorum
rahım fılmınden korkuyorum
daha once vajılıydım cunku
embrıyonun trafnsfer ıslemı korkutuyor
amannnnnnnn benım tedavım yarım kalır
bu panık ataklıklan :))))))))))

canım neden bukadar cok ıcınde abartıyorsun ve kendını yokyere strese sokuyorsun canım

ılk defamı yaptırıcan tup bebek
bak sadece rahım fılmı cekılmedım
bu benım ıkıncı tedavım
ılkınde olmadı ama yola devam
tabıkı ıgneler ınsanın gobusunu morartıyor zaman zman aglıyoruz
ama ben esıme yaptırıyorum ıgnelerımı
yumurta toplama ıslemınde ve transferde hıc bırsorun yokkı cok kolay ıslem sadece cok cısın oluyor oyuzden bır anonce cısını yapmak ıstıyor ınsan ama baskada bırsey olmuyor
acı yok
uzme kendını hepımız okadar olmıcak olucak kaygısı arasında yasıyoruz am ıslemlerde korkacak bırsey yok canım

cok saol canım
ınş korkulacak bırsey yoktur
evet benım ılk denmem olacak ınşşşşşş

esra yaptırılmıcak olsa ben yaptıramazdım cunku ıgneden ve kan aldırmaktan cok korkardım bu yasıma kadar 2-3kez kan verdım tedavıde sayamadım artık :)) sen ıyı ol moralın ıyı olsun hepsini unutuyosun benım ıgnelerı esım vuruyodu bı kez karnım kocaman morardı ama sonra toplamadan sonra 2gun agrın oluyo ama gecıo transferde hıc bısey yok zaten uyanık oluyosun yani hiccc korkulcak bısey yok ben toplamadan cıktıgımda ılac etkısıyle doktordan anestezi istemisim eve goturmek ıcın dusun yani :))))
ins bu son tedaviniz olur kızlar tabii benimde bundan sonra rabbimin izniyle bebisler kendiliginden gelsin ins....

desnee benım gıbı olanlarda varmıs vede sadece ben korkmuyomusum
ya ıgneyı esımde yapmaz korkar :)
annemde kalacam ele annem hıc yapamaz o bıle bır dert dıcem ama mecbur olunca pasa pasa yaparlar heralde....
rabbım maddı manevı kımseyı evlat ıcın yıpratmasın
bu hukumetten ben bişi anlamadım ama ındırım ıcın sart kosuyorlar embrıyo sayısı ıcın sart kosuyorlar
bırde her eve 3 bebek yapın dıolar
1 tanesını yapmamız ıcın bıle fırsat tanımıolar

başbakan 3 tane çocuk diyo ama nedense şartlarıda zorluyolar..:jeyyar:bu arada bende bi dişçiden birde doğum dr undan korkardım..valla öyle bi alıştımki...zaten bir sezeryan yapmıştım..arkadan laparoskopi hsg histeroskopi aşılama tüp derken bak kaldım işte hamile...çok alıştım çoook..doğum masası beni korkutmuyor gibi..vala ağzımı açıyomuşum gibi artık..:kedi:şimdi sırada doğumdan sonra dişçide..onada alışırım heralde...

........ya ebicim merhaba.bu msjını okudum ve bişey anlamadım..bi sıkıntı mı var endişelendim...nasıl ağustos 7-8 gibi geliyo bebiş..ne oldu?????

:)))))))))))))
bnde senın gıbı olurum desene zamnlaaaaaaa

bademcim su azalması dısında bi sıkıntım yok sukur her hafta gıdıorum doktora agustos 7-8 de mobılya gelcek canım meraklanma ama su azalması devam ederse bebek erken alıncakmıs zaten dönmedide doktor su azalınca dönemez dedi bilmiorum allahtan hayırlısı korkuyorum bıraz ama bakalım ne olcak...sen nasılsın belli oldumu biseyler dogum ıcın falan bısey dıyomu doktorun bide sen sordunmu doguma gelırken hastane degısık bısey ıstıyomu acaba neyse yakınlasınca sorarım artık...
evet okadar seyden sonra normal oldu artık kadın dogumcu :))) ins bundan sonra gerekmez...esra okadar korkma ıs basa dusunce mecbur kalınca hepsi oluyo herkes daha cesur oluyo...

ebi bende bu topiği okuyordum son sayfaya bakınca 7-8 i gibi geliyor diye bi an için şok oldum :)) aman haaa... sıvı tüketimine devam , biraz daha taşı bebişini :)) bir de dönmesini sorun etme benimki 33. haftada asagı döndü. doğumu normal mi düşünüyorsun ayrıca?

esra8 yazdıklarını görünce kesin cevap yazmalıyım dedim. hiç bu kadar korkup kendini üzermi insan? inan ki bu kadar teleş yapacak birsey yok. hepsi öyle bir gelip geciyor ki ben simdi ne rahim filmini ne iğnleri hatırlıyorum. iğnler zaten bana kolay gelmişti. ilk bi kac gün korkmuştum iğneden. komsum yapmıştı. eşim de korkuyordu çünkü. sonra bir de ben deneyim dedim, bi baktım ki bütün iğneleri kendim yapıyorum. hafif morarmalar olabiliyor tabi ama taktıgına değmez. rahim filmi cekileceksin sanırım. onu da istersen anestezili yapıyorlar. ben öyle canlı olarak yaptırmıştım. ama anestezi imkanı olursa daha iyi tabi. yumurta toplama da kolay. hiçbişey hissetmiyorsun. transfer ise en güzel kısmı. bebeğini hücreyken görüyorsun. onu ilk görüşün olarak düşün :)) sakın tedavinde kendini üzme olur mu? insallah saglıkla hayırlısıyla alırsın bebeğini kucagına.

ebicim canım gecmiş olsun,bende korktum uzun zamandır görüşmeyince...aman ciddi bişey olmasında..benim bebiş uzun zamandır başaşağı duruyo ama daha vakit var arada yer değiştirebilir dedi..şimdilik sorun yok canım..doğum ağustos sonu ama tam tarih belirlemedik..anlıycan 1 ayım kaldı:))))haftaya perşembe gidicem,o zaman ayrıntılı konuşucam..nst ye de giricem..bide büyük ihtimal sezeryan olacak..sende korkma canım ya artık bebişler büyüdü şükür,bu zamana kadar getirdik bundan sonrasıda gelecek inşalllah..sen bol bvol sıvı almaya devam et,kendine cok iyi bak:))) yeni evinde hayırlı olsun canım,Allah güzel günlerde oturmanı nasip etsin...öpüyorum..görüşürüz...

benı rahatlatmaya calıstıgın ıcın saol
ınsan zamnla dediğin gıbı herseye alısıyor
rabbım bu yolda ılerleyen herkese sabır versın
emeklerımızı bosa cıkarmasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…