merhaba kızlar bugun kan testı yaptırdım sonucum 115 sızce bıraz dusuk degılmı 7temmuzda tranfer olmustum bugun sonucu aldım 2 embrıyo verılmıstı acıkcası daha yuksek beklıyordum suan tedırgınım dualarda unutmayın lutfen
benece dusuk deıl ııı
rabbım saglıklan kucagına alamyı nasp etsın
ayrıca doktoruna neden sormadın????
dün gece evimize döndük canım.sonunda bebeklerimiz evimizde ve çok mutluyum.ikiz olmasından dolayı çok yorucu aslında.benimkiler erken doğdukları için henüz tam ememiyorlar.süt sağıp veriyorum ve mama takviyesi yapıyorum.şu anda düzenli beslenmeleri en önemli şeymiş.sürekli süt sağmak yorucu olabiliyor.emmeye geçerlerse çok rahatlıycam.ama senin gözünü korkutmayım çünkü tek bebek bu kadar zor olmaz eminim.taşınma işini sakın sen halletme,ağır falan kaldırma.hatta evin dağınık kalsın boşver doğumdan sonra kendine gelince halledersin.zaten sezeryan olmayacaksan ayağa kalkmanda kısa sürer.
bizim bebişlere iki isim koyduk teyzesi.Deniz Oğuz ve Kağan Samet.denizi ve sameti ben istedim,kağan ve oğuzuda eşim.isimleri paylaşmış olduk böylece:)).kendine iyi bak canım,minik kızınada tabiiopuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun cok sevındım allah analı babalı buyutsun benımde ıkız erken dogumdan korkuyorum bende de şeker var dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?