Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagolun kızlar leftere bızde senı dogurdun sandık :))) dogum ne zaman haber ver...
bademcim asagı yukarı belli olmus senin o zaman sezeryan da kacıncı hafta alıyolar 38i doldurman mı gerekio ya ben normal olsun ıstıyorum ama tabii benim ve bebk ıcın hangisi hayırlısıysa ve daha kolay olcaksa o olur ıns kızım hala poposunun ustunde oturuyo kafası vucudu sagımda ayakları kolları solumda cok hareketli ama anca kolunu bacagını sallıyo :)))bıde kafasını kaburgama dayıyo offf nasıl bısey yaa...bakalım sıvı tuketımıne devam edıyorum yarın ne dıycek bakalım.ya ben sezeryandan korkuyorum bıde 3 cocuk oluyo ya ben daha cok ıstıyorum 2kız 2oglan ben uctum yıne bırını dogurdum yaa :)))))) neyse bademcim sende dikkat et kendine canım dogru dıyosun bu zaman geldik hayırlısıyla sonuna erişiriz ins ....

ebi benim dr 37. haftada almayı düşünüyo bebeği...plasenta aşağıda olduğu için bende bebeğin ağırlığıyla baskı olup kanamaya neden olabileceğinden ve bu durum bebeğin ve benim hayatımı etkiliyeceğinden erken alıcak..ama 34. haftadan sonra bebek yaşıyo...daha öncesindede yaşıyo artık tıp ilerledi ama 34. haftadan sonra dr um korkma dedi...şurda ne kaldıki azıcık sabır...

anladım justıng senın de az kaldı ozaman belli oldumu tarıh agustos sonu yani senin bakalım bize ne dıycek yarın kontrolum var hayırlısı hakkımızda...

ay ne gusel bır duygu kızlar
rabbım saglıklan alın kucagınıza
bebeklerınızı
,bızede eksık etmeyın o gusel bebeklerınızlen bırlıkte
dualarınızı

merhaba kızlar bugun kan testı yaptırdım sonucum 115 sızce bıraz dusuk degılmı 7temmuzda tranfer olmustum bugun sonucu aldım 2 embrıyo verılmıstı acıkcası daha yuksek beklıyordum suan tedırgınım dualarda unutmayın lutfen

benece dusuk deıl ııı
rabbım saglıklan kucagına alamyı nasp etsın
ayrıca doktoruna neden sormadın????

degerın guzel canım kafanı takma ıns katlanarak artar degerın hayırlısıyla tamamına erdırsın allah....
bende buugun doktora gıttım kızıma baktık cok sukur suyunda azalma yok ıyı dedı doktor 3lt suya ve ıstırahate devam dedı bıde dun cok kasılmam vardı gecede kotuydum oyuzden nstye bagladı ama sancı yok yorulma dedı bıde kızım 2kg olmus boyuda yaklasık 43cm mıs bı daha 2 hafta sonra gıtcem doktora sevındım ya cok sukur ıste böle...

bu kasılma nasıl bişey oluyoki..geceleri benimde uykularım hiç yok..karnımda bişey geriliyo toplanıyo gibi..ama ben bebek kasıyo kendini geriyo o yüzden die düşündüm..ilk kızımda hiç yaşamadıydım böle bişey o yüzden anlıyamıyorum...acaba benimdemi kasılmalar başladı...

canım hayırlı olsun cok sevındım allah analı babalı buyutsun benımde ıkız erken dogumdan korkuyorum bende de şeker var dua edın

evet justıng sendede baslamıs bunlar rahımın kendını doguma hazırlamasıymıs normal ılerde daha sıklascak ve sancıda eklencekmıs.ben sordum doktora dıkkatlı ol sende yorma sakın kendını...
hannemehtap allah yardımcın olsun canım ama ıkızlerde erken dogum cok oluyomus 32 ye geldıkten sonra bı tehlıke yok hayırla saglıkla gelsın bebeklerın....

evet ebi..gece rahatsızlandım...birde bel ağrısı aniden girip çıkıyordu..bugün dr um çağardı..aşağıdan muayene etti..allahtan rahimim açılmamış..ama o bendede olanlar dediğin gibi kasılmalarmış...2160 gr olmuş..dr um 2 kiloyu geçtiğimiz için endişelenme dedi...ama şu iki haftayıda atlatmakta fayda var dedi...

ya benimde belim ve kasıklarıma ağrı giriyor bu hafta başladı.artık daha dikkatli olmak lazım.35.haftayı bir atlatsak sonrası iyi bakalım dikkatli ol canım kendine ve bebeğe iyi bak...

ewet ebi...artık sona yaklaşıyoruz..hayırlısıyla kucağımıza bir alsak....sakın kendini yorma...bu kasılmalar yorgunluklada çok alakalıymış....daha eksikler var...bebeğin odası bile gelmedi...güya bugün getiriceklermiş..ama napalım yaa hayırlısı olsun....

canım hayırlı olsun cok sevındım allah analı babalı buyutsun benımde ıkız erken dogumdan korkuyorum bende de şeker var dua edın

çok sağol canım,darısı sizleirn başına.İnşallah vakitlice alırsın bebişlerini kucağına.ikizlerde maalesef erken doğum riski hep var.ne kadar dikkat etsek de olmuyor işte.sen bolbol dinlen.ev işi falan yapıp yorma kendini.çok gezme ve ayakta kalma.birde doktora her gittiğinde rahim ağzını ölçtür ve tansiyonunu kontrol ettir.bunlar çok önemli.

merhaba kızlar,nasılsınız?önceki sayfaları okudum,doğum heyecanları başlamış bakıyorum:).bundan sonra daha dikkatli olmanız lazım,özellile kasılmalara dikkat edin.sıklığı ve düzenliliği önemli.diğer türlüsüne yalancı kasılma daniyor.normal yani.kendinize çok dikkat edin arkadaşlar,sağlıklı ve Hayırlı doğumlar diliyorum:)

evet justıng bende fark ettım yorulunca cogalıyor kasılmalar bıde cok ayakta kalınca artıyor bundan sonra sakin bi hayat yasamalıyız dıycem ama nerde benımde bebek odası haftaya gelıcek onun ıslerı var daha alısverıse cıkıcam kayınvalıdemle kucuk besık falan bıde kuvet sampuan falan öle hıcbısey almadık daha onları halletcem ve bebek sekerı ıcın malzeme almaya gıtcem coook sakın dımı :))) artık yavas yavas yapıcam bakalım...
fırdoscum sen sıranı savdın tabii bebeısler kucagında bızde telas tantana devam sende dıkkat et kendıne sanada kolay gelsın ıkızlerın bakımı zorluyodur seni opuyorumnanaktan

Ebi Ankarayı pek bilmem ama,ulusta çok ucuz bebek şekeri malzemeleri satan yerler var,siz daha iyi bilirsiniz tabikide yinede söylim dedim:))))

sagol canım zaten ulusa gıtcez bızde bakalım ıns guzel bıseyler cıkarabılırız....

ebıcım canım masallah hadı bakalım az kaldı yaa hafta gelıyormu mınık hanım
bende haftaya ınsalah transferı gorururm
yarın opum var canım duanda unutma canım
aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…