hadi bakalım 3.gunde guzelce bolunurler belkı dıgerı yakalar kardesını ve ıkısıde guzel olursa dondurursun ben uzulmustum dondurulcak kalmayınca.ıns canım sıkı sıkı tutunur annnesıne allahım yuzunu guldursun duanı gerı cevırmesın ıns...
ya kendımı dınlememeye calısıorum ama artık heralde hersey normal suan ıcın sezeryan gorunuyo ve eylul 1ınden ıtıbaren bakıcaz ne gun bossa doktor bebısım gelıcek ıns yaklasık 5 hafta var hayırlısı artık...
......ebicim selam canım,tatlım kasılmalarınızı dikkate alın doktora haber verin...ben iki gündür medicanada yatıyorum biliyomusun..meğer düzenli kasılmalarım varmış ama ben normal zannediyordum...değilmiş((( yusuf hoca hastaneye yatırdı,ilaç ve sıvı tedavisi uyguladı,2 gün nts ye baglı yattım,kasılmaları azalttı,bide celestone diye bi iğne yaptılar 2 kere.olası bi erken doğum da bebeğin akciğerleri gelişsin diye...şuan oğlumun kilosu 2350,doktor korkma gelirse doğurturuz ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi:))...akşam cıktım hastaneden,şimdi kendim takip edicem 6 gün sonra tekrar gidicem ama en ufak bi sıkıntıda ara dedi.......yani dikkat et ebicim,ve diğer arkadaşlar...düzenli kasılmaları doktora haber verin....sıcaklar da cok tetikliyormuş...canım zor yazıyorum biraz ağrım var..öpüyorum seni,yarın daha rahat yazarım..byee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?