Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nisam hadi hayırlısı bakalım ıns bu sefer bebekle sonlanır tedavın canım allah yardımcın olsun haftaya kalmaz heralde cumartesi falan yaparlar transferi benim salı toplanıp cuma transfer edılmıstı benim iki 8hücreli transfer edılmıstı ozaman resımlerıne bakıp bırı kız bırı oglan demıstım cadı kızım tutundu bana.ıns sende tadarsın bu mutlulugu...
kızlarr bende ki sancı bi tuhaf olmaya basladı dun aksam ki sıddetlydı 20sn flan suruyo 2kez falan tekrarladı hem sol kasıgımda hemde sol kalcamda oluyo ya neyle alakalı acaba?önemlimidir ki?

ebi benimde ani bıçak saplanması gibi kasığımda oluyo arada...ama sanırım düzenli olması tehlikeli..yani tehlikeli derken gerçek doğum sancısı olabilir...benim ilk kızımda adet sancısının çok şiddetlisi olarak başlamıştı sancılarım..ama herkesin farklımı oluyor bilmiyorum..eğer düzenli olarak tekrar olmaya başlarsa dr una bildir cnm...en azından nts ye bağlanıp gerçek doğum sancısı olup olmadığına bakılır...yada rahminin açılp açılmadığına..benim ilk doğumumda gün boyu rahimim açılmış ama ben farkına bile varmamıştım.. gecede sıcak duş aldığım için durumu hızlandırmışım meğer...o yüzden ılık duş yapmaya çalış...

ahh canlarım yaaaaaaaa
ebıcım canım
yınede sen cok sık olursa hemen doktoruna sor
sen tup yaptıgın doktordamı dogum yapıcan canım

ebıcım ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler
bende dun 4 yumos toplanmıstı
bugun 2 sı dollenmıs ıyı dedıler
bakalım ınsallah cogalırda ben de sen gıbıı bu kız bu oglan derım gercı ben ılkınde oyle bırsey anlamamıstım
sabırla beklıyoruz
embrıyologum doktor onaylarsa ya cuma yada cumartesı trnasferın olur dedıler
bakalım doktorum ne dıcek
dua edın canlarım dua neolur allahım sızıde hayırlısıyla kurtarsın

arkadaşlar bu uğurda emek harcayan gözyaşı döken tüm kadınlara allah anneliği nasip etsin. bizleri çaresiz bırakmasın . hayırlısını versin.

amin ins emekler bosa cıkmasın ins...
nisam ne guzel benımde 2tanesi 8 hucrelı ıyıydı dıger 2 tanesi 4 hucrede kalmıstı.ıns senın ıkısıde sana tutunur ben ıkız cok ıstemıstım olmadı ıns hayırlısıyla sana olur...
justıng duzenlı derken gunde bı kac defa oluyo ve kızımın sert hareketıyle tetıklenıyo bu sabah yıne sıddetlı oldu bılmıorum sıklasırsa doktorumu arıcam bıde benım sol ayagım sısıyor alakalı mı acaba esım cok kzıyo hep kendını ıncelıosun bu saatten sonra hersey normal dıyo cok evhamlı oldum :kedi:

justıng bugun ben bebek sekerı ıcın tul bıblo falan aldım ay nasıl guzel seyler var ınanaılmaz yaaa valla cokta ucuza mal oluyo dısardan almaktan yapmakta cok kolay kapı susu 100 bebek sekerı seker arabası falan hepsı 130tl bana uygun geldı hemde yapmak cok kolay yapınca resmını koyarım ıns

gunaydın ebıcım canım bencede evham yapma canım
kendını dınleme ve kendını sureklı takıp etme
ama cok sancın olur ozman tabıkı dınle canımi

benıde demın aradılar doktorum demıs ben gelısımlerde 3,gunu gormek ıstıyorum
suan 2,gunu ıyı dedıler ama zaten 2 embrıyom var bırı dıgerınden gerıde gelıyormus
ınsallah guzel guzel bolunurler
canım zaten bana tek embrıyo transfer edıcekler
ama ben takılmıyorum buna
ama dıger embrıyom cope gıdecek dıye uzuluyorum
ınsallah benı yarı yolda bırakmazlar ve annecıgının karnına tutunur yavrum
ebıcım dua edermsın canım

hadi bakalım 3.gunde guzelce bolunurler belkı dıgerı yakalar kardesını ve ıkısıde guzel olursa dondurursun ben uzulmustum dondurulcak kalmayınca.ıns canım sıkı sıkı tutunur annnesıne allahım yuzunu guldursun duanı gerı cevırmesın ıns...
ya kendımı dınlememeye calısıorum ama artık heralde hersey normal suan ıcın sezeryan gorunuyo ve eylul 1ınden ıtıbaren bakıcaz ne gun bossa doktor bebısım gelıcek ıns yaklasık 5 hafta var hayırlısı artık...

ebıcım cok sagol canım yaaa
allah razı olsun ınsallah kalıtelı kalıtelı blunurler ve tutunurlar canım ve benı bırakmazlar ınsallah

senın dogumun agustos 3-4 dıyordun sen acaba benmı yanlıs hatırlıyorum
ama yınede az kalmıs canım masallah
canım bana dua et
yarın olurmu olmazmı bılmıyorum da gelısmelerden sızı 1 hafta haberdar edemeyebılırım
evımde suan net yok yenı tasındık alamadık henuz
hayırlısı bakalım canım

......ebicim selam canım,tatlım kasılmalarınızı dikkate alın doktora haber verin...ben iki gündür medicanada yatıyorum biliyomusun..meğer düzenli kasılmalarım varmış ama ben normal zannediyordum...değilmiş((( yusuf hoca hastaneye yatırdı,ilaç ve sıvı tedavisi uyguladı,2 gün nts ye baglı yattım,kasılmaları azalttı,bide celestone diye bi iğne yaptılar 2 kere.olası bi erken doğum da bebeğin akciğerleri gelişsin diye...şuan oğlumun kilosu 2350,doktor korkma gelirse doğurturuz ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi:))...akşam cıktım hastaneden,şimdi kendim takip edicem 6 gün sonra tekrar gidicem ama en ufak bi sıkıntıda ara dedi.......yani dikkat et ebicim,ve diğer arkadaşlar...düzenli kasılmaları doktora haber verin....sıcaklar da cok tetikliyormuş...canım zor yazıyorum biraz ağrım var..öpüyorum seni,yarın daha rahat yazarım..byee...

nisam hadi hayırlısı guzel haberlerle gel ıns...
bademcim gecmisolsun kasılmaların tehlıkelı oldugunu nasıl anladı kontrole gıdınce mı?rahımde acılma mı var canım benım neyse dogru tutabıldıklerı kadar tutmak ıstıyolar ıcerde sen benden 1 hafta öndesın 35 dolunca dogsada kuveze falan almıolar ıns bı sıkıntı cıkmaz demekkı dıkkatlı olmak gerekıomus benı gecen hafta nst ye baglamıstı doktor sancım var deyınce ama bısey cıkmadı haftaya gıdıcem yıne ıns benı habersız bırakma canım tekrar gecmıs olsun ...

badem çok geçmiş olsun cnm..sanırım hepimiz aynı anda doğurucaz...bu sıcaklar beni mahvetti..benim bir günüm iyi ertesi günü kötü..geçen hafta kasılmalar oldu fakat dr um baktıki rahim açılmamış..sende açılma olmuşmu...kendimi çok dinler oldum..biraz kendimi iyi hissetmesem hemen doğurucam sanıyorum...pisikolojim bozuluyo..gerçi geçen hafta gittiğimde 2160 gr dı..ama önemli olan ciğerler...hepimiz için hayırlısı olsun...haa bi de şuna şükredelim doğum zamanlarımızı konuşuyoruz artık...eskiden transferlerimizi konuşuyorduk..kendinize iyi bakın....

haklısın justıng cok sukur bebeklerımızı konusuyoruz artık..sıcaklar benı de mahvettı yaa azap böle bısey varmı kocam yarıne fanla yatıcam artık neredeyse :))))) 24 saat yanımda acık hala terlıyorum 2-3 kez dus alıyorum ımdaaaat dıye kacasım var allah yardım etsın butun hamıslere :CüvCüv:
bademcim nasıl oldun tatlım ses cıkmadı merak ettım senii....

kızlar nasılsınız kontroller nasıl bızde dun gıttık doktora kızım hala ters bıde kıymetlı gebelık bebge dogum stresını yasatmayalım dedı doktor ve asagı yukarı sezeryan tarıhımız bellı oldu bayramda nöbetcı doktorların elıne kalmayalım dedı ve 6 eylul gıbı yapalım dedı ıste böle artık her hafta nst ye gıdıyoruz cok sukur bunun dısında bı sıkıntımız yokmus sız naptınız badem toparladınmı bıraz ses cıkmayınca korkuyorum nasılsın ıns bı terslık yoktur.justıng sen napıosun kızın nasıl dıkkat et kuzumuza tabii kendıne de havalarda cok sıcak aman haaa....opuyorum sızıııı

nisam sen naptın canım transfer oldu ıns sonucu guzel olur 11-12 sı mı bellı olcak benı haberdar et..

Kızlar benim tarihte belli oldu...bugün kontroldeydim..şimdilik herşey iyi...26 ağustos benim büyük gün...bir aksilik çıkmazsa defnem i o gün alıcam kucağıma...plasentam aşağıda olduğu için daha fazla riske atmak istemiyor dr um..ani bir kanamadan korkuyoruz.. O yüzden ağustos 26....ama inanamıyorum ahala..bugün dr la tarih konuşunca bir tuhaf oldum...görücekmiydik bugünleri...
Ebi sen epidüralmi genelmi istiyosun...ben ilk kızımda genel anestezi almıştım ve gayet iyiydim..bünyemde narkoza alışık zaten..ama bugün dr um epidüral istersin herhalde dedi...yok yaa dedim cesaret edemem ben ona...ilkten herkes öyle söylüyo ama sonra çok memnun kalıyolar epidüralden dedi...daha konforlu dedi..düşünsene bebeğini hemen görüyosun dedi...ay kızlar ben karar veremedim..son andada karar verebiliriz dedi..bana fikir verin nolur....

Justing tarihini aldın demek hadi hayırlısı artık:)))Bende epidural istiyorum ama korkuyorum,bebişin gelişini görmek o anda herşeyi unutturur diye düşünüyorum.Nerden nerelere geldik şimdi doğumdan bebekten bahsetmek ne güzel,Allah kucağımızada almayı nasip etsin....

evet yasemin ...bu konuları konuşmak ne kadarda güzel...ben hala karar veremedim epidüralmi genelmi diye...acaba eşimin girmesine izin verirlermi..o çok istiyor ama bayılmazsa iyi...kolundan kan bile aldırmak ona büyük olay...eğer o yanımda olursa belki düşünebilirim...en azından beni oyalarsın gfıkra felan anlatırsın diyorum...çünkü dr un konuşmasınıda duymak istemem...kesiyoruz ...neşter verin felan...ayyy soğuk göründü şimdi bana bunlar...öfffffffffffff........tek isteğim bebeğimi hemen görmek...bakalım hayırlısı yinede....

birde o tarihtede sanırım bu sıcaklar devam edicek...nasıl katlanırım bilmem...bilmiyorumkismile

en erken senınkı mı olcak justıng hadi bakalım cok az kaldı.bılmıorum epıdural ıyı ama dedıgın gıbı olanlaın farkında olmak zor olabılır yanına esın gırcekse bravo valla benım esım gırmek ıstemıo bende bısey dıyemıorum ama alıyolar normalde genel anestezidede uyanmak zor dıılmı?ayyy bende bılemedım.neyse en kotu ıhtımalle son anda karar verırsın defne saglıkla gelsın en önemlisi o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…