Nişanlısı konu sahibini koruyamıyor ki?
Daha şimdiden ailesi için bir sürü şey sayıyor kızcagıza...
Vallahi arkadaşım nişanlın beni adam yerine koymuyorsun demiş de,
asıl adam yerine konmayan sensin.
İyi düşün, ölç tart...
Bak ilk mesajımda yazdıgım şeyi evlenecegim zaman babam sormuştu bana...
Çünkü eşimle benim ailem arasında gerçekten sosyokültürel fark var.
Ama ben eşimden emindim.
Ki çok şükür bugüne kadar hiç problem yaşamadık...
Ancak senin durumunda nişanlın zaten bu tür durumlarda tavrını apaçık belli etmiş.
aynen öyle bana bişey olduğu zaman laf yediğim zaman aman boşver üstünde durma böyle şeylerin diyo ama işin içine kendi ailesi girince ben saygısız oluyorum ben normalde zaten arardım kardeşini ama ben naptım da bana bi geçmiş olsun bile denmiyo insan bunu bi oturup düşünür ay çok bunaldım
Seni istemiyorlar bence. Kendi kıymetini kendin bil bırak gitsin bunlara kendini ezdirme
nişanlın ailesinin sana karşı bir tavrı olduğunu kabul etmiş:26:
istenmediğin gibi bir izlenim oluştu bende...
yada ayrılıp barıştığınız için nasılsa bu işin sonu yok diye düşünüyor olabilirler...
ailesi seni sevmiyor olabilir ama saymak zorunda,
saymıyorlarsa nişanlın saydıracak başka yolu yok...
nişanlın gevşek davranıyor olabilir...
Nisanlinizla aileler olmasa anlastiginizi söylüyorsunuz fakat aile konusu cok önemli gercekten. En büyük kavgalariniz aileler yüzünden yasanabilir bunu bastan söyleyeyim. Hatta aile problemleri bosanmaya kadar götürebilir ciftleri, ki KK`yi okuyunca bunu kanitlayan hikayelerin oldugunu görüyoruz. O yüzden nisanlilik dönemini uzatin birazcik. Taslarin yerine oturmasi icin. Nisanliniza kesinlikle bunun böyle gitmeyecegini ilerde daha büyük sorunlar yasanabilecegini ifade edin. Eger o sizin yaninizda olmayacaksa bunu bastan söylesin. Ki tamam yaninda olacagim dese de, bir kavgada tamamen degisecektir, bu nedenle nisanlilik dönemini uzun tutun dedim. Esiniz olacak insanin tavrini görebilecek kivama gelmeli iliskiniz. Bir de kavga etmeden sakince nelerden hoslanmadiginizi anlatin bakalim neler degisecek. Sizi sevmek zorunda degiller, siz de onlari sevmek zorunda degilsiniz. Ancak saygiyi korumak gerekir. Mesafe koyacaginizi bastan söyleyin sonradan sasirmasin.
aynen öyle bana bişey olduğu zaman laf yediğim zaman aman boşver üstünde durma böyle şeylerin diyo ama işin içine kendi ailesi girince ben saygısız oluyorum ben normalde zaten arardım kardeşini ama ben naptım da bana bi geçmiş olsun bile denmiyo insan bunu bi oturup düşünür ay çok bunaldım
ailesinin bu tavrına rağmen size 'boşver' diyip aynısını siz yapınca suçlu olarak sizi görüyorsa; ben olsam en gıcık tavrımla ''amaaaan boşver üstünde durma böyle şeylerin'' derim.
saygı bekleyen saygı göstermeyi bilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?