Haklısınız bu doğru ben yanlış demem ama bizim kendi aramızda atışmamızla bu bir mi sizceSaygı tek taraflı değil çift taraflı birşey . Rabbena, hep bana olmuyor maalesef . (Doğru mu yazdım bu kelimeyi ona da emin değilim ama hep kullanmak istemişimdir , fırsat bu fırsat)
Siz de eşinize her ne sebeple olursa olsun ‘argo’ kelimeler kullanmamalısınız. Önce iğneyi kendinize batırın.
Hayır eskiden üzülürdüm... Alıştım buna mesafeliyiz.. Hep kullanmıyoruz 1 2 defa olduKayinvalidem beni sevse nolur sevmese nolur?
Hayır hayatımda nasıl bir önemi olabikir ki sevgisine ihtiyacimmi var?
En sevdiğim şey telefonu kısa tutmak,daha ne istiyorsunuz ne konuşacaktınız belli yıldızlarınız uyuşmuyor böyle.kabul edin kii aramliydinz bencede.kufure gelince annesinden dolayı olduğunu sanmıyorum şu iğrenç pos küfürü sakız gibi kullanan insanlar var bitanesi benle nefret ederim küfürden iğrenç insanlar
Malesef bu ara her şeyimiz sorunİkinizde hayati zulüm gibi yasiyorsunuz diye dusundum şu konuyu okuyunca. Kandil aramasi bile bu kadar dert ve olay olmuş diger mevzulari nasil aşıyorsunuz?
İnsan okurken yaka silkiyor. Ara dedim aradim, aramadi, arayacaktim kapandi, ara dedi, kisa konuştu ...
Bence bir . Eşiniz ailesi için değil , size sinirlendiği için o kelimeyi kullanmış bence .Haklısınız bu doğru ben yanlış demem ama bizim kendi aramızda atışmamızla bu bir mi sizce
Bana olan oldu sen yine de ara dese neyse ama hep zıtlaşıyor biz 5 dk beraber olmadan yapamayan ama birbirini yiyen bir çiftiz ancak yoruldum artık hem de çokIkinizde aynısınız esin sen deyince aramış sende esin deyince arasaydin sorun olmazdı sevmiyomussunuz birbirinizi kısa kesmesi normal
NedenBence bir . Eşiniz ailesi için değil , size sinirlendiği için o kelimeyi kullanmış bence .
Ne demek neden ? Ne için olduğunun pek bir önemi yok . Hakaret hakarettir . Siz kendi hakaretinizi /argo söylemlerinizi yumuşatmak istiyorsunuz hepsi bu
Hayır onu sormuyorum ama benim için önemi varNe demek neden ? Ne için olduğunun pek bir önemi yok . Hakaret hakarettir . Siz kendi hakaretinizi /argo söylemlerinizi yumuşatmak istiyorsunuz hepsi bu
O zamanlar ağladım yeniydi acemilikKadin resimlerinizi asmiyor diye neden ağlıyorsunuz?
Benim için önemli değil isterse annemle konuşmasın ama o bana ara ara derken ki annesi neler yaptı benim annemin ağzı var dili yok Kendi de söylüyor. O annesini aramamj isterken kendisi niye unutuyorÖff kusura bakma kardeş de saçma olmuş. Madem “kandilleşmek” senin için bu kadar mühim aramalıydın kayınvalideni. Ayrıca kandilleşmek diye bi kelime yok yani bu eylem için bir kelime bile uydurmuşsun ama kayınvalideni aramaya üşeniyosun. Eşinle böyle hayatı birbirinize dar ederseniz mutsuz olursunuz.
Eşimle yüz göz olmicam kiminle olucam yaÇok yüz göz olmuşsunuz siz. Toparlamazsaniz bu evlilikten bir halt olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?