- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Dayanılıyo ..
Aralık gibi yaşadıklarını yaşadım, nefes alamam dedim ..
Hayat bir daha normale dönmez ama dönüyor ..
Zaman lazım ..
Herşey zamanla köreliyor ..
Sonra bir bakıyorsun geçmiş ..
Kendine zaman ver ..
Acını yaşa..
Gün gelecek acı çekmekten sıkılacaksın..
unutabildinmi peki ?
İnsanogluna bir rahatlık, bir de çok sevilmek batar... Bundandir ki en büyük kazığı hep sevdiklerimiz atar....
Az önce bu mesajı yazdı en yakın arkadaşım, ne kadar doğru değilmi kızlar, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, allahım gönlünüzden geçen herşeyi versin inşallah, insanları diğer canlılardan ayıran en büyük özellik bu işte, merhamet ve paylaşmak... Sağolun allah razı olsun hepinizden, yüzme havuzuna yazıldım haftanın 5 günü yüzeceğim hem zayıflayacağım hemde boş vakit bulmamaya çalışıyorum kendime, arkadaşlarınla gez demişsiniz ama bu beni tüm arkadaşlarımdan soyutladı, haftalarca aradılar, onun yüzünden açamadım bile, şimdide en yakın arkadaşımdan başka kimse kalmadı etrafımda, O da antalya da zaten senağlama
E canım tamam iştee zararın neresinden dönersen kardır. ara şimdi yavaş yavaş birilerini.. ne zamandır görüşemedik aklıma geldin az önce arayayım dedim filan gibi gir muhabbete ne olcak gerisi gelir..
ohhh yüzmede var zemuszemus
kısss yakın olsaydık görüşelim derdim valla :sm_cool:
gelmiş,gecmis olsun canım..
herseyin hayırlısı olsun iste..
zaten 4ay ciddi kararlar vermek için çok kısa ve bu yüzdende riskli..
neyse ki kısa zamanda olmuş ne olduysa kurtulmussun(ben bu sekilde bakıyorum)
ya 4ay değilde 4yilin sonunda bu olaylar yaşansaydı..
basımıza gelen kötü olayları,tecrübe olarak görmemiz lazım,senin de bu konuyla kazandığın en büyük tecrübende;kendini çok çabuk kaptirmamak olmalı..göklerde gezdim demissin,demek ki yere sağlam basman gerekiyor hayatım..insanlara,hele ki erkeklere bu kadar kısa sürede güvenme,göklerde gezdirmesine izin verme..zaten hayatının aşkıyla karşılaştığında ister istemez göklerde gezeceksin:) hemde Ömür boyu..
Birde o abisi dediğim aile dostu bana '' ben sana çok sevme, allah alır demiştim sana'' dedi msn'den...Yani benim tek suçum çok sevmekmiş kızlar
ya simdi asker esi,abisi,babasi olanlar belki kizicaklar ama... askeriyenin mantigi bu degil midir? amiriniz ne derse sorgulamadan kabul ediceksin. e sizin iliskinizde de kim as kim ust belli yani. bu felsefeyle yetismis birinden boyle davranis gormek bence cok normal.
Hayattaki en büyük çıkmazım çabuk sevmek, çabuk güvenmek... Yaklaşık 4 ay önce başlayan ilişkimde bu 4 ay boyunca göklerde gezdim, tüm taşların yerine oturduğu, onunla anlam kazandığımı düşündüğüm, kafamda hiç soru işareti kalmayan bir ilişkiydi. Ekim gibi nişanlanıp, ocakta evlenmeyi düşünüyorduk, gözlerinde yüreğinde o kadar hissediyordumki sevgisini, sözleriyle de bunu kanıtlıyordu sanki... Askerdi, aileme delice bağlı olmama rağmen sevgisi yüzünden memleket memleket dolaşmaya razıydım, sürekli akıl aldığı resmen ona bağımlı yaşadığı bir abisi(aile dostu) vardı, onun ültimatomlarını kabullenmiş, hayatımızın tam merkezinde olmasına ses çıkarmıyor olmuştum.Eskiden burnundan kıl aldırmayan, burnu yere düşse kaldırıp almaya tenezzül etmeyen, güçlü, iradesi kemik gibi sağlam ben resmen öl dese ölecek konumdaydım. Çok fazla dini yönü kuvvetli biriydi, bende 5 vakit namazımı kıldığım halde, yinede beni dini yönden zayıflıkla suçluyordu, ki rabbime inancım herzaman su götürmez bir şekilde tamdır. Gecelerce ağlayıp yalvarıyordum allahıma şu aile dostu abisi bu kadar müdahale etmesin bize diye. En sonunda 4 gün önce annesi telefonda doldurmuş bunu, kiloluyum ben ve bu ara vermeye başladım, haftanın 5 günü havuza gidip yüzüyorum, neyse oooo oğlum çok kiloluysa kalsın demiş benim için. Düşünebiliyormusunuz pazardan elma armut alır gibi, yaa kiloluysa kalsın ozaman... Ya benim yüz güzelliğim, ruhumun temizliği, allah inancım, dürüstlüğüm, ailem, tahsilim hiçmi önemli değildi yaaa. Ben bilgisayar mühendisiyim, pırlanta gibi bir ailem, sevdiğim bir işim ve bir dünya arkadaşım var. Tüm arkadaşlarımdan soyutlamıştım kendimi, 8 yıldır kardeşim dediğim çocukla görüştürmüyordu beni, inanılmaz dışa dönük sosyal biriyken, bu 4 aydır asosyal biri oldum...Şimdi de annesi bu lafları ettikten sonra soğumuş benden, beni rahat bırak diye mesaj attı az önce... Dilerim yüce rabbimden öyle birini çıkarsınki rabbim karşısına utançtan yüzünü yerden kaldıramasın. Ellerimden tutun kızlar , yardımınıza ihtiyacım var...Yoksa düşeceğim, ölürcesine ağlıyorum 2 gündür, tükendim...
ya simdi asker esi,abisi,babasi olanlar belki kizicaklar ama... askeriyenin mantigi bu degil midir? amiriniz ne derse sorgulamadan kabul ediceksin. e sizin iliskinizde de kim as kim ust belli yani. bu felsefeyle yetismis birinden boyle davranis gormek bence cok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?