Kandırıldım. Ne olur çok bağlanmayın kimseye

canım benim üzülme erken anladığın için şükret
zamanla herşeye alışılıyo unutmasanda alışıyosun ve ona karşı hissiz oluyosun

bu kadar cok dis görünüse bakan bir insandan adam olmazmis zaten
terbiyesizler yaaa 0fff COK sinir oldummm

ılk önce geçmiş olsun demek istiyorum
Umarım en kısa zamanda atlatırsınız

4aylık bi ilişkiniz varmış ve bu sürede bu kadar çok güven ve bağlanmak hiç iyi değil gerçekten
4ay içinde evlilik kararı alabilmeniz bile normal değil aslında

Annesinin "kiloluysa ayrıl" demesiyle sende uzaklaştığı gibi birde gururunu onurunu düşünmeden direkt sana bunu söyleyebiliyor olması çok garip
ınsan üzülmesin diye söyleyemez böyle bişeyi

Annesinin bi o lafıyla zaten böyle bırakabiliyorsa seni,bir damla göz yaşı dökmeye değmez inan...

Üzülen,kendini yıpratan sen olursun ardından ağladığınla kalırsın.

ıyiki dört yıl değil de dört ayda anlamışsın onun ne mal olduğunu...

Bu yüzden Allah'a şükret bence ve gözyaşlarını insan vasıflarını barındırmayan biri için dökme boşuna...

bırak canım yaa böyle bir adamla bir ömür sürecek bir evliliği düşünebilir miydin sence ? yolun neresinden dönersen kardır. zamanla alışırsın. bir gün gelir bu yaşadıklarına çok uzaktan bakıp hiçbir şey hissetmediğine şaşırırsın. bir gün dediğim 6 ay ile 1 yıl arasında değişir. merak etme kimse unutulmaz değildir :)

tek kelimeyle hakkında bölesi hayırlıymış diyorum bitanemmmm hiç üzülme inan degmiyo....kendine cok iyi bak rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Sükretmelisin 4 ay sonra da olsa anlamissin ne oldugunu. Kendini sansli bile hissetmelisin. Sakin umutsuzluga düsme. Sakin! Her seyi unutuyor insan inan. Zor oluyor ama zaman gercekten her seyin ilaci. Sana simdiden bol sans ve mutluluklar dilerim.

Nasıl bir adam ki bu, herkez diş geçirebiliyor ona, abisi dediği insan ayrı bir taraftan, annesi ayrı bir taraftan düşüncelerini bu kadar çabuk etkileyebiliyorlar... Düşünsene canım hep kendini onlara beğendirmek ve onaylattırmak zorundasın.. eşine, eşinin abim dediği aileden bile olmayan bir insana, eşinin annesine.. ve daha kimbilir kimlere... kaldı ki soğuma sebebide yeni ördüğü öğrendiği br şey değil, kilolarınız ..sizi bu şekilde görüp sevmedi mi... herkezin zevki tercihi ayrıdır..Keşke kişiliğinizle ilgili bir sebebi olsaydı ayrılmak için...sizin için sevindim ama, bu kadar düşünceleri oynak ve etki altına alınabilir bir adam evlndikten sonra da sizi çok üzerdi.. hayırlısı olsun canım,o güzel kalbinle çok daha iyilerini hakettiğine inanıyorum

AŞKIN GÖZÜ KÖRDÜR derler....salla gitsin güzelim....

'Bitti" diye üzülme, "yaşandı" diye sevin.'
Gabriel Garcia Marquez

işte bir erkek için taviz vermenin yanlış olduğu ortaya çıkıyor böylece.. neden arkadaşınla irtibatıı kestin ki? neden sırt çevirdin çevrene?
işte böyle bir durumda omzunda ağlayabileceğin birini kaybettin..
aynı şeyi ben de gördüm.. hem de bir kız arkadaşım tarafından.. arkadaş çevrem geniş olduğu için istemedi sevgilisi beni.. nasıl kırıldım anlatamam.. işte bu yüzdn böyle durumlarda taviz verene kızıyorum ben..

şimdi yapacağın tek şey onu unutmak için didinmek.. bence mutlu bile olmalısın.. seni arkadaşlarından vazgeçmeye zorlamış ama tek bir sözle senden vazgeçmiş brinden kurtulduğun için..

Çok teşekkür ederim herkese, kızlar kabullenemediğim terkedilmek falan değil, ben nasıl bu kadar kör olabildim? Bir insan nasıl oynar böyle? İnsanları çok iyi tanıdığımı iddia eden biriyim aslında, nasıl farkedemedim bunca zaman ona yanıyorum...Ama en çokta kardeşim dediklerimi kaybettiğime yanıyorum, allahıma çok şükür ki geri dönemeyecek birşey yaşamadım , yaşasaydım ne yapardım-bile bile böyle ömür mü geçerdi... Ona sesini hiçbirşeye çıkarmayan-çalışmayan-pasif-kalk deyince kalkan otur deyince oturan biri lazımmış demekki. Bunu ona da söyledim.Evet sen çok sosyal-çok popüler-çok sevilen-çok seven birisin ben daha geri planda biriyle olmak ve onun herşeyine hakim olmak istiyorum dedi ayrılmadan önceki kavgada. Ay anlattıkça sinirleniyorum yaaa, daha neler var kızlar bilseniz :gitme: abisi bana bir keresinde de demiştiki yarın bir gün ben onu alıp biryerlere gitsem 1-2 ay ozaman ne yapacaksın bu kadar sevme ilgilenme demişti :umursamaz:

canım yat kalk kurtulduğuna şükret
kendi kararlarını alamayan, herkes lafına göre hareket eden birinden koca olmazmış zaten
ne kadar kişilsiz biri olduğunu göstermiş adam.
se çok daha iyilerine layıksın ki Allah bir an önce bu şahsı hayatından çıkarmış.
demek ki senin için hayırlı olanı bu.
arkana bakma ve Allah'a sığın
eminim "iyi ki çıkmış hayatımdan, yoksa bu kadar mutlu olamazdım" dediğin günler gelecek.

ne kadar da acik sozlu...hasta bu adam hasta...alsanaalsanasmile

Allaha şükretki evlenmeden bu iş bitmiş.
evlenince 4 duvar arasına kapatırdı seni emin ol
sen onun mutasıp oluşuna ,abdestli namazlı oluşuna aldandın belkide.
o nedenle bu kadar güvendin ,cok taviz verdin.
ama herşeyin aşırısı zarar
sosyal olmak ,çalışmak Allaha kulluk görevlerini yapmaya engel degil.
bazı insanlar varki bu devride peygamber efendimizin sünnetlerini harfiyen uygulamaya calışıyorlar.mesela eve eşya almazlar yerde otururlar,yada kadınlarla aynı ortama girmezler v.s gibi
şu devirde bu kadar abartıı gereksizz.sen şanslısınkii yol yakınken bitmişş

böylelerinden korkulur ..ne kadar sanslisinki yol yakinken bitmis iliskiniz...bunun gibileri kumada getirir eslerinin üstüne .....böyle ilkel yasayan kadinina köle muammelesi yapan heriften zaten hayir gelmezdi...tavirlarini zaten belli etmisler...olurya evlilik iyi kötü günler icin...hastalik olsun baska birsey olsun kapiya koyarlar bunun gibileri insani...simdiden kilonu sorun yapmislar...böyleleri uzak kalsin iyi kalbli insanlardan..

bence sen daha ıyılerıne laıksın anlamıstır ondan bırakmıstırboshayallersmile uzulme hıcbısı kendınden onemlı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…