- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Ben nişanlıykende synı durumu yaşadım kv kp bize daire vereceklerini söylediler aileme. Bizim böyle bi talebimiz olmadığı halde. Evlendik ev falan yok bir seyler uydurdular bende vermek istemiyorlar dedim direk kiraya geçtim hiç minnet etmeden . Ayıp ettiler dedim sadece çünkü ev için evlenmedim anne baba ev bırakabilir ama asli olan eşlerin kendi çalışıp mal mülk almasıdır.
7 yıl olacak evleneli şimdi bir ev verdiler bize ama tapusu kayınvalidemin üstüne yani senin durumdayım otursam otururum ama satamam
Hiç gözümde bile değil çünkü geçmişte edilmiş tek bir lafa istinaden ev üstünde kendime hak biçmekte bana çok etik gelmiyor gönlünden geçen isteyen verirdi zaten ama böyle demiştiniz diyerek zorlamak olmaz
Ben konusunu iki üç kez açtım..ama daha çok eşimle muhattabdım.oda para biriktirir çıkarız diyordu.görünen o ki oda kandırıldrını anladıAma siz evlendikten sonra evi sahiplendi diyorsunuz 7 yıldır da evlisiniz yani bu sahiplenme bir günde olmamış gibi
Hiç evi satma mevzusu açılmadı, siz parayı biriktirdiniz tam satıp yenisini alacakken mi hayır satamazsınız dedi ?
Ben buraya acaba yanlış mı düşünüyorum diye yazdım zaten...ama insanlar direk karalama peşindeler:)) siz hiç bir zaman verdiği sözü tutmadığını ayıplamayacaksınız ve beni paracı bileceksiniz anlaşılan:)) durumları kötü olsa anlıcam..eskiye göre çok çok iyi..hani derler ya insan zenginleştikçe cimrileşirmiş..o hesap.bize vereceği evde sanki villa:)) valla tanımıyorsunuz konuşuyorsunuz işte ..Bak böyle kadınlarda var konu sahibi. Ve nerdeyse yazanlarin çoğu böyle davranacagi icin sana hak veremiyor.
Yani yorum yapanlara polyanna vs yakistirmalarini birakip sorununa odaklan.
Ve lütfen yorumu bir kez anlayarak oku.
Tabi nereden taniyacagim anlattığıniz kadarını yorumluyoruz isteBen buraya acaba yanlış mı düşünüyorum diye yazdım zaten...ama insanlar direk karalama peşindeler:)) siz hiç bir zaman verdiği sözü tutmadığını ayıplamayacaksınız ve beni paracı bileceksiniz anlaşılan:)) durumları kötü olsa anlıcam..eskiye göre çok çok iyi..hani derler ya insan zenginleştikçe cimrileşirmiş..o hesap.bize vereceği evde sanki villa:)) valla tanımıyorsunuz konuşuyorsunuz işte ..
iyide onada ev alınıyor... ben onu düşünmüyorumm:)Bence siz diğer erkek kardeste arkadan geliypr ona söz hakki kalmasin diye, satip yeni bir ev istiyorsunuz .
Tapusu esiniz adina olacak ya mirasci olamaz nasıl olsa
iyide onada ev alınıyor... ben onu düşünmüyorumm:)
iyi okuyun..arsa satıp onada ev alacaklar yazmıştımm:..:)Yorumlar uzadikca konuyu kendinize göre degistirmeyin.
Ona ev alınacak diye birsey nerede var yeni söylüyorsunuz ilginc
Evet oda birazdan sizden akil alacakmis.bayram61 senin de böyle bi derdin var heralde ki bu kadar sinirleniyorsun :)
insan koyun gibi salak olmasın yeter.Evet oda birazdan sizden akil alacakmis.
Evi nasil aliriz sen tecrubelisin diye
Hani neredeeee???kaynanam nişanlıyken bize ev alacağını söyledi.annemler , herkes eşimin bir evi olduğunu bildiler.bende öyle... evlendikten sonra evi sahiplendi.ki zaten ev onun üstüne ama satarız dediğimde bakalım diyor.bende deliriyorum..evlenmeden önce eşimin evi var zannediyorum...şimdi düştüğüm duruma bakın..kendimi kandırılmış hissediyorum...ve o kadından artık nefret ediyorum..elimde değil..siz olsanız napardınız????
kardeşini soranlara yazmıştım .tüm yorumları okuman lazım kusura bakmaHani neredeeee???
Kardesine ev alinacak olsa sizin gibi bir insan ortalığı yıkar kendine bu evi sattirirdi. Yapmayın
Aynen sonra akil alacagim.diye.ne hallere düşüyor.insan koyun gibi salak olmasın yeter.
Hakkını hukukunu bilsin..verilen sözleri unutmasın..verdiği sözü de unutmasın! anası sözünü tutmadı ben eşimi mi boşıcam.yoo.anasını boşarıminsan koyun gibi salak olmasın yeter.
Burda ben tek bir salak görüyorum oda sensin. Ama üzüldüğüm şey senin ne kadar salak olduğunu görememen!!insan koyun gibi salak olmasın yeter.
SEN silemezsin hicbirsey anca DILENIRSIN BAŞKALARINDAN!Hakkını hukukunu bilsin..verilen sözleri unutmasın..verdiği sözü de unutmasın! anası sözünü tutmadı ben eşimi mi boşıcam.yoo.anasını boşarımSİLERİM GİDERRRRRRRR veririm parasını susar o kadarrrrr..kimseye muhtaç değilim şükürrrrr hani şükür diyorum bak :)
Aferin helal sana koca yürekli nngHakkını hukukunu bilsin..verilen sözleri unutmasın..verdiği sözü de unutmasın! anası sözünü tutmadı ben eşimi mi boşıcam.yoo.anasını boşarımSİLERİM GİDERRRRRRRR veririm parasını susar o kadarrrrr..kimseye muhtaç değilim şükürrrrr hani şükür diyorum bak :)
İŞTE BİZİM ÜLKE SİZİN GİBİ SAFLARLA DOLU. NAPCAN.AZA TAHAMMÜL EDER SONRA İSYAN EDERSİNİZ.Allahın safları kime konuşuyorum ki ben ya :)mööööAynen sonra akil alacagim.diye.ne hallere düşüyor.
Koyun salak bir hayvan degildir ya.
O özellik insanlara bahsedilmistir. Yinede saf diyelim biz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?