Kandırıldım..

bir mi yok sa bir den fazla mı bilemiyrum bundan 1 sene önde çok sevdiğim biri vardı 1 sene sadece tl da konuştuk sonra memleketine döndü sorunlar oldu 2 ay ayrı olduk o sırada karşıma biri çıktı hoslandım ve sevgılı olduk 2 ay konuştuk bu sırada ailem ögrendı ve ortadan kayboldu ismi yanlış mış söyledıgı üstelik nişanlı mış :(( kaç gundur aglıyorum yardım edın aılemle de kotuyuz tl aldılar ustelık

canım geçmiş olsun , bu ilişki ilerleseydi daha çok üzülürdün. ailenin tepkisi normal ailen seni kötülerden korumaya çalışacak tabi. sen bir insanı iyi tanımadan sevgili olduğun için de güvenleri sarsılmış, normal. bence akşam git yanlarına. ve de ki ben aptallık ettim, gençliğim, tecrübesizliğim yüzünden, bu bana ders oldu. babana da teşekkür et, iyi ki varsın de. gönüllerini alıp , ilişkileri düzelt. bundan sonraki ilişkilerinde de biraz ağırdan al, incele, öyle hızlı ilişki yaşama. marifet sevgili bulmakta değil, adam gibi adamlarla görüşüp düzgün ilişkiler yaşamakta. annenin, babanın elini öp hemen :)

öyle güzel motive odum ki tekrar nefes aldığı mı hissettim gerçekten tüm yazdıklarınızı dıkkat ettım ilgi ve alakanız yol gösterdi annen oyle yapacagım ablacım çok sagolun

Bence de oyle birinden erkenden kurtulduguna sukur etmelisin...
Uzulmenin baslica nedeni kandirildigini dusunmen..
Kendini kesinlikle suclayip uzme iliskin ilerlese daha cok yara alirdin...
Ailen konusunda da takma en kisa surede unuturlar.
Evlatlar ne hatalar yapiyorlar aileler yine bagrina basiyor..
Hayatta hersey unutulup gidiyor senin bu minik hatan mi baki kalacak arkadasim..
Kendine de hakaret etmekten vazgeç...
İnsanlarin alninda yazmiyor ya karekterleri...
Bundan sonra boyle konularda adimlarini saglam atarsin...

bir mi yok sa bir den fazla mı bilemiyrum bundan 1 sene önde çok sevdiğim biri vardı 1 sene sadece tl da konuştuk sonra memleketine döndü sorunlar oldu 2 ay ayrı olduk o sırada karşıma biri çıktı hoslandım ve sevgılı olduk 2 ay konuştuk bu sırada ailem ögrendı ve ortadan kayboldu ismi yanlış mış söyledıgı üstelik nişanlı mış :(( kaç gundur aglıyorum yardım edın aılemle de kotuyuz tl aldılar ustelık

...
bence şükret ki 2 ayda kurtulmuşsun canım kimse tek yaratılmamıştır herkesin bir eşi vardır sabırla beklemelisin üzülme bence aksine sevinmelisin...

Eksik olmayın kardeslerim düşünceleriniz çok degerli böyle güzel doslukların olması oyle güzel ki bana yol gösteren bir site allah razı olan açandan da yardım eden herkezden de sizi çok seviyorum...

Back
X