Kanguru tavsiyesi yardım? ?

OrganikParasetamoL

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
1.723
4.020
358
Arkadaslar kanguru kullanan tavsiye eden var mi
Momfortbaby kanguru kullanip memnun kalmayan var mi?
1 yasinda oglum var ağustosta tekrar dogum yapacagim birini pusette birini kanguruda tasirim diye düşünüyorum ama nasıl olur tecrubeli anneler yardimci olabilir misiniz?

Küçük bebekler için babysling ler çok kullanışlı bence. Ben onu kullanıyorum 2buçuk aylık bebeğim için. Gerçi sadece ev içinde geziyoruz dışarısı çok soğuk olduğu için çıkamadık onunla henüz :) image.webp

Küçük bebekler için babysling ler çok kullanışlı bence. Ben onu kullanıyorum 2buçuk aylık bebeğim için. Gerçi sadece ev içinde geziyoruz dışarısı çok soğuk olduğu için çıkamadık onunla henüz :) Eki Görüntüle 1736026

Evde kullanmak icin bile süper. Nerden almistiniz? Fiyat uygunsa sadece evde kullanmak icin bile alabilirim. Birde wrap mi halka sling mi sizinki?

Evde kullanmak icin bile süper. Nerden almistiniz? Fiyat uygunsa sadece evde kullanmak icin bile alabilirim. Birde wrap mi halka sling mi sizinki?
Benimki wrap. Kendim kumaş alıp yaptım aslında çok basit bi esprisi yok :KK48: orjinallerine baktım 170₺ civarı. Bende kumaşçıdan hafif likralı 5 metre uzunluğunda 60 cm genişliğinde kumaş aldım o kadar. Al sana wrap sling:KK76: sadece 20₺ye hallettim. Çok kullanışlı bişey evde işimi yaparken ağlarsa hemen içine koyuyorum sakin sakin uyuyor içinde. Bide birden çok bağlama şekli var hem küçük bebekler için hem daha büyüyünce

Arkadaslar kanguru kullanan tavsiye eden var mi
Momfortbaby kanguru kullanip memnun kalmayan var mi?
1 yasinda oglum var ağustosta tekrar dogum yapacagim birini pusette birini kanguruda tasirim diye düşünüyorum ama nasıl olur tecrubeli anneler yardimci olabilir misiniz?

momfortbaby ben kullanıyorum çok memnunum
benimde kızım 11 aylık
3 aylıkken almıştım çok kullandım memnun kaldım rahat kullanımı
şimdi bende hamileyim nasipse 1 ay sonra doğum yapacağım ve bende senin gibi birini kanguruda birini pusette taşıyacağım
kesinlikle momfortbaby tavsiye ederim büyük olanı kanguruyla küçüğü pusetle taşırsınız

Dikkat edin canlarım, 6 aydan önce kanguru kullanmak bebeğin gelişimine zarar verir. Bunu da hatırlatmak istedim.
Bahsedilen kanguru ergonomik yani doktorlarin tavsiye ettigi, bebegin oturma pozisyonu ve iç kundaklarina kadar hersey düşünülmüş. Fiyatlari pahali ama güvenle kullaniliyor. Doktor tavsiyesiyle aldim ve 3 ayliktan beri kullaniyorum.

Back
X