Bak bi canım bel desteği yoksa kullanşlı olmuyorlarmşBende e bebek ten baktım satan kişide en cok satan model Kraftin domino modeli dedi bebek için baş desteği anne için bel desteği var dedi gidip inceleyip öyle almayı düşünüyorum
Bebek durmayabilir icinde . Benimki cok dirmadi. Birde bebegin kilosuna bagli oyle aylarca onca kiloyuda tasimak yazik. Rahat olsada agir tasidiginiz icin bel agriyor. Sezeryan olanlar hele. Bebek arabasinda daha rahat ettik hem terlemedi. Hem etrafi daha iyi seyretti. Yazin yapişik gezince ikinizde terliyorsunuz kanguruyla. Tercih meselesi yinede.Doktora sormadım ama kanguru çok rahatsız diyen anneler var.Beli de rahatsız ediyor dediler.İnsan bilemiyor
İnşallah kullanan birileri yazarBak bi canım bel desteği yoksa kullanşlı olmuyorlarmş
Sende haklısın canım insan çok kararsız kalıyoBebek durmayabilir icinde . Benimki cok dirmadi. Birde bebegin kilosuna bagli oyle aylarca onca kiloyuda tasimak yazik. Rahat olsada agir tasidiginiz icin bel agriyor. Sezeryan olanlar hele. Bebek arabasinda daha rahat ettik hem terlemedi. Hem etrafi daha iyi seyretti. Yazin yapişik gezince ikinizde terliyorsunuz kanguruyla. Tercih meselesi yinede.
Bebek durmayabilir icinde . Benimki cok dirmadi. Birde bebegin kilosuna bagli oyle aylarca onca kiloyuda tasimak yazik. Rahat olsada agir tasidiginiz icin bel agriyor. Sezeryan olanlar hele. Bebek arabasinda daha rahat ettik hem terlemedi. Hem etrafi daha iyi seyretti. Yazin yapişik gezince ikinizde terliyorsunuz kanguruyla. Tercih meselesi yinede.
Can'ım kanguru benim hayatımı kurtardı kızım kanguruya bayılıyordu etrafa baka baka geziyordu market alışveriş çok rahat oluyordu onla. Bide bazı yerlere araba götüremiyorsun o durumlarda da çok iyi oluyor. Ben evde temizlik yaparken kanguruya koyuyordum süpürgeye bayılıyordu ZatenKimse kanguru kullanmıyor mı
Bende çok istiyorum taşıması rahat olur ev işi yaparkende rahat olur diye düşünüyorumCan'ım kanguru benim hayatımı kurtardı kızım kanguruya bayılıyordu etrafa baka baka geziyordu market alışveriş çok rahat oluyordu onla. Bide bazı yerlere araba götüremiyorsun o durumlarda da çok iyi oluyor. Ben evde temizlik yaparken kanguruya koyuyordum süpürgeye bayılıyordu Zatenbiraz daha yoruluyordum ama hiç yapmamaktan iyidir
Ben yeni bitirdim alışveriş ama hala eksik var kanguru ateş ölçer emzirme yastığı beşik vb henüz alınmadı bı onlar kaldı bide kendim için pijama takımı almadım daha yazlık modeller yeni geliyo daha onu bekliyorumBende kraft ın var kuzum sen yeni mi başladın alışverişe bizim 16. haftamızda herşeyimiz hazırdı fazla heyecanlı bir Anneyim galiba, :)
Hangi marka canım kanguruCan'ım kanguru benim hayatımı kurtardı kızım kanguruya bayılıyordu etrafa baka baka geziyordu market alışveriş çok rahat oluyordu onla. Bide bazı yerlere araba götüremiyorsun o durumlarda da çok iyi oluyor. Ben evde temizlik yaparken kanguruya koyuyordum süpürgeye bayılıyordu Zatenbiraz daha yoruluyordum ama hiç yapmamaktan iyidir
E bebekten aldım ama markasını hatırlamıyorum kaldırdım bazanın altınaHangi marka canım kanguru
Teşekkür ederim canım sağol bende artık bu hafta sonu alacağımE bebekten aldım ama markasını hatırlamıyorum kaldırdım bazanın altınaama bel destekli baya güzel bişeydi
KesinlikleBence ergobaby ergonomik olması cok onemli allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?