Teşekkür ederim canımSolomombaby aldım ben güzel 2.5 ayda kullanmaya başladım 4.5 aylık oldu oğlum
Bende de Kraft almayı düşünüyorum domino modelmi ne öyle bişey neden memnun değilsinizKraft aldik ama memnun degilim.
Bende de Kraft almayı düşünüyorum domino modelmi ne öyle bişey neden memnun değilsiniz
Teşekkür ederim canım sağolErgonomik bişey alın.
Kraft değil bildiğim kadarıyla.
Zaten ilk aylarda sling öneriyorlar.
Facebook'ta babywearing Türkiye grubuna bir bakın.
Anladım canım sağolModelini hatirlamiyorum canim cok kullanisli degil 3kere anca kullandik 9 ayda. Sling daha kullanisli geldi bana :) disarda da zaten hep arabasini kullaniyoruz. İnsanin sirtini agritiyor ergonomik degil.
Modelini hatirlamiyorum canim cok kullanisli degil 3kere anca kullandik 9 ayda. Sling daha kullanisli geldi bana :) disarda da zaten hep arabasini kullaniyoruz. İnsanin sirtini agritiyor ergonomik degil.
Slingten bir korkan ben miyim ?ya ayarlayamazsam diye tedirgin oluyorum
Ayarlarsin canim internette videolari var. Zaten bebek usluysa gayet guzel duruyor ama hareketli bebegi koyamazsin istesende :)
Bende senin gibiyim o konudaSlingten bir korkan ben miyim ?ya ayarlayamazsam diye tedirgin oluyorum
Taşıma açısından kanguru daha güvenli geliyo bana hem eşimde rahatlıkla taşıyabilir kanguruyu doktora sordum sakıncalı bı durum yok kullanabilirsiniz dedi işte marka ve model önemli kararsız kaldım cokTeşekkür ederim canm.Yalnız olacağım için denemem mantıklı olacak.Bakalım uslu mu olacak nasıl olacak huyu suyuçok heyecanlı
Taşıma açısından kanguru daha güvenli geliyo bana hem eşimde rahatlıkla taşıyabilir kanguruyu doktora sordum sakıncalı bı durum yok kullanabilirsiniz dedi işte marka ve model önemli kararsız kaldım cok
O yüzden iyi bir bel desteği olan kanguru arayisindayim canım dışarıda hem bebeği hem çantasıni falan taşımak zor olacak o yüzden kanguru mantıklı geldi ama kullanan memnun kalan birilerini arıyorumDoktora sormadım ama kanguru çok rahatsız diyen anneler var.Beli de rahatsız ediyor dediler.İnsan bilemiyor
Bende e bebek ten baktım satan kişide en cok satan model Kraftin domino modeli dedi bebek için baş desteği anne için bel desteği var dedi gidip inceleyip öyle almayı düşünüyorumŞmdi bel destekli olan kangurular var bende bu özelliğine dikkat ediyorum sadece arkadan çapraz olan modeller sonradan bel ağrısı yapıyor ama belden de bağlaması olanlar daha kullanışlı oluyormuş. Bende e bebekteki ürünü beğendim büyük ihtimalle ondan alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?