kanserim dedi ama

yuh ya bu denli ciddi bi konu hakkinda nasil boyle konusur? nasil yakistirir kendine hasta olmadigi halde.. hasta olduguna inanmiyorum. ama bu gidisle sirf bu hareketinden dolayi o hastaliga yakalanirsa sasmam.

bence normalde sizi engellemişti ama bebeğiniz olacağını duyunca merak etti ve sordu. Sonra bir daha görüşmemek için kanser olduğunu hesabı dondurduğunu söyledi

ya da belki kendi bebeği olmuyordu bu yüzden engelledi

Var böyle tipler. Tedavilik vaka. Benim bir arkadaşım vardı her gün ayrı bir mesleğe sahip olan. Başına türlü belalar gelen :) en son biri tarafından kaçırıldığını ve bir villada günlerce hapsedildiğini söylemişti. Sonra bu attığı yalanlar iki nişan atmasına vesile olunca "baagaa iftira atanların ustune ataslar salınsiinn" diye boguruyordu. Aman diyeyim uzak dur. Yardımcı olamazsin böyle bir modele. Bırak engellesin.

o zaman ilk şık olabilir ya da psikolojik sorunları var.emin olamadım şimdi
hesabımı dondurdum dese kanserimden daha iyi bir yalan olacaktı. ayrıca yurt dışında yasıyor yanı görüşmek istemiyorsa görüşmek gibi talebim de olamaz. Türkiye'ye geldiğimde sana gelicem diyip duruyordu üstelik

Bence esinle seni kiskaniyor net.Bence telefon numarasi varsa direk ara yardir kapat engelle sende.Ne kadar ayip ya insanlarin duygularinin somurulmesinden nefret ediyorum

Bence esinle seni kiskaniyor net.Bence telefon numarasi varsa direk ara yardir kapat engelle sende.Ne kadar ayip ya insanlarin duygularinin somurulmesinden nefret ediyorum
Kıskansa bile böyle yaparak eline ne geçecek? Y anı öyle olsa kendini iyi göstermeye çalışmaz mi?

Kıskansa bile böyle yaparak eline ne geçecek? Y anı öyle olsa kendini iyi göstermeye çalışmaz mi?

Iste sorunlari oldugu icin ya herkesin plani farkli oluyor esinizle sinif arkadasiymis en basta size yanasmistir simdi de uzaklasmis iste geri pisman olmus.Duygu karmasasi yasamis bu sahsiyet ama cok tiksinc bi durum ya kendimi sizin yerinize koydumda..

Koskoca 35 yaşında kadın bir de bunu yapan

Böyle büyük şeyler üzerine, çocuklar üzerine vs yalan söylenmez. Başına gelirse görür gününü..

Peki acaba gercekten kanser olabilir mi? Bence kanser degil zatem fb uzerinden konusuyormussunuz sizde haliyle inanmak zorundasiniz ne kadar fena bi kadinmis
Olabilir diyeceğim ama neden beni ve eşimi engellemiş olabilir ki? Eşim onda ekli olmadığı halde engellemiş bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…