- 18 Ağustos 2015
- 339
- 337
- 103
İki tane dünya tatlısı evladı var canimbence normalde sizi engellemişti ama bebeğiniz olacağını duyunca merak etti ve sordu. Sonra bir daha görüşmemek için kanser olduğunu hesabı dondurduğunu söyledi
ya da belki kendi bebeği olmuyordu bu yüzden engelledi
İki tane dünya tatlısı evladı var canim
hesabımı dondurdum dese kanserimden daha iyi bir yalan olacaktı. ayrıca yurt dışında yasıyor yanı görüşmek istemiyorsa görüşmek gibi talebim de olamaz. Türkiye'ye geldiğimde sana gelicem diyip duruyordu üsteliko zaman ilk şık olabilir ya da psikolojik sorunları var.emin olamadım şimdi
Kıskansa bile böyle yaparak eline ne geçecek? Y anı öyle olsa kendini iyi göstermeye çalışmaz mi?Bence esinle seni kiskaniyor net.Bence telefon numarasi varsa direk ara yardir kapat engelle sende.Ne kadar ayip ya insanlarin duygularinin somurulmesinden nefret ediyorum
Sadece fb üzerinden ilişkimiz vardı, yurtdışında yaşıyor. Valla anlamadimsizle ilişkisini kesmek için yapmış bence
ama çok saçma
Kıskansa bile böyle yaparak eline ne geçecek? Y anı öyle olsa kendini iyi göstermeye çalışmaz mi?
Koskoca 35 yaşında kadın bir de bunu yapanIste sorunlari oldugu icin ya herkesin plani farkli oluyor esinizle sinif arkadasiymis en basta size yanasmistir simdi de uzaklasmis iste geri pisman olmus.Duygu karmasasi yasamis bu sahsiyet ama cok tiksinc bi durum ya kendimi sizin yerinize koydumda..
Koskoca 35 yaşında kadın bir de bunu yapan
Olabilir diyeceğim ama neden beni ve eşimi engellemiş olabilir ki? Eşim onda ekli olmadığı halde engellemiş bir de.Peki acaba gercekten kanser olabilir mi? Bence kanser degil zatem fb uzerinden konusuyormussunuz sizde haliyle inanmak zorundasiniz ne kadar fena bi kadinmis
Olabilir diyeceğim ama neden beni ve eşimi engellemiş olabilir ki? Eşim onda ekli olmadığı halde engellemiş bir de.
Allah korusun iki tane evladı varBöyle büyük şeyler üzerine, çocuklar üzerine vs yalan söylenmez. Başına gelirse görür gününü..
Allah korusun iki tane evladı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?