Benimde buna benzer bi arkdasim vardi.
O zmnlar tabi 13 14 yasindaydik.
Mahalledekilere ben kan kanseriyim demis.
Ben inanmadim bunu soyledigine.
Sonra birgun tartistik bi konu hakkinda, bana benim kalbimde bi sorun var kalbim sikisiyor nefes alamiyorum birisi bana bagirdiginda demisti. O gunden snra baglari kestim. Sonra neler neler atti.
Kan kanserimisin sen smdi dedim? Doktor felan bisyer zirvaladi.
Hadi o zmnlar kucuktur yapar ilgi cekmek icin derizde o arkdasin kac yasinda?
Benimde buna benzer bi arkdasim vardi.
O zmnlar tabi 13 14 yasindaydik.
Mahalledekilere ben kan kanseriyim demis.
Ben inanmadim bunu soyledigine.
Sonra birgun tartistik bi konu hakkinda, bana benim kalbimde bi sorun var kalbim sikisiyor nefes alamiyorum birisi bana bagirdiginda demisti. O gunden snra baglari kestim. Sonra neler neler atti.
Kan kanserimisin sen smdi dedim? Doktor felan bisyer zirvaladi.
Hadi o zmnlar kucuktur yapar ilgi cekmek icin derizde o arkdasin kac yasinda?
Canım bende ve eşimin hesabında engelliyiz. Yeni hesap açmam lazım ona ulaşmak için, değmez. Muhtemelen kanseri yendim, seni de engellemedim, yanlışlık olmuş diyecek
Eşinize de böyle mesajlar atmış mı, belki sizden dolayı değil ama eşinizle alakalı bir sıkıntısı var ve bu yüzden ikinize de engel koydu, siz bir daha peşine düşmeyin diye de böyle dedi. Benim aklıma bu geldi ilk ama, yaptığı hareketten belli gayet garip bir tipmiş.
Eşinize de böyle mesajlar atmış mı, belki sizden dolayı değil ama eşinizle alakalı bir sıkıntısı var ve bu yüzden ikinize de engel koydu, siz bir daha peşine düşmeyin diye de böyle dedi. Benim aklıma bu geldi ilk ama, yaptığı hareketten belli gayet garip bir tipmiş.
Yok atmadı. Onla hiçbir bağlantısı yok. Eşimin şifresi bende. Hiç girmez eşim, onun adına profil resmini falan ben güncellerim. Onunla da arkadaş değildi nette zaten.
Bir de hamilesin, bana dua et falan dedi ,çok ilginç. Kime güveneceğiz bilemiyorum
Yok atmadı. Onla hiçbir bağlantısı yok. Eşimin şifresi bende. Hiç girmez eşim, onun adına profil resmini falan ben güncellerim. Onunla da arkadaş değildi nette zaten.
Bir de hamilesin, bana dua et falan dedi ,çok ilginç. Kime güveneceğiz bilemiyorum