Kansermişim

cnm geçmiş olsun...duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm
artık kansere çare var...umarım erken teşhisle bu hastalığı yenersin..ben inanıyorum yeneceğine...Allah seni iki çocuğuna bağışlasın
hepimizin başına gelebilir..bu rabbimin bir imtihanı...
inşallah buraya "bu hastalığı yendim artık kanser değilim" diye yazdığınıda okuruz

Okuyunca çok üzüldüm,geçmiş olsun,Rabbim şifa versin biran evvel inşallah.Sıkma canını rahat davran moral çok önemli biliyorsun,anneysen güçlüsün demekki,gücünü kullan ve yen bu hastalığı.Sıkıldıkça paylaş bizimle derdini biz hep burdayız ,bu arada bende dr eşiyim,sosyal hallerimizden biz birbirmizi anlarız Erken teşhis seninki eminim kurtulacaksın ve burdan bize müjdeli haberlerle geliceksin ...

Çok saol cnm Allah razı olsun dualarını bekliyorum

Rabbim acij şifalar versin canım.moralini yüksek tut,ümitsizliğe kapılma inşallah buraya güzel haberler verirsin.dualarımdasın mevlam evlatlarına bağışlasın..

Kaderimmiş ne demek kabullenme lütfen çocukların için dik dur benim dedem 80 yaşında kanseri yendi inancını sağlam tut rabbim acil şifalar versin

Oncelikle cok cok gecmiz olsun rabbim evlatlarin hurmetine sifa versin sakin kendini yipratma iki evladin var onlar icin guclu olmalisin biz kadinlar soz konusu evlatsa dil kanser dunya ustumuze gelse yinede hakkindan geliriz sende atlaticaksin ki zaten ckk erken teshismis guzel haberlerini bekliyoruz tekrar gecmis olsun...

Çok geçmiş olsun, Allah sizi ailenize bağışlasın.
Ama biliyorsunuz değil mi bu hastalıkta en büyük ilaç moral! Çocuklarınızla güzel vakit geçirin, eşinizle değişik etkinlikler yapın ve ameliyata kadar hep en iyisini düşünün. Bol bol dua edin. Derdi veren Allah dermanını da verecektir. Ben inanıyorum ki siz iyi olacaksınız. Allah size bir yol göstermiş ve erken teşhis olmuş. Ne mutlu size ki geç olmadan öğrenmişsiniz. Önce siz moralinizi yüksek tutun sonrada eşiniz ve çocuklarınızın moralini yüksek tutun.
Ben bu hastalığın iyi bir şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum.

Kızlar ben yarın Ankara'ya gidiyorum hakkınızı helal edin..
hayırlı haberlerle dönerim aranıza inşsllah
Dualarınıza ihtiyacım var

Kuzularımı bırakıp gitmek ölüm gibi gözlerine bakamıyorum ağlamamak için zor tutuyorum
kendimi sıkmaktan heryerim ağrıyor allahım bana ve tüm hastalara şifa ver Rabbim...amin

öncelikle geçmiş olsun inşallah geçecek hepsi. ama bu hastalığın en önemli ilacının moral olduğunu unutmamalısın.. hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Çok geçmiş olsun . Rabbim s eni yavrularına eşine annene sevdiklerine bağışlasın.. erken teşhis hayat kurtarır.. tesadüflerle öğrenmişsiniz rahatsızlığını..
moralini yüksek tut ne olur.. Allahım yardımcın-ız olsun.

Öncelikle Rabbim şifanızı versin teselli için demiyorum ama gerçekten korkmayın. Babam geçirdiği bi kaza sonucu sol böbreğinde 7cm kist olduğunu öğrendi onada hemen ameliyat dediler. Çok şükür oldu sol böbreği alındı, sonuçlarıda temiz çıktı. Bilmiyorum ama bi sonuçlarınz gelmeden 'kötü huyu' diyemezsiniz. Sadece o kısım alınırsa dğılma riskinin olduğunu söyleyip aldılar böbreği, 3 ayda bi kontroller oluyor çok şükür ki birinci evre olduğu için dağılma ihtimali olmadı inşallahda olmaz. Size tavsiyem ameliyat oldunz mu bilmiyorum ama günde 3 litre su içiyor babam bide her sabah ve akşam balın içine zencefil ve zerdeçal karışımını yer.Ben çok inanırım böyle şeylere İNşallah sizde en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Çok geçmiş olsun canım.
Tesadüfen de olsa erkenden teşhis edilmiş.
İnşallah sağlına kavuşursun hemencik.

Allah'ım evlatlarınıza bağışlasın, sizi onların başından eksik etmesin inşallah.
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum Allah'ın izni ile.

Kızlar bugün sabah Ankara'ya geldim 2-3 hoca gezdik çok tecrübeli işini iyi yapan hocalar
Allah razı olsun hepside çok ilgilendi baktılar sonuçlarıma hepside hemfikir ameliyat konusunda....
Aynı zamanda hepside tomografi emar ve kanla idrar sonuclarıma göre kanser olma ihtimali çok yüksek ama erken teshiş dediler
İşinin ehli bi üroonkoloji prof.u bulduk ayarladık yarım gün gazi üniversitesinde yarım gün özel muayenehanesinde çalışıyormuş hoca.özelle anlaşmalı yapıyormuş ameliyatlarını ama eşime sen doktorsun üniversitede yapıcım dedi.özelde 20 bini bulur dedi ameliyat.e bizim durumumuz iyi ama olmayanlar napıcaklar dedim kendi kendime..allahım yardım etsin tüm hastalara,hasta olupta durumu olmayanlara...yani pzt ameliyat oluyorum
Ama yavrularımı özledim şimdiden.ağlamaktan içim şişti..eşim kızıyo ama elimde değil hiç böyle ayrılmamıştık..onlara kızdığım anlar için köpek gibi pişmanım yavrusu yanında olanlar ne şanslı geliyo şimdi eskiden bu şansın farkında bile değildim......

Çok geçmiş olsun. Allah sizi cocuklarınıza bagışlasın.

Canimm benim cok geçmiş olsun sanslisinki erken teşhis olmuş sen bi annesin ve anneler cok güçlü olurlar zaten güçlü olmasak küçük yaramazlarla nasil basederiz .
Çocuklarınızı ozlemissiniz sizi cok iyi anlıyorum bi asifanizinne olarak kendimi sizin yerinize koyuyorum gerçekten zor ama onlar için biran önce iyilsip yanlarına donuceksiniz.
Aynısı bizimde başımıza gelebilir hiçbirimizin garantisi yok.
Rabbim sifanizi versin biran önce iyileşip kuzulariniza kavusursunuz ınşallah ...

Çok çok geçmiş olsun.. Allahım sizi Kuzularınıza eşinize ve mutlu yuvanıza bağışlasın inşallah .. Erken teşhis edilmiş işte ne güzel tatlım hiç sıkma canını allahın izniyle çok iyi olacaksın meraklanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…