Kanuni sultan süleyman hastanesinde aşılama yaptıranlar yada yaptırıcak olanlar!!!

Kızlar ben yaklaşık 1.5 yıldır çalışmıyorum.bebek olsun diye 6 yıllık işimi bıraktım çünkü hastanelerde koşturmaktan işimi ihmal ettim çalışamadım.sonrasında her ay tedaviler vs derken işe girmeye fırsatım olmadı.ama şimdi işle girmem lazım ev aldık eşim yetişemiyor tek başına.dün iş görüşmesine gittim bugün aradılar pazartesi gel başla dediler bende bi anda tmm dedim.ama önümüzdeki ay aşılamam var ben napıcam bilmiyorum( kanuni hastanesini biliyosunuz sabah bi gidiyosunuz öğleden sonra anca çıkabiliyosunuz.Merak ettim sizler çalışıyomusunuz? Sizce hem iş hem bu uğraşlar altından kalkabilirmiyim? ve ben önüzüdeki ay ne diyipte gidip gelicem hastaneye offff(

canım ben çalışıyorum ama öğretmenim o yüzden pek sorun olmuyor benim.işim çok uzarsa doktor rapor veriyor ve ogün gitmiyorum artık okula.ama genelde sabah gidiyorum ve öğleden sonraya işim bitmiş oluyor .

dostınex dıye bır hap verdi doktor ama pek kullanmamıstım sımdı bu hapları nasıl kullanacagımı bılıyormusunuz kullandıgınızmı hiç??

canım ben kullanıyorum işte.2.ayım bitecek.ilk prolaktin değerim 109 du sonra 3 hafta içtim adet oldum ölçtürdüm 56 olmuştu.devam ettim içmeye pazartesi perşembe yarım yarım içiyorum.şimdi ne oldu değerim bilmiyorum tabi daha adet olmadım olunca ölçtüreceğim.ama bu işlacı içmek için tekrar doktoruna görün düzenli her ay takip etmesi lazım.çok düşmeside iyi değilmiş.

canım bende çalışıyorum.. 4. senem bu işyerine tedavilerim sıklaştığında oturdum konuştum.. ben rahatsızım izin almam gerekebilir sık sık dedim tamam tedavine bak sen iyi ol yeter dediler... ama tabi 1 aylık eleman değilim ondan kaynaklanıyo... hayırlısı olsun hakkında

kızlar adeti bekliyom bekliyom gelmiyor yahu:)ayın 20 sinde falan beklerken ayın 24 ü oldu ve gelecek gibide değil.gonca hanım adet olunca gel dedi ama ben çarşambaya randevu aldım.gidecem inşallah.az önce evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı sabah birdaha denicem bakalım.benim anlamadığım hormonlarım sanırım yine bozuldu ilaçlar işe yaramadıbakalım kızlar çarşamba ak koyun kara koyun belli olcak.işte böyle:)

inş düşmüştür prolaktinin ve hamile kalmıştırsın inşallahhhh... bende perşembe orda olucam yine bi ameliyat denemesi yapcam grip olmazsam boğazım ağrımazsa kolum bacağım kırılmazsa ...... falan filan olcam ameliyatımı

allah hepimizin yardımcısı olsun canım.ama varya umutlanmak ne kadar kötü bir bilsen.ameliyatın iyi geçer umarımve birdaha gerek kalmaz

sagolasin tatlim dun basladim ise adetimi bekliyorum 2.asilama icin bakalim ne diyip gidip gelcem hastaneye bilmiyprum.

ya cnm insallah hamissindir en az kendim olmus gibi sevinirim rabbim gonlune gore versin .bu arada yarin carsamba napican gidincenmi hastaneye?

ya cnm insallah hamissindir en az kendim olmus gibi sevinirim rabbim gonlune gore versin .bu arada yarin carsamba napican gidincenmi hastaneye?

evet canım gideceğim.psikolojim alt üst şuanneden adet olmadım acaba.acaba idrar testi yanılabilirmiki.bakalım yarın için heyecanlanıyorum ama sanırım tahlilleri vercem sonra ertesi gün gel diyecek perşembe de giderim.gerçi ben öğleden sonra internetten sonuçlarımı öğreniyorum ama tekrar ilaç için falan çağırır.hormonlar düzelmediyse aşılama için yine beklicem malesefadet olmadığıma göre sorun devam ediyor.sen ne güzel başlıcaksın aşılamaya.allah bu sefer gönlümüze göre versinde hamile kalalım canım.senin randevun ne zaman şimdi?nezaman adet günün

Son düzenleme:

tatlim aralik 17de adet oldum daha var ama zaten benim adetlerim duzensiz hic belli olmuyo.adet oldugum ilk gun randevu alip gidicem.yari guzel hbrlerini bekliyorum ins.ama umutlanma cunku ben asilamamda butun belirtileri yasadim cok umutluydum ve kan testi negatif cikinca yikildim resmen.bu sabah tekrar idrar testi yaptinmi?

yaptım canım yaptım negatif yine.o yüzden diyorum ya hormonlar düzelmedi sanırım diyebenim aşılamaya daha var yani.biraz daha ilaç içeceğim anlıyacağın.bakalım hayırlısı.

yaptım canım yaptım negatif yine.o yüzden diyorum ya hormonlar düzelmedi sanırım diyebenim aşılamaya daha var yani.biraz daha ilaç içeceğim anlıyacağın.bakalım hayırlısı.

cok sukurki ilacla kisa zamanda prolaktinin dustu dusmeye devam edicek insallah.sabirli olmak gerek dusene kadar ilacina devam et ihmal etme.derdi veren allah dermaninida verir.asilama ici acele etme.imkanin varsa prolaktinin normal sinirlara dusunce tup bebek dusun bence.asilamanin normal yoldan pek bi farki yok maalesef cnmbende 2ciyi deneyip kismetse tupe gecicem.asilama sadece zaman kaybi

canım doğru söylüyorsunda nerden duydum tam bilmiyorum ama aşılama yapılmadan tüp bebek yapmıyorlarmış diye duymuştum.yani sanırım ialçlar için rapor çıkarmak falan zor oluyormuş.o yüzden birkez hiç olmazsa deneyimde içimde kalmasın:)

kızlar malesef iyi haberler veremiyorum size.sabahın erken saatlerinde adet oldum.tamda doktor günümdü.neyse doktora gittim tahlil sonucum çok kötü prolaktin 114 e çıkmış.ilacımıda düzenli alıyordum halbuki neden böyle oldu ki ya.yarın sonuçları göstermeye tekrar gidecem gonca hanıma bakalım bukadar dirençli olmasının sebebini neyle açıklayacak.böyle işte kızlar.

sementacim allah insani en cok istedigi seyle sinarmis sabir sabir sabir..bu prolaktini dusurmenin baska yolu yokmu forumda baktinmi bu durumda olupta dusen ve hamile kalan varmi?

sementacim allah insani en cok istedigi seyle sinarmis sabir sabir sabir..bu prolaktini dusurmenin baska yolu yokmu forumda baktinmi bu durumda olupta dusen ve hamile kalan varmi?

aslında bitkisel birkaç şeyden bahsediyorlar ama bilmiyorum ilaçla almak doğru olurmu.en son onlarıda denicem galiba:)

aslında bitkisel birkaç şeyden bahsediyorlar ama bilmiyorum ilaçla almak doğru olurmu.en son onlarıda denicem galiba:)

ya bak ne dicem az once esimin dayisinin kiziyla konustum.3 yillik evli 2yasinda kizi var.evlenmeden once adet duzensizligi ici dra gitmis pko ve prolaktin yuksek demisler.100 kusurlerdeymis.tedavi fln gormemis.evlendikten sonra 3.ayinda bu sekilde normal yoldan hamile kalmis.demekki prolaktin yuksekkende hamile kalinabiliyor.suanda hala daha yuksek 2ci icin ugrasiyorlarmis esi dra gitmesini istemiyomus allaha birakalim daha once verdi yine verir demis.hormon ilaclari kullanmasini istemiyormus.o yuzden umudunu kaybetme.bitkisel dene bencede elki sebep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…