Kanuni sultan süleyman hastanesinde aşılama yaptıranlar yada yaptırıcak olanlar!!!

canım varya negüzel şeyler söylüyorsun.ben bir sene ilaç içmeden bekledim ama ozamanda olmadı.bundan sonra bende bitkisel şeylere başlıcam galiba.internetten araştırayım biraz.birde bugün başıma bir olay geldi önemli.bugün tahlil sonuçlarını göstermek için yine gittim,yanıma bir bayan oturdu gonca hanımı bekliyorduk aşılama yaptırmış tutmamış onunda.bende acaba senmisindir diye nezaman yaptırdın aşılamayı dedim ama tarihleriniz tutmadı:)neyse ikinciyi yapacaklarmış.sonra girdim içeri gonca hanım tahlilime bakınca ilacı düzgün kullanıyormusun dedi tabiki dedim.bu sonuç yanluş dedi.bizim laboratuvarda oluyor böyle dedi.sinirlendi kızdı laboratuardakilere sen git bu tahlilleri başka bir hastanede yaptır sonra pazartesi sonuçları getir bana dedi.varmı böyle birşey ya çok sinirlendim.yarın başka bir hastanede yaptırcam göstercem pazartesi.1 ay daha falan giderim sonra gitmem zaten.3 aydır gidiyorum inan birkere muayene oldum daha.hep tahlil hep tahlil.taktılar bir prolaktine gidiyor işte.böyle oldu yani.napcam bilmiyom.

Saka gibi yaa yok boyle bisiy neyse onemli olan bu diil insallah dedigi gibi yanlistir sonuc.o konustugun kisi kesin benim donemimden birisidir hepsinide taniyorum hatta telefonla da gorustuklerim var:)ins karsilasiriz bi gun uzun uzun konusuruz:)

Saka gibi yaa yok boyle bisiy neyse onemli olan bu diil insallah dedigi gibi yanlistir sonuc.o konustugun kisi kesin benim donemimden birisidir hepsinide taniyorum hatta telefonla da gorustuklerim var:)ins karsilasiriz bi gun uzun uzun konusuruz:)

inşallah canım inşallah:)

kızlar selammm sızleree...demekkı burdakı arkadaslarla cok yakınız:))
bende bu hastaneye gıttım asılama ıcın bana sart koydu yok neymıs 6 sefer klomen kullanıcakmısımda oyle asılamaya gecıcekmısısm ıyıde 4 sefer kullandım zaten ıgne tedavısıde oldumm dıyorum anlamıyorlar :)
neyse asılama ıcın neler gereklı bılıyorsanız benımlede paylasırmısınız ???? ılla herseyı devlette yaptırmamız gerekıyrmus bıde sperm testı ben ozel labaratuarda yaptırdım kabul etmedıler
he bırde bırsey daha sorucam asılama ıcın burda rapor cıkartsammm ozel hastanede asılama yaptırabılırmıyım kı kızlarr yardımcı olursanız sevınırımmm

Son düzenleme:

canım mrhb hoşgeldin.Valla ben daha tahlil sonuçlarını geçemediğimden dolayı klomen falan olayına daha giremedik.Bende sordum nezaman aşılama yaptırabilirim diye daha dur bakalım şu hormonlarını düzleyelimde ondan sonra bakcaz deyip gönderiyorlar.ama bende daha önce 4 kez klomen denedim.ama orda değil.Yani şimdi banadamı aynı şeyi dicekler ozmanBak ben bunu hiç sormamıştım .birdahaki adetimle gidince bunuda sorayım bakalım.Birde sperm tahlili bende özelde yaptırmıştım gösterdim hayır burda yaptırcaksın dediler yaptırdık mecbur.Senin ne şikayet vardı cnm.

Aramiza hosgeldin cnm.ben 1kez asilama yaptirdim ama oncesinde farkli bir hastanede 4ay klomen tedavisi gormustum.bana klomeni 2 ay daha kullancan gibi bisiy demediler direk asilamaya gectik ama ben klomeni gunde 4tane kullanmistim.gunluk aldigin dozaja bagli olarakta degisebilir belki.asilama icin resim evlilik cuzdani ikametgah isteniyo rapor 1gunde cikiyor.zorlugu yok fazla ugrastirmiyoar.1ci tutmayinca 2ye baslamadan once ara verdik adetimi bekliorum.asilama icin cok fazla acele etme bence sans cok dusuk,yasadigin hayal kirikligi ise fazlasiyla buyuk.ins.gerek kalmadan hamis kalirsin.sevgiler.

hosbuldukk canımmmm evet canım maalesef 4 klomen kullandım dedım bana ozaman doktorundan kagıt al 4 klomen kullandıgına daır dedıler sınır oldumm benım tahlıller falan rahım fılmı smear hepsı VAR sadece esımın sperm testı yok ama klomen kullanmak daha ıstemıyorum ki ben ıgne tedavısıde gordum ozel bır doktorda olmadı yanı devlette zaten yaptırmayı dusunmuorum ama sadece tüp bebek ıcın rapor almak ıcın ıstedım . benım pko canım yumurtlama olmuyor ıste esımde sorun yok

hosbuldukkk canımmmm
bende 4 sefer kullandım klomenı sonrasında ıgne tedavısı oldum ama olmadı buraya gıttım bana tekrar klomen kullanalım dedı ıstemedım o yuzden gıtmedım bıdahada canımm.. canım ben bılıyorum zaten dusuk oldugunu pko var bende esımde sorun yok zaten doktor bana %10 sansın dedı asılamada tabıykı rabbımın taktırı bısey dıyemem ama benım kendı doktorumda asılama 2.500 oldugu ıcın 2 sefer asılama devlette oluyum ucret az oldugu ıcın rapor cıkartıp tüp bebegıde tüp bebek merkezlerınde oluyum dıye dusunuyorumm sonucta asılama sans dusuk oldugu ıcın devlette yaptırmayı dusundum rapor ıcın

Kızlar merhaba,

Gonca hanım ve Ali ismet bey tarafından laporoskopi ve histereskopi ameliyatımı oldum geldim...

sol tüpümde kist varmış ufak onu almışlar rahimde polip varmış onu almışlar sağ tüp geçiş azmış onu açmışlar sıfır gibi oldu demiş doktor eşime

bakalım bundan sonrası kısmet..

sizden ne haber

Hadi bakalım canım hayırlı olsun.İnşallah sağlığına tamamen kavuşup hamile kalırsın.Benden aynı valla adetimi bekliyorum yine tahlil yaptırcam ve yine hormon düşmemişse ilaca devam

Kizlaarr konumuza topigimizden devam edelim istedim:)) idencim oncelikle cok gecmis olsun ins tez zamanda guzel hbrlerini aliriz.cuma gunu sabah hastanedeyim bende kontrolum var karsilasirz belki:))

Kizlaarr konumuza topigimizden devam edelim istedim:)) idencim oncelikle cok gecmis olsun ins tez zamanda guzel hbrlerini aliriz.cuma gunu sabah hastanedeyim bende kontrolum var karsilasirz belki:))

ahh canım saat kaçta kontrolün :)) Ben ilk sıradayım karşılarım seni :)) adını sanını yazda bulayım seni orda :)) İstersen özelden yaz canım .. yüzyüze dertleşiriz :))

8:30da ordayim buluruz heralde birbirimizi:)

8,15 te benim :)) ama o saatte gonca hanım olmaz muhtemelen 9 a kadar beklerim :)) gonca hanımı beklemek istiyorum diyince bekletiyolar ...Ameliyattan sonra görememiştim onu bi görmek istiyorum hem bi teşekkür ediyim... Tatlı götüriyim dedim ama kurabiye tarzı daha mantıklı olacak galiba .. sen ne dersin....akıl akıldan üstündür :)))

Cnm tatli gotur tatli yiyip tatli konussunlar sakinlessinler mutlu olsunlar:))

ben ordaydım sabah sen nerdeydin... kurupasta götürdüm canım.. iyiymiş çok şükür patoloji sonucum sana ne dediler..

Cnm sabah bende ordayim.ayy cok sevindim hadi gozun aydin.ins rabbim sana tez zamanda hayirli evlatlar versin.benimde pazartesi 2ci asilamam yapilacak.seni ustunde mavi bogazli bi badimi vardi:)

Cnm sabah bende ordayim.ayy cok sevindim hadi gozun aydin.ins rabbim sana tez zamanda hayirli evlatlar versin.benimde pazartesi 2ci asilamam yapilacak.seni ustunde mavi bogazli bi badimi vardi:)

ayneeennn... sende tarif et bakim ne vardı üstünde türbanlımıydın sen... siyah beyaz bi türban vardı omuydun :)

Kizlar kizlar kizlaaarrrr:))) nerelerdesinz bakim ptesi 2ci asilamam olcak bana dua edin ama bi tuhafim yaa yine olmicakmis gibi geliyo offf ne zor islermis.sizler de ne var ne yok bakimm

Kizlar kizlar kizlaaarrrr:))) nerelerdesinz bakim ptesi 2ci asilamam olcak bana dua edin ama bi tuhafim yaa yine olmicakmis gibi geliyo offf ne zor islermis.sizler de ne var ne yok bakimm

bir kere olumsuzu gördün o yüzden olmayacakmış gibi geliyo sana.. ama bir an önce bu duygudan uzaklaş lütfen.. olanlarınki nasıl oluyo.. önceden haber mi veriliyo olacak diye... nasıl ki bir ihtimal yaşıyoruz , aynı şekilde bir ihtimal olacak .. ama olması için evrene olumlu mesajlar göndermemiz lazım.. kendini rahat bırak olacak başka yolu yok... büyük bir umutla bekliyorum senin güzel haberlerini.... inşallah rabbim hayırlısını nasip edecek canım dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…