Kapa k*çını başını

Dik dik bakmak filan ben zaten bakan adama haddini bildiririm ne bakıyorsun dediğim oldu sokakta bakanlara adam çok yobaz

Mantıksız buldum tavrınızı. Minide giyerim ağır makyajda yaparım bilmemne.Bence herşey yerine göredir ve ben sevgilime oraya gitme bunla konuşma diyorsam (ki diyorum) oda bana g*tünde etek giyme dizinde giy deme hakkında sahip.Onu dinlemekte beni küçültmez. Kendine saygı olayını insanların yanlış anladığı kanaatindeyim. Bence aşık olmak şayet karşılıklıysa, birbirine karşı hak sahibi olmayıda getirir. Taabiki ölçülü olduğu sürece. Bakkala gitme balkona çıkma diyen insanlardan bahsetmiyorum. Hatta onları kötü niyetli buluyorum. Ama minnacık eteğimle sokakta dolaşmamdan rahatsız olan erkek arkadaş bence gayet normal. O çocuğun yerinde olsam bidaha seni aramazdım.Gerçio da muhtemelen kullandığı kelimenin kabalığı sebebiyle aramıştır,tamam tamam giy demek için değil.

konu sahibi, nedir bu asarim keserim tavri? boyle höt höt ile guclu/prensipli karakter olunmaz; sadece kuru sıkı sallayan, ici bos bi dikliğe sahip bi imaj cizersin.. burda oldugu gibi..
bi konuyu konusan insanin, azcik tavri uslubu da uygun olmali.. mesele burda aciklik kapalilik degil.. insanlara duymadigin saygiyi bekliyosun bir de..
ayrica konu acma amacini da bi onceki sayfada belirttim, yeniden yazmayacagim.. sadece, durust olalim, komik gorunuyor yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…