Kapa k*çını başını

Iyi demis topluma mal olma demis fena mi?

Ben kapalıyım kuzenim de açık alımlı ve güzel bugün onunla geziyoruz bana hiçbir erkek bakmaz normalde ama ona bakıyolar çünkü erkeklerin dikkatini çekiyo açık giyinmiyo ama mini elbisesi opak çorabıyla bile dikkat çekiyo ben bile kıskandım kuzenimi dik dik bakan erkeklerden sevgilisi nası kıskanmasınn??

Siz "kocam bana karisamaz" mantigi ile evlendiginiz vakit, o evlilik pek uzun surmez ne yazik ki..

Sevgilini yanında süs köpeği olarak mi gezdiriyorsun canım görende çarşafa gir demiş sanacak. Kiskanmayana erkek mi denir ya.

Boyle inatla yaparim ederim giyerimle omur gecmez yalniz. Ne demek istediginizi anliyorum ama denge en onemli sey su hayatta. Orta yolu bulmak bilmek lazim. Yerine gore dekolte de giyersin mini etek de.. agir makyajda yaparsin ama yerine gore iste inadina gore degil. Sirf hic bir erkegin sozunu dinlemicem lafina boyun egmeyecegim diye inatla yapilmaz bunlar.

Bi kız veya kadın herşeyden önce nerde ne giyeceğini bilmeli.
Düğüne gidersin kısa elbiseni giyersin , eğlenceye gidersin dekolte giyersin ama yeri gelir kot pantolonunu giyer çarşıya gidersin .
Benim sevgilim bana hep sen ne giyeceğini ne yapacağını bilecek olgunluktasın sana karışmam o yüzden der .

Taviz vermeyen insanlara hayranım ben çoktan çarşafa girmiştim

Baba bile olsa kızına güzel dille uyarida bulunmalı.. uyarmasini geçtim o kim oluyor ki yi de gectim zira terbiyesiz biri..
Terbiye en önemli şey..

eger giyim uç noktada degilse ,kimsenin mudahelesine izin verilmemeli elbette. lakin uyariyi hakkedenlerde olmuyor degil .

gün gelicek kütüğüne varıncaya kadar elin adamının olucak haberi yok galiba :)) sen benimsim bende seninimin resmileştirilmiş hali olsa gerek kütüğe kadar geçmek :) şahsen sadece soyadı değişse olmuo mu ya pıffff

Sana hiç karişmayacak sevgili bul aç oranı buranı, göster herkese sen sağ sevgilin selamet yaşayın gidin kime ne Allah ıslah etsin sizi ne diyem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…