- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Iyi demis topluma mal olma demis fena mi?Evet yanlış duymadınız hanımlar!! Tekrar barıştırıgımsevgilim geçen gün iş çıkışı söyledi bu lafı söyledi oysa ben babamdan başka bana bir erkeğin karışmasına izin vermem tabi bende çok kızdım atladım taksiye gittim aradı bilmem kaç kere açmadım yok efendim çok ağır makyaj yapıyormuşum tabi yaparım minide giyerim dekoltede burdan mesajım kızlarımıza kendinize asla sevgilinizmiş nişanlınızmış karıştırtmayın !!
CUKKK DIYE OTURDU AMA BU CEVAP YAANe diyeydi ac k*çini bende erkek diye yanında dolasayim mi diyeydi
gün gelicek kütüğüne varıncaya kadar elin adamının olucak haberi yok galiba :)) sen benimsim bende seninimin resmileştirilmiş hali olsa gerek kütüğe kadar geçmek :) şahsen sadece soyadı değişse olmuo mu ya pıffffBence siz bekar kalmalısınız,ilişkiler size göre değil sanıyorum ki.
Buradan erkek arkadaşına hak verdiğim,onayladığımı düşünmeyin ama fazla başınıza buyruk bir tavır içerisindesiniz sizde.
Kocam elin adamı demişsiniz elin adamı olarak görüyorsanız zaten ne diye evlenesiniz ki?
Düşünsenize o elin adamı,çocuklarınızın babası olması için seçtiğiniz adam.
Orta yol her zaman iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?