Kapa k*çını başını

Sevgilinizi sevmiyor gibi görünüyorsunuz .

O şekilde söylemesi biraz kaba olmuş tabi daha kibar soyleyebilirdi ama eşim benim için neden elin adamı olsun ki benim sevgilim bana öyle demez çünkü ben ona beni o şekilde uyarıcak ortamı vermiyorum açık giyinmem pek makyaj yaptığımda söylenemez ama uyarırsada elimden geliyosa onun için yaparım hiçte gocunmam yaptığımdanşimdi benim bu yaptığım hata mı yani

Bu benim özgürlüğüm benim tercihim kaç yaşında kızsın reşitsin dimi ? Ee o zaman

Bende ona karışmam sonuçta erkekte küpeyiseverim ayrıca

Gerçekten aşık olduğunda bu söylediklerini tekrar düşünürsün şuan sevmediğin için batıyo söyledikleri

Bende ona karışmam sonuçta erkekte küpeyiseverim ayrıca
Kupeyi spesifik oldugundan ve benim sevmedigim unsur oldugundan vermistim. Senin kontrolcu bir yapin oldugunu seziyorum.illaki sende karsi tarafin bi ozelligine istegine karisiyorsundur. Insansin yaw sonucta
Ayrica dedigin gibi kac yasinda kizsin sonucta neyi isteyip istemediğini bilirsin.
Anlatmak istedigimi anladigini fakat işine gelmedigini düşünüyorum.
Insallah bu büyük laflarini yedirtecek kisilerle karsilasmazsin canim.

Sizi hiç uyarmadan direk bu kabalıkta söylüyorsa yanlış.
Ama bende bir bayanda minide giyerim açarım dekoltede giyerim mantığını pek sevemiyorum.
Niye açayım oramı buramı canım herşeyin bi usturubü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…