Kapalı Arkadaşlar Giyim Tarzınız Nasıl?

kız sultan cadusu...bu ne hal kine böyle.:1shok:iki gündür bakamadım topiğe , maaşallah bayaa ilerlemiş...kaydirigubbakcemile5Allah bozmasın..kaydirigubbakcemile3

s.a kızlar sultancım eteğinin boyu kısa olursa boyun hem daha kısa durur hemde daha kilolu durursun bence sen koyu renk ve uzun şeyler giy.ama yakıştırana yakısır bacım.kapri etek olayına gelınce bana ters o ne ole üstü forma altı sorma.ya da üstü cami altı kilise :))) hakkını verelım arkadaslar...olmuyo ole

Kizlar 3 günden beri baglanti kuramiyorum KK ya! Ne istir anlamadim...sizede oldumu??

Neyse ki, baglandim...neler olmus ben yokken...! Hepiniz harikasiniz....

bencede yakismasi önemli cnm :1hug:

yawrum maaşallah taş gibisin taaaşşş:jeyyar:

yirim seni gizzz
sen bendende tassindir :asigim:
:roflol:

kız sultan cadusu...bu ne hal kine böyle.:1shok:iki gündür bakamadım topiğe , maaşallah bayaa ilerlemiş...Allah bozmasın.

nörem giz cok büyük israrlar vardi, bende goydum :icecream:
eccük sende ugrayip resim eklesen fina olmicak :1rolleyes:
:mymeka:

Bende bazen dikkat edemiyorum dar giysilerle dışarı çıkıyorum ama mümkün olduğunca yakışıp yakışmadığına bakmadan dogrusunu yapmak lazım diye düşünüyorum. Senin için söylemiyorum sakın yanlış anlama ama bazan nefsimize yenik düştüğümüz oluyor. Benim açık arkadaşlarım çok ve kesinlikle örtünün hakkının verilmesi gerektiğini düşünüyorlar...

merhaba arkadaşlar bende tesettürlüyüm kıyafetlerimi eklerim.çevremdeki arkadaşlarım çok begeniyorlar bakalım siz begenecekmisiniz.konyalıyım bende beyşehir.

çıkmıyor canım yaaa
yahu benim şansızlığım hee
nezaman eklesem bişi oluyor
dayanamıyor sanirim güzelliğime hehe:))))

yeniden denedim canım bakalım bu sefer dayanabilecek mi cazibeme hain link:)

sağol tatlım
o nurlu yüzümü ben göstertirim sana.:))) nurum sana da geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…