- 14 Temmuz 2008

- 1.753

- 280

- 163

- 41

siz ilçedesınız ya bacım ondandır bunlar merkezdeler belkıde bıtsın dıye bahanedır ama olede degıl hala yaıp tutuyo iş işten gectıkten sonra valla ne kdar konyalı tanıyosam bu adetlerını dıyolar ama sevındım sızde ole olmadıgına yazık degılmı gelınlere ama sen yınede dıkkat et bacım evlenırken memleketınden olursa o acıdan yanı fıkırlerını falan ıyıce ogrenın yoksa canın yanar güpgüzel kızsın üzülme diye zaten ben biliyom emınım artık içimde bi mıknatıs var cekıyom arızaları :))))
masallah bacım allah nazardan esırgesın bek bi güzlemıssın bu arada az once bana umutsuz sevgı konusunda yardımcı olmaya calıstıgında ben senı hafıften yaslanmıs balık etınde yurdum kadını sanmıstım utanıyorum kendımden bu resım super... massssalallaaaaaahhh subhanallah dertlıyım kusura bakma körolduydum
selülit didi bana :çok üzgünüm:
teşekkür ederim ...gamyoncuiremsu
hafıften yaslanmıs balık etınde mi senağlama orası yannış ama yurdum kadını olduğum doru mirmirmirmir
önemli diil..kör aşuk seni hihoyyyt
yirim seni zühürt Şeniz
mesela sen evlenıyosun sana ayrı bı ev tutmuyolar kaynananla oturuyosun ya bole bı sacmalık olamaz yenı evlısın kocanla ılk zamanların en azından basbasa gecsın ama ole yapmıolar ozel hayat mayat kalmıo bak benım bı tanıdıgımın basına gelmıs gul ecık bunlar yenı evlıler odalarında ebeveyn banyosu var ama sohben balkonda kananası sucu gelıce dıyokı adama ya bızım gelınle oglan cok banyo yapıo ondan bu kadar fatura yuklu gelıyo bu solenırmı ya sonra gıdıp sohbenı kapatmalar falan :) yaaaaaaaa ben daha bu kadarını bılıom sen bıde o gelınlerın halını sor
teşekkür ederim ...gamyoncuiremsu
hafıften yaslanmıs balık etınde mi senağlama orası yannış ama yurdum kadını olduğum doru mirmirmirmir
önemli diil..kör aşuk seni hihoyyyt
yirim seni zühürt Şeniz
slm arkadaşlar eklenilen resimler nasıl siliniyo yardımcı olurmsunuz şimdiden tşkürler
a.s.
gözlerim pok gibidir benim
boşa korkmayıngözellikten eser denen madde yoktur yane 
aha bakın işte gözel mi deyel mi kararı siz verin madem öle
gözlerim pok gibidir benim
boşa korkmayıngözellikten eser denen madde yoktur yane 
aha bakın işte gözel mi deyel mi kararı siz verin madem öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?