Kapalı Arkadaşlar Giyim Tarzınız Nasıl?

ya şu gözlerini boyayan arkadaşım yüzünü boya sadece korkuyorum yaa:mymeka:

ya şu gözlerini boyayan arkadaşım yüzünü boya sadece korkuyorum yaa:mymeka:

kız yuzunu boyasaydın ya boyle çok tırsıyorummmmmmmbenneyaptımkibenneyaptımkikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol:

ay kizlar öldüm gülmekten :1rolleyes:

giiiz melan cholyyyyy korkuyor bu hanimciklar senden :mymeka:
nördün neyttin bilmemki :mymeka:

kız melan cholyyyyy yoksa çok güzel gözlerin varda nazar değecek diye mi korkuyorsun...

gözlerim pok gibidir benim

boşa korkmayın gözellikten eser denen madde yoktur yane

aha bakın işte gözel mi deyel mi kararı siz verin madem öle

masallah bacım allah nazardan esırgesın bek bi güzlemıssın bu arada az once bana umutsuz sevgı konusunda yardımcı olmaya calıstıgında ben senı hafıften yaslanmıs balık etınde yurdum kadını sanmıstım utanıyorum kendımden bu resım super... massssalallaaaaaahhh subhanallah dertlıyım kusura bakma körolduydum

bu arada sultans of konya sende super bı hatunmussun
gonyanızın nıresındensın

hımm bız 6yıl gonyanızda kaldık 1.istanbul 2.konya turkıyede super bı sehır ama bazı adetlerı ıgrenc konyanın

kele bacım alıyolar gelini oturtuyolar kaynana yanına okutuyolar ogullarını sonra alıyolar kendı ıslerınde calıstırıyolar.eskı enıstenız solemesı ayıp konyalıdı adetlerınız ve saygısızlıgı bıtırdı sagolsun askımızı.tabı 5parmagın 5ı bır degıldr.adetlerının kotu olması konyanın guzellıgıını golgeleyemez belkı gıderız konyaya yerlesırız ama onla aynı sehırde yasamak nasıl olur bılmıom eskıde kalmıs olsada yakıo canımı

allah allah bacim o nasil seymis öyle :1shok: fisfisfis
bizim oralarda hec öyle degil inanki :sm_confused:
siz acayiplilere denk gelmisiniz sanirim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…