- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Ama siz de sürekli saldırıp konuyu saptiriyorsunuz lütfen uzatmayın artık bana bunu yapmaya hakkınız yok
ne kadar bilgisizsin.
yanlı insanlardan duyduğun kulaktan dolma bilgiler nasıl da üzerine oturmayan bir elbise gibi...yazdıkların bildiğin bir kaç cümleden ibaret.
Sana dinimiz hakkinda fikrin sorulmadi.eğer fikir paylaşılacaksa ben de paylaşırım ama dinimi böyle saptıranlara da bırakın karşı çıkalım. herkes karşısındakini olduğu gibi kabul etse sorun kalmayacak fakat ayetlerle oynamak gelenek uydurmak ve bunları tek doğruymuş gibi sunmak yakışmıyor.
Dikkat ettiyseniz ben konu sahibi olarak böyle bi şey yapmadım konunun kilitlenecegini bildiğim için. Siz fikrinizi paylasmiyorsunuz ki sürekli zıt görüşlere saldırı ve aşağılama halindesiniz. Siyasete bile tasidiniz konuyu siz önce insanların görüşüne saygı duyun ve nolur konumun kapatılmasına sebebiyet vermeyin lütfen rica ediyorumeğer fikir paylaşılacaksa ben de paylaşırım ama dinimi böyle saptıranlara da bırakın karşı çıkalım. herkes karşısındakini olduğu gibi kabul etse sorun kalmayacak fakat ayetlerle oynamak gelenek uydurmak ve bunları tek doğruymuş gibi sunmak yakışmıyor.
dini saptırmak derken bu kadar keskin konuşamazsın.eğer fikir paylaşılacaksa ben de paylaşırım ama dinimi böyle saptıranlara da bırakın karşı çıkalım. herkes karşısındakini olduğu gibi kabul etse sorun kalmayacak fakat ayetlerle oynamak gelenek uydurmak ve bunları tek doğruymuş gibi sunmak yakışmıyor.
Sana dinimiz hakkinda fikrin sorulmadi.
başkası din derken iyi de ben deyincemi rahatsız oldunuz?
sizin gibileri derken??kuran'ın özünü reddedenlerden bunları duyunca komik oluyor bizim bilgimizi ölçmek haddinize değildir din forumu açılsın gelin tartışalım görün bakalım kaç cümleymiş bildiğim :)
sizin gibileri çok alt ettim ben hepsi kuyruklarını sıkıştırıp kaçtı o yüzden kaldıramayacağınız şeylerin altına girmeyiniz.
just elbette insanlar inançlarında özgür. bunu dile de getirebilirler. ancak bu azmettirme ve fitneye teşvik etmemeli.İyi de insanların tek bir inancı anlayışı yok ki.
Kimi hristiyandır, kimi müslümandır ama hanefidir, kimi şiidir vs vs herkesin yorumu farklı
herkes inancında özgür
sizin gibileri derken??
bizi tanıyor musun?
kaç kere bilgi kaynaklı bir konu üzerinde tartıştık??
şu cümleyi bile telafuz etmen aslında boş olduğunu kanıtlıyor ama neyse..
Sen daha yenisin surayi bi oku sonra devam edersin, yoksa KK da omrun uzun olmayacakSana mı soruldu?
sen kimsin?
haddini bil.
just elbette insanlar inançlarında özgür. bunu dile de getirebilirler. ancak bu azmettirme ve fitneye teşvik etmemeli.
yani benim inandığım İslam kadını dövün demez.
Hangi ilahi din zorbalığı ön plana çıkarır ki?
Sadece İslam değil Hristiyanlık, Musevilik ve diğer dinlerde de yoktur bu. Tabi özü bozulmamış halinden bahsediyorum.
kesinlikle katılıyorum. ben de kapalı değilim ama kendimce yaşıyorum İslamı o kadar. Ancak gerçekten üslubu çok itici.sen dın demıyorsun kendı kafandaki fantezileri şahıslar ve din üzerinden aaa ne guzel laf soktum edasıyla yapıyorsun. Dindar değilim kapalı değilim yazdıklarından nefret ettim. ayrıca mikserlik yapıyorsun burda din konusu senin yorumların uzerınden dönüyor. üslubun ve yazdıklarının çirkinliğinden dolayı.
konuyu kapatmak yerine karıştıranı göndermek daha mantıklı.
Merhaba kızlar. Ben izmirde yaşıyorum 14 yaşından beri kapaliyim canlı müziği çok merak ediyorum açıkçası gitmek isterdim ama bu şehirde alkolsüz canlı müzik mekanı ne yazikki yok aslında alkol almican nasılsa gir içeri dinle müziğini dimi ama tedirgin oluyorum insanlar tarafından yargılanmak istemem açıkçası. En çok korktuğum şey de başörtümu utandirmak olur. Ama heves, merak, gençlik işte siz ne dusunurdunuz bu konuyla ilgili. Başörtülü bi insanın da eğlenmeye hakkı var mı acaba?
dinde gerçekler baktığın pencereden gördüklerindir. kendi gördüklerin herkesi kapsamaz. o yüzden gerçekler deyip durma bence..burada sabah akşam hurafelerini kusanlara bir şey diyen yok ama ben gerçekleri anlatınca ooo birilerinin ipliği pazara çıkacak diye hemen bir saldırmalar bir susturmaya çalışma girişimi bakın ezberleri bozulacak diye korkudan bana saldıranları izliyorsunuz.
farklı fikirleri hazdememe dogmalara sıkı sıkı sarılmanın sonuçları bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?