Kapali birinin alkollü canlı müzik mekanına gitmesi

Ama siz de sürekli saldırıp konuyu saptiriyorsunuz lütfen uzatmayın artık bana bunu yapmaya hakkınız yok

eğer fikir paylaşılacaksa ben de paylaşırım ama dinimi böyle saptıranlara da bırakın karşı çıkalım. herkes karşısındakini olduğu gibi kabul etse sorun kalmayacak fakat ayetlerle oynamak gelenek uydurmak ve bunları tek doğruymuş gibi sunmak yakışmıyor.

ne kadar bilgisizsin.
yanlı insanlardan duyduğun kulaktan dolma bilgiler nasıl da üzerine oturmayan bir elbise gibi...yazdıkların bildiğin bir kaç cümleden ibaret.

kuran'ın özünü reddedenlerden bunları duyunca komik oluyor bizim bilgimizi ölçmek haddinize değildir din forumu açılsın gelin tartışalım görün bakalım kaç cümleymiş bildiğim :)

sizin gibileri çok alt ettim ben hepsi kuyruklarını sıkıştırıp kaçtı o yüzden kaldıramayacağınız şeylerin altına girmeyiniz.

Sana dinimiz hakkinda fikrin sorulmadi.

alkol yasak mı dinimizce yasak demekki onu satan yerlerden de alışverişi kesmek bizim için en uygunu öyle yerlere gitmemek de en uygunu tabi giden gider kimse karışamaz ama benim fikrim sakıncası olmaması gerektiği

Dikkat ettiyseniz ben konu sahibi olarak böyle bi şey yapmadım konunun kilitlenecegini bildiğim için. Siz fikrinizi paylasmiyorsunuz ki sürekli zıt görüşlere saldırı ve aşağılama halindesiniz. Siyasete bile tasidiniz konuyu siz önce insanların görüşüne saygı duyun ve nolur konumun kapatılmasına sebebiyet vermeyin lütfen rica ediyorum

İyi de insanların tek bir inancı anlayışı yok ki.

Kimi hristiyandır, kimi müslümandır ama hanefidir, kimi şiidir vs vs herkesin yorumu farklı

herkes inancında özgür

dini saptırmak derken bu kadar keskin konuşamazsın.
bildiklerini ya da düşüncelerini söylersin ama bilir kişi görevi üstlenemezsin. zaten bu uslubundan dolayı tepki çekiyorsun.

Sen karsindakini kabul edemiyosun ki bunu baskasindan bekliyosun konunun basindan beri okuyan bilir ben konu sahibin Allah in emrine uymussun Allah in razi olmadigi yere gitmeyi istiyosun kimse sana girme demez ama kendinle celisiyosun dedim muhatabim konu sahibi ama sen atladin yok ayet varmiyok kafamizdaki caput..Ve burda sana cevap verildikce kalbindeki kibir artiyo yazik Allah hidayet versin.

başkası din derken iyi de ben deyincemi rahatsız oldunuz?

sen dın demıyorsun kendı kafandaki fantezileri şahıslar ve din üzerinden aaa ne guzel laf soktum edasıyla yapıyorsun. Dindar değilim kapalı değilim yazdıklarından nefret ettim. ayrıca mikserlik yapıyorsun burda din konusu senin yorumların uzerınden dönüyor. üslubun ve yazdıklarının çirkinliğinden dolayı.

konuyu kapatmak yerine karıştıranı göndermek daha mantıklı.

sizin gibileri derken??
bizi tanıyor musun?
kaç kere bilgi kaynaklı bir konu üzerinde tartıştık??
şu cümleyi bile telafuz etmen aslında boş olduğunu kanıtlıyor ama neyse..

İyi de insanların tek bir inancı anlayışı yok ki.

Kimi hristiyandır, kimi müslümandır ama hanefidir, kimi şiidir vs vs herkesin yorumu farklı

herkes inancında özgür
just elbette insanlar inançlarında özgür. bunu dile de getirebilirler. ancak bu azmettirme ve fitneye teşvik etmemeli.
yani benim inandığım İslam kadını dövün demez.
Hangi ilahi din zorbalığı ön plana çıkarır ki?
Sadece İslam değil Hristiyanlık, Musevilik ve diğer dinlerde de yoktur bu. Tabi özü bozulmamış halinden bahsediyorum.

sizin gibileri derken??
bizi tanıyor musun?
kaç kere bilgi kaynaklı bir konu üzerinde tartıştık??
şu cümleyi bile telafuz etmen aslında boş olduğunu kanıtlıyor ama neyse..

yazdıkların kendini gösterdi merak etme bunları söyleyenleri tek tek alt ettim boş sözlerini yedirdim seni tanısam ne olacak ki daha önceki konuda da burada da aynı masalları tekrarlayan sünnilği din yapmış birisin diğerleri gbi.

burada sabah akşam hurafelerini kusanlara bir şey diyen yok ama ben gerçekleri anlatınca ooo birilerinin ipliği pazara çıkacak diye hemen bir saldırmalar bir susturmaya çalışma girişimi bakın ezberleri bozulacak diye korkudan bana saldıranları izliyorsunuz.

farklı fikirleri hazdememe dogmalara sıkı sıkı sarılmanın sonuçları bunlar.

yok ben sibelim2ye demiştim onu
ben din işlerine girmiyorum dilim yandı ordan benim bir daha ban yemek istemem
ben toptan inanmıyorum ama karşıdakileri sürekli siz bilmiyosunuz ben biliyorum diye ezmek hoş değil
ateistim ben sinir oldum inançlı arkadaşlar adına

kesinlikle katılıyorum. ben de kapalı değilim ama kendimce yaşıyorum İslamı o kadar. Ancak gerçekten üslubu çok itici.

Kapalı bir hanım olarak dinimizin gereklerini biliyorsunuzdur eminimki.
Sizce Alkol olan bir ortama helede baş örtüsü ile girmek sizce doğrumudur ?
bence önce kendiniz vermeniz gerekiyor bu cevabı çünki burdaki binlerce biz,
size kendi fikirlerimizi söyleyeceğiz.
Birimiz kime ne git eylen diyecek.
Birimiz aaa olurmu oyle şey diyecek.
Fakat aslolan tek bir doğru ....

dinde gerçekler baktığın pencereden gördüklerindir. kendi gördüklerin herkesi kapsamaz. o yüzden gerçekler deyip durma bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…