Kapalı biriyim eşime inat açılmak istiyorum sizce açılsam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Dünden beri gercek hayatinizda yansitamadiginiz tüm ruh halinizi burada yansittiniz. Siz hicbirsey yapamazsiniz. Ancak burayi böyle işgal edersiniz.

36 falan görünmüyorsun o kocan kendine baksın önce.
kapalı halin daha küçük duruyor.
çirkin falanda değilsin bakımsızsın kendine bal biraz.

Ay resim mi atti hani nerdee

İmzamı atarım Ben olsam bana çirkin denilmesine takılmam ama konu sahibi zaten bu konuda aşırı takıntılı evdeki ayı yetmezmiş gibi bir de buradaki insanlar bu konuda üstüne üstüne gitmiş! Bu toplumdan korkmamak tuhaf bence.

Durdum durdum güldüm

Açık fotoğrafınızda 26 - 27 duruyorsunuz. Saç rengini yaşınıza göre değiştirseniz yada doğal renginde bıraksanız gayette gençsiniz. Ayrıca eşiniz daha olgun duruyor.

Ayrıca bu konu için, eşinizin aklına uyarsanız yandınız ne yaparsanız kendiniz istediğiniz için yapın.

Hem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Eşin ve elalem ne der den önce Allah ne der diye düşününüz. Ölüsü bile başörtülü olan bir dinin dirisine açıklık yaraşmaz.
Öldüğünüz son gün dünyada örtündüğünüz ilk gün olmasın

Bence seninki inat değil ,sen kendini bulmuşsun gerçekleştirme çabasındasın , ama bunun bir bedeli var ,bunu ödemeye razımısın

Dış görünüş elbise gibi bir şey. Bir insan vücuduna kaliteli bakar, güzel beslenir arada küçük rötuşlar yaparsa zaten güzeldir.
Konu sahibi eşinizin eleştirilerine kulak asıp kendinizi ihmal etmeyin. Siz kendinize değer verdikçe o ışığınız da dışarıya yansır.

ben de 35-36 durdugunu dusunmuyorum zaten 20’lerinde 30larda gibi gosterenler 30larında 20lerinde gibi gosteriyor takma. Sac bakımı hafif makyaj daha da guzel olursun. İçinden geliyorsa açıl bu hayat senin. Kimse senin inancına karışamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…