- 29 Mart 2023
- 359
- 312
- 18
Dünden beri gercek hayatinizda yansitamadiginiz tüm ruh halinizi burada yansittiniz. Siz hicbirsey yapamazsiniz. Ancak burayi böyle işgal edersiniz.Hem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Ay resim mi atti hani nerdeeBende ilk başta ben daha çok 26 yım dedim ama kendisini trol sandımbenim eski halimi bilmeyen yok şişmandım dudaksızdım ama şimdi farklıyım biraz kendine baksa sırf kendi için bebek gibi olur bence gayette ozellikle kapalı fotoda ufak olduğu belli oluyor
İmzamı atarımBen de yorumları anlayamadım, konu sahibesi gayet genç, güzel bir kız. Bakımsız diyenler neden demiş onu da çözemedim, ne yapmalı konu sahibesi tam olarakHerkes 1 kg makyaj, 10 cm tırnak gezmek zorunda mı Ben mi acaipim, toplumun güzellik algısı mı değişti, mis gibi kız işte güzel olan insanlar kimler mesela merak ediyorum gerçekten 35 yaşında görünüyorsun diyenler olmuş ayrıca onun hiçbir alakası yok konu sahibesinin yüzüne bakınca yaşı anlaşılıyor. Korkuyorum artık bu toplumdan
aynı ben,ben yazdım sandım yorumları okuyacağımHem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Fotoğrafınızı bende görmek istiyorum.
Durdum durdum güldümAbla utanmıyor musun şu tuzlu suya batırılmış kuru patlıcana benzeyen herif için şekilden şekile girmeye ya? Hem onun üstündeki nasıl çirkin bi kazak ? Giyinmeyi öğrensin önce, Allah aşkına söyle kimi bulmuş bu kozalak tipiyle de seni aldatmış?
Kız gezsene sayfaları var işte sayfalarda ata ata gezdiFotoğrafınızı bende görmek istiyorum.
Gördüm gördümKız gezsene sayfaları var işte sayfalarda ata ata gezdi
Eşin ve elalem ne der den önce Allah ne der diye düşününüz. Ölüsü bile başörtülü olan bir dinin dirisine açıklık yaraşmaz.Hem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
O zaman şal takmışKapüşonlu mu kız eşapli
Bence seninki inat değil ,sen kendini bulmuşsun gerçekleştirme çabasındasın , ama bunun bir bedeli var ,bunu ödemeye razımısınHem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Silemedim nasıl siliniyorKonu sahibi fotolarınız hala duruyor. Kaldırın.
Burası herkese açık platform. Resminizi kullanan çıkar, sizi görüp tanıyan çıkar. Ne cesaret
Malesef miVar malesef 1 tane başkada yapmam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?