Kapalı biriyim eşime inat açılmak istiyorum sizce açılsam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakışmışsınız. Evet 26 dan biraz daha fazla gösteriyor olabilirsin. Ama çirkin falan değilsin kendini ezip durma. Ayrıca eşin de 30 lu yaşlarda gözüküyor o da olduğundan genç falan gözükmüyor. Ben gayet dengeli buldum güzellik olarak birbirinizi. Sana söylediklerine takıp kompleks yapma. Kendine baksın alırken gözü görmüyor muydu.

Aman zaten huzursuzum ne olacaksa olsun artık umrumda değil

Doğruyu söykemek gerekirse, şahsi fikrim 32 35 yaş arası duruyorsunuz. Kaştan mı saçtan mı makyajdan mı bilmem. Kocanız da yakışıklı değil ama sizden daha genç duruyor şahsi fikrim.

Güzellik meselesi yüzünden psikolojisi yeterince bozulmuş birine 'güzel değilsin' demek de ne bileyim...

Öyle olmaz kurşun atsaydın kız

Güzel değilim bunun farkındayım biliyorum ama 36 37 mi gösteriyorum keşke trol olsa hayattan zevk alamıyorum artık
Hayır güzelsin. dudak kenarı çizgilerinden dolayı yaşın büyük gibi duruyor ama gözlerinden yüzünden gayet genç olduğun da anlasiliyor. 36 yaşına gelince ne sacmalamisim diyeceksin bunları düşünmeyi bırak kendini gelistir. eşin seni güzel bulmuyorsa da boşa gitsin

Çok istiyorum boşamak çünkü benim sürekli psikolojimi bozuyor kadın ruhundan anlamıyor bende çok takıntılıyım bunu bildiği halde üzerime çok geliyor ama çocuk var ailem baskıcı çocukla nasıl boşanırım

Çocuğu bahane Edip durma sanki ortada çok mükemmel bir evlilik var da çocukta mutluluktan refahtan uçuyor. Kocan belli anlattığın kadarıyla, senin psikolojin ortada. Kafan uzay boşluğuna çıkmış geziyo. Çocuk çok da iyi bir yere gitmeyecek yani böyle devam ederseniz Karı koca.

Umarım başkasının fotoğraflarını kullanmıyorsunuzdur. Suç çünkü.
Kendi fotoğrafım
İyi de çocuğu alıp nereye gidebilirim kendim çalışmıyorum çalışsamda çocuğu kime bırakırım ayrı bi evim yok gelirim yok kolay değil bunun üzerinde çok düşündüm daha önce eşimle kavga edip annemlere gitmiştim 2 günden fazla durmama izin vermedi annem kolay değil

Troll degilsen, durumun vahim. Cocuklarina yazik, bosanip napacaksın ? Antonio Banderas'i mi bulacaksin ? Seni bu saflikla harcalar. 9'ncu sinif tarlaci dayilara meze olursun. Is bulup, cocuklarina bakmaya bak.

Umarım başkasının fotoğraflarını kullanmıyorsunuzdur. Suç çünkü.
Kendi fotoğrafım
İyi de çocuğu alıp nereye gidebilirim kendim çalışmıyorum çalışsamda çocuğu kime bırakırım ayrı bi evim yok gelirim yok kolay değil bunun üzerinde çok düşündüm daha önce eşimle kavga edip annemlere gitmiştim 2 günden fazla durmama izin vermedi annem kolay
Kapanirken kime inat kapanmistiniz?
İnanç gereği kapandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…