- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.259
- 548
Aman zaten huzursuzum ne olacaksa olsun artık umrumda değilSende kendini begendiğini söyle o ne yapıyosa aynını yap.. ayna tut adama .. niye böylesin dersede seni taklit ediyorm kocacım de
Süresi geçmiş. Bsey olmazda tanıdık biri girip okursa eşine söylerse huzursuz olursunuz
Öyle düşünme de bsey olmaz zaten bosver..Aman zaten huzursuzum ne olacaksa olsun artık umrumda değil
Güzellik meselesi yüzünden psikolojisi yeterince bozulmuş birine 'güzel değilsin' demek de ne bileyim...Bu uyenin troll oldugunu düşünüyorum, boyle keko bir konu gormedim. Belki de gicik oldugu birinin fotosunu kullanıyor, linc ettirmek icin aksi halde cok saf biri. Umarim bu kadar saf degilsindir. Alenen kendini ifsa etmen dogru degil. Eger konu gercekse bence guzel degilsin ama esinle uyumlusun. Birbirinize goresiniz yani (not: guzellik gorecelidir)
Öyle olmaz kurşun atsaydın kızBu uyenin troll oldugunu düşünüyorum, boyle keko bir konu gormedim. Belki de gicik oldugu birinin fotosunu kullanıyor, linc ettirmek icin aksi halde cok saf biri. Umarim bu kadar saf degilsindir. Alenen kendini ifsa etmen dogru degil. Eger konu gercekse bence guzel degilsin ama esinle uyumlusun. Birbirinize goresiniz yani (not: guzellik gorecelidir)
Hayır güzelsin. dudak kenarı çizgilerinden dolayı yaşın büyük gibi duruyor ama gözlerinden yüzünden gayet genç olduğun da anlasiliyor. 36 yaşına gelince ne sacmalamisim diyeceksin bunları düşünmeyi bırak kendini gelistir. eşin seni güzel bulmuyorsa da boşa gitsinGüzel değilim bunun farkındayım biliyorum ama 36 37 mi gösteriyorumkeşke trol olsa hayattan zevk alamıyorum artık
Üye gerçekse eğer, kendini burada gösterdiği gibi biriyse (kafası gidik duruyor kabul edelim) Müge Anlı da izleriz şaşırmamÖyle olmaz kurşun atsaydın kız
Dertten gitti kafam çok takıntılıyımÜye gerçekse eğer, kendini burada gösterdiği gibi biriyse (kafası gidik duruyor kabul edelim) Müge Anlı da izleriz şaşırmam
Çok istiyorum boşamak çünkü benim sürekli psikolojimi bozuyor kadın ruhundan anlamıyor bende çok takıntılıyım bunu bildiği halde üzerime çok geliyor ama çocuk var ailem baskıcı çocukla nasıl boşanırımHayır güzelsin. dudak kenarı çizgilerinden dolayı yaşın büyük gibi duruyor ama gözlerinden yüzünden gayet genç olduğun da anlasiliyor. 36 yaşına gelince ne sacmalamisim diyeceksin bunları düşünmeyi bırak kendini gelistir. eşin seni güzel bulmuyorsa da boşa gitsin
Bence kendisi. Zaten görünüş takıntısı var.Umarım başkasının fotoğraflarını kullanmıyorsunuzdur. Suç çünkü.
Çocuğu bahane Edip durma sanki ortada çok mükemmel bir evlilik var da çocukta mutluluktan refahtan uçuyor. Kocan belli anlattığın kadarıyla, senin psikolojin ortada. Kafan uzay boşluğuna çıkmış geziyo. Çocuk çok da iyi bir yere gitmeyecek yani böyle devam ederseniz Karı koca.Çok istiyorum boşamak çünkü benim sürekli psikolojimi bozuyor kadın ruhundan anlamıyor bende çok takıntılıyım bunu bildiği halde üzerime çok geliyor ama çocuk var ailem baskıcı çocukla nasıl boşanırım
Madem kendi foton kapalı halini de koysanaKendi fotom
Kendi fotoğrafımUmarım başkasının fotoğraflarını kullanmıyorsunuzdur. Suç çünkü.
İyi de çocuğu alıp nereye gidebilirim kendim çalışmıyorum çalışsamda çocuğu kime bırakırım ayrı bi evim yok gelirim yok kolay değil bunun üzerinde çok düşündüm daha önce eşimle kavga edip annemlere gitmiştim 2 günden fazla durmama izin vermedi annem kolay değilÇocuğu bahane Edip durma sanki ortada çok mükemmel bir evlilik var da çocukta mutluluktan refahtan uçuyor. Kocan belli anlattığın kadarıyla, senin psikolojin ortada. Kafan uzay boşluğuna çıkmış geziyo. Çocuk çok da iyi bir yere gitmeyecek yani böyle devam ederseniz Karı koca.
Hem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Troll degilsen, durumun vahim. Cocuklarina yazik, bosanip napacaksın ? Antonio Banderas'i mi bulacaksin ? Seni bu saflikla harcalar. 9'ncu sinif tarlaci dayilara meze olursun. Is bulup, cocuklarina bakmaya bak.Çok istiyorum boşamak çünkü benim sürekli psikolojimi bozuyor kadın ruhundan anlamıyor bende çok takıntılıyım bunu bildiği halde üzerime çok geliyor ama çocuk var ailem baskıcı çocukla nasıl boşanırım
Kendi fotoğrafımUmarım başkasının fotoğraflarını kullanmıyorsunuzdur. Suç çünkü.
İyi de çocuğu alıp nereye gidebilirim kendim çalışmıyorum çalışsamda çocuğu kime bırakırım ayrı bi evim yok gelirim yok kolay değil bunun üzerinde çok düşündüm daha önce eşimle kavga edip annemlere gitmiştim 2 günden fazla durmama izin vermedi annem kolayÇocuğu bahane Edip durma sanki ortada çok mükemmel bir evlilik var da çocukta mutluluktan refahtan uçuyor. Kocan belli anlattığın kadarıyla, senin psikolojin ortada. Kafan uzay boşluğuna çıkmış geziyo. Çocuk çok da iyi bir yere gitmeyecek yani böyle devam ederseniz Karı koca.
İnanç gereği kapandımKapanirken kime inat kapanmistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?