Boşanırsam zaten bir daha evlenmemTroll degilsen, durumun vahim. Cocuklarina yazik, bosanip napacaksın ? Antonio Banderas'i mi bulacaksin ? Seni bu saflikla harcalar. 9'ncu sinif tarlaci dayilara meze olursun. Is bulup, cocuklarina bakmaya bak.
Kapalı haliniz daha güzel görünüyor,acilacaksaniz da acilen şu saçlardan kurtulun.Çirkin değilsiniz.Bende memnun oldum ne yapsam fayda etmez bana Kemal Sunal'ında dediği gibi seni tüm gücümle üflesem fayda etmez üfürüğüme yazık diyor ya
Kapüşonlu mu kız eşapliİlk bakınca büyük gibi duruyorsunuz ama dikkatli inceleyince genç olduğunuz belli. Sanırım saç kaynaklı büyük gösteriyorsunuz çünkü başörtülü/kapüşonlu fotoğrafınızda liseliler gibi duruyorsunuz.
Tipini gördüm safa benziyo.Bu uyenin troll oldugunu düşünüyorum, boyle keko bir konu gormedim. Belki de gicik oldugu birinin fotosunu kullanıyor, linc ettirmek icin aksi halde cok saf biri. Umarim bu kadar saf degilsindir. Alenen kendini ifsa etmen dogru degil. Eger konu gercekse bence guzel degilsin ama esinle uyumlusun. Birbirinize goresiniz yani (not: guzellik gorecelidir)
Kocasını paylaştı mi?Tipini gördüm safa benziyo.
4.sayfada.Kocasını paylaştı mi?
Aha dur bakıyım,uğrunda sayfalarca konu açılmış hint kumaşı herif,nasıl bir şey4.sayfada.
Güzel değil derken gayet normal bir kadın ne olsun ki yani herkes ayni tip olmak zorunda mı ben hiç cirkin bulmadim yani
Bende ilk başta ben daha çok 26 yım dedim ama kendisini trol sandımBen de yorumları anlayamadım, konu sahibesi gayet genç, güzel bir kız. Bakımsız diyenler neden demiş onu da çözemedim, ne yapmalı konu sahibesi tam olarakHerkes 1 kg makyaj, 10 cm tırnak gezmek zorunda mı Ben mi acaipim, toplumun güzellik algısı mı değişti, mis gibi kız işte güzel olan insanlar kimler mesela merak ediyorum gerçekten 35 yaşında görünüyorsun diyenler olmuş ayrıca onun hiçbir alakası yok konu sahibesinin yüzüne bakınca yaşı anlaşılıyor. Korkuyorum artık bu toplumdan
Burada zaten masumlar apartmani yaBurada açıldım sokağa kapalı çıkıyorum alıştırma gereği burada olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?