Kapalı biriyim eşime inat açılmak istiyorum sizce açılsam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende memnun oldum ne yapsam fayda etmez bana Kemal Sunal'ında dediği gibi seni tüm gücümle üflesem fayda etmez üfürüğüme yazık diyor ya
Kapalı haliniz daha güzel görünüyor,acilacaksaniz da acilen şu saçlardan kurtulun.Çirkin değilsiniz.

İlk bakınca büyük gibi duruyorsunuz ama dikkatli inceleyince genç olduğunuz belli. Sanırım saç kaynaklı büyük gösteriyorsunuz çünkü başörtülü/kapüşonlu fotoğrafınızda liseliler gibi duruyorsunuz.

Yaşınızdan büyük durmuyorsunuz tarz sıkıntısı var sizde aynı zamanda çokta bakımsızsınız. Dikkatli bakan biri sizin 20'li yaşlarda olduğunuzu rahatlıkla anlar. Biraz bakım, doğru saç rengi ve uygun giysilerle hemen halledilebilir.

Açılmak konusunda ise kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle yapın.

Kendinizi niye böyle ifşa ediyorsunuz yahu. Can sıkıntısı da bir yere kadar.

Abla utanmıyor musun şu tuzlu suya batırılmış kuru patlıcana benzeyen herif için şekilden şekile girmeye ya? Hem onun üstündeki nasıl çirkin bi kazak ? Giyinmeyi öğrensin önce, Allah aşkına söyle kimi bulmuş bu kozalak tipiyle de seni aldatmış?

Tipini gördüm safa benziyo.

Güzel değil derken gayet normal bir kadın ne olsun ki yani herkes ayni tip olmak zorunda mı ben hiç cirkin bulmadim yani

Ben de yorumları anlayamadım, konu sahibesi gayet genç, güzel bir kız. Bakımsız diyenler neden demiş onu da çözemedim, ne yapmalı konu sahibesi tam olarak Herkes 1 kg makyaj, 10 cm tırnak gezmek zorunda mıBen mi acaipim, toplumun güzellik algısı mı değişti, mis gibi kız işte güzel olan insanlar kimler mesela merak ediyorum gerçekten35 yaşında görünüyorsun diyenler olmuş ayrıca onun hiçbir alakası yok konu sahibesinin yüzüne bakınca yaşı anlaşılıyor. Korkuyorum artık bu toplumdan

Bende ilk başta ben daha çok 26 yım dedim ama kendisini trol sandım benim eski halimi bilmeyen yok şişmandım dudaksızdım ama şimdi farklıyım biraz kendine baksa sırf kendi için bebek gibi olur bence gayette ozellikle kapalı fotoda ufak olduğu belli oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…