kapalıydım açıldım, kapanmaya zorluyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gorusunuze katilmiyorum. Tam tersi bir konu acilsaydi dini konu diyerek itiraz eden olurdu fakat taktir mesajlari da fazla olurdu.

Hayır, yapılmasına bile izin verilmiyor. Ilk mesajdan itibaren onlarca dini konu mune diye yazılıyor.

Mune'un boyle iki yuzlu davranacagini sanmiyorum , yani buradaki ana tema baski , ve ayet , dini yorum vs en olmadik konularda bile yapiliyor
Rahatsiz oldugun tum mesajlari kible , ben oyle yapiyorum

Muneyle ne ilgisi var konunun , yorumculardan söz ediyorum.

Hanimefendi Kuranda ben bunlara dair bir koşul görmedim. Varsa buyrunuz siz anlatın. Kuranı anlamayan bir insan değilim çoğu müslümanın aksine oldukça fazla okumuş biriyim.

Okumuşsunuz belli. Fakat yanlış kaynaklardan okumuşsunuz. Ben o kaynaklarınızı da çok iyi biliyorum. Fakat burada isimlerini yazmayacağım.

Kur'an'ı anlayarak okuyoruz diyerek aslında sadece Kuranın lafızlarını tercüme eden kişinin anladığını okuyorsunuz.

Az bir arapça bilgisiyle kendini allame-i cihan sananların, ayetleri (kasden veya değil ) yanlış tevil edenlerin kitapları, mealleri size birşey kazandırmaz, aksine İslamı anlayayım derken daha çok uzaklaşmanıza sebeb olur.

Ben size bir de Peygamber Efendimiz zamanından bugüne kadar değişmeden gelen yolu yani Ehli Sünnet velCemaat yolunu, o yoldaki alimlerin kitaplarını okumanızı tavsiye ediyorum.

umarım
umarım benim de öyle olur

Hayır, yapılmasına bile izin verilmiyor. Ilk mesajdan itibaren onlarca dini konu mune diye yazılıyor.
Demek istediğinizi anladım sanırım, baş örtüsü dini inanç gereğidir ve baş örtüsüyle ilgili bir konu açıldığında yorumlarında otomatikman dini olacağını söylüyorsunuz ve galiba içerik örtünmeyle ilgili olsaydı yorumlar başka olurdu ve rapor edilirdi demek istediniz, yanlış anladıysam da affola.

Kaldı ki bu konu dini, örtünmek veya örtünüzü çıkarmakla ilgili bir konu açtığınızda dini içerikli yorumlar yazılması kaçınılmazdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…