kapalıyım, açılmak istiyorum ama çok utanıyorum

Sen İnsanlardan utanmayı düşüneceğine bana göre rabbine ne hesap vereceksin onu düşün. Sen önce rabbin için mi kapandın yoksa kapanmak için yada yakıştığı için kapandın

Size ne ne hesap vereceğinden?
Sizin gibilerden bahsediyor zaten konu sahibi. Etrafında senden 5 tane varsa utanıp korkması normal

Sonradan tekrar kapanmayacaksanız neden olmasın? Oyuncak edip başını bir açıp bir kapatanlara hoş bakmıyorum.

Bir söyler iki söyler alışırlar, nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa.

Milleti değil kendi iç sesini dinle. Bu fikir aklına düştüyse istemiyorsun demektir zaten. Ayrıca millet için,es için kapanma gerçekten rahatsız olup,içinden Allah için kapanma istegi geldiği zaman kapan. Böyle isteksizce kapaliligin bir anlamı yoktur zaten

Bence kis geliyor biraz bekle. Yani giyim acisindan cok göze carpmaz diye düsünüyorum. Basinida sapkayla falan yavas yavas acabilirsin.

Açılın ya da kapalı kalın diyemem de konu çok sıkıntılı.Büyük olasılıkla açık-kapalı tartışması çıkar ve konu kapanır.
Ben de yakın zamanda benzer bir konu açmıştım kapanmıştı.

Tesetturlu olup dugununde sacini acan sonra tekrar orten insanlar var..
Sen tek degilsin utanmana gerek yok

Canım eğer kapalılığı sen istemiyorsan zaten Allah katında bir sevabı olmuyor o yüzden senin seçimin :)
Benim kuzenimde 26 yaşında açıldı. Yıllardır kapalıydı sonra yavaş yavaş açıldı. Önce tuniğe geçti, sonra onu kısalttı, sonra şapkaya geçti, şimdi tamamen açık.
İlk başta laf yedi mi? Evet. Şimdi herkes alıştı kimse laf etmiyor, umursamıyor bile. Hep böyle olur..

Bence sakıncalı bir konu. Okuduğum tüm yorumlarda bir yönlendirme var. Zaten yıllardır çözülememiş koca devleti nerelere sürüklemiş bir konu. Herkesin bir fikri var herkes çok biliyor. Konu sahibi sadece ve sadece senin verebileceğim bir karar. Baş örtüsü konusunda ilahiyatcilarin bile birbirinden farklı tonla fikri varken bize akıl vermek pek düşmez. Ölçü tart biç kendin için en doğrusunu yap. Burdakilerin yönlendirmesine gelme.

Yavaş yavaş açılmaya gerek yok, bu seferde bir sürü laf eden olur, bu ne açık mısın kapalı mısın anlayamadık gibi. Tümden açılırsanız daha kendine güvenli görünürsünüz. Kimsenin ne diyeceğini önemsemiyormuş gibi. Net. Benim çevremde açılan iki tane kız biliyorum. İkisi de acayip süslü ve güzel oldular. Bir tanesi fazla kiloluymuş eskiden. Kilo verince çok güzelleştiğini düşünmüş ve bunu saklamak istemediği için açılmaya karar vermiş. Düşün yani ne kadar açık sözlü insanlar var ve onlar bile tepki almıyor. Çünkü kendine güvenli şekilde konuşursan birisi gelip de bir şey diyemez, lafı ağzına tıkarsın anında. Ben hiç kapanmadım, ama iki tane en yakın arkadaşım kapandı, biri 20lerinde biri 30'a doğru iken. Onlar da nasıl açıklayacaklarını şaşırdılar. Ben inançlı değilim, ama hiç karışmadım, saygı duydum onlara. Birlikte oldukları erkekle ilgili olduğunu düşünüyorum onların durumunun her ne kadar bana başka sebepler açıklasalar da.

Sen İnsanlardan utanmayı düşüneceğine bana göre rabbine ne hesap vereceksin onu düşün. Sen önce rabbin için mi kapandın yoksa kapanmak için yada yakıştığı için kapandın
yakistigi icin kapanmak cok enteresan kim bana yakiaiyor ya ben bi kapanayim sonra olmadi yine acilirim diye kapanir ki yada kapaliyken ay acikken daha guzeldim ya ben diyip acilir acilmak yada kapanmak icten gelen birseydir demekki bayanin icinden kapanmak gelmiyor artik rabbine verecegi hesabi dusunmek de kimseye kalmamis

Vallahi kimin ne düşundüğu umurumda olmazdı

Saçını kahverengiden pembe yapmak gibi bişey olacaktır
Herkes bi şaşırır sonra yadırgar sonra dedikodusunu yapar
Sonra gözleri alışır, durum haber değerini kaybeder. Başka bir sansasyonel olaya yönelip sizi unuturlar :)

Yani şu yorum ayakta alkışlanır ayrıca din allahla kul arasındadır. Keşke bunu anlasak. Kullara kulu yargılamak düşmez bunun hesabını soracaksa allah soracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…