Kapaliyken açılmak

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
Iyi aksamlar bayanlar ben iki yillik evliyim 7 yildir kapaliyim ama esim devamli acilmami soyluyor ne yapacagimi bilemiyorum anneme soyledim acilirsan hakkimi helal etmem diyor bide ayiplar seni herkes akrabalar ne der diyor kafam cok karisk esimde acil zaten bi basin kapali cunku tam boyle teseturlu giyinen biri degilim cok sukur namazimi orucumu kuranimi elimden geldikce yapiyorum lutfen kirici yorum yapmayin hayirli aksamlar

Bir tarafta anneniz bir tarafta eşiniz de, siz neresindesiniz hu hikayenin?
Eğer kapalı kalmak istiyorsanız kapalı kalın, açılmak istiyorsanız açılın ama bu anne yada eşin demesiyle degil kendi isteğiniz ile olsun.

Amaan eşiniz şunu demiş anneniz bunu demiş akrabalar ayıplamış vs. Boşverin bunları canınız nasıl istiyorsa öyle takılın bu allahla sizin aranızda bi mesele ve asla hiçbir koşul altında dünya yansa dahi başka bir insanın müdahale edemeyeceği bi kişisel alan boşverin kimin ne dediğini

Ben cok boyle kapali olmadigim icin sorun olmaz acilmamda bilmiyorum

Siz bir annenizi bir eşinizi dinliyorsunuz galiba. Yapmak istediğinizi yapın bence.

Esim diyor ki ben acik daha cok begeniyorum kapaliyken devam sunu takma bunu giyme vs

Ne istiyorsan onu yap.ben simdi evlenicem sonra bana kapan diyecek ve onun icin kapanacagim ole mi
Ne yaparsam kendim istersem yaparim.allah icin kendim icin kapanirim istersem.acil yada kapan ne demek
Esini ne ilgilendiriyor ki senin tercihin yasayis şeklin. Evlenmeseymis seninle o zaman

Tabi oyle ama hep diyordu acil nisanliyken dugunde acil dedi acilmadim

Bir tek başın kapalı demesi, sana ikaz olmalı.. Söyleyene değil Söyletene bakmalı.

Mesela tatile gidiyoruz aciliyorum geliyorum kapaniyorum cok dindar degil esim ondan belki boyle yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…