Kirici olmayin acilmaya merakli olsam buraya yazmam sormazdim degil mi iki senedir ne cektigimi nerden bileceksinSiz açılmaya meyillisiniz sanırım, aksi halde açıl diyen eşi söylediğine pişman ederdiniz zaten. Kendi vücudunuzda sizden başka herkesin söz hakkı var maşallah.
Ben cok boyle kapali olmadigim icin sorun olmaz acilmamda bilmiyorum
Diyorum tam pardesu giyineyim yok diyor acil eeee her yolu denedim baska ne yapayim bosanayim miBir tek başın kapalı demesi, sana ikaz olmalı.. Söyleyene değil Söyletene bakmalı.
Iyide esine bu konuda neden izin veriyorsun konusmasi icin.Mesela tatile gidiyoruz aciliyorum geliyorum kapaniyorum cok dindar degil esim ondan belki boyle yapiyor
esimde acil zaten bi basin kapali
Sen yazma yorum be evet yalan mi soyleyeyim cok kapaliyim bilmem ne kandirayim mi insanlarikafa mı buluyosunuz milletle? yok kapalı gibi değilim, yok tatilde açılıyorum. Sakız etmişsiniz kapanmayı zaten, açılın bari eşiniz doğru söylüyor. Siz zaten kapalı değilsiniz o zaman, insan başını örtmekle kapanmış olmuyo çünkü.
Sizin yaptığınızın da dinle pek alakası yok zaten. Toplum, aile baskısı desek daha doğru olur..Mesela tatile gidiyoruz aciliyorum geliyorum kapaniyorum cok dindar degil esim ondan belki boyle yapiyor
Ufffff ya bi duzgun yazin ya Allah askina kirmadan pantolon tunik kapaliyim boyle diyorm tam kapali degilim anlaIyide esine bu konuda neden izin veriyorsun konusmasi icin.
Ister acik ol ister acil kapan ne farkeder kocaman kadinsin giyimine karisma hakkini nasil verirsin.
9 yasinda ki kizim kendisi giyiniyor.
Diyorum tam pardesu giyineyim yok diyor acil eeee her yolu denedim baska ne yapayim bosanayim mi
Kırıcı mı olmuşum? Ooo konunuzu kapattırın isterseniz, kırıcı yorum görmemişsiniz, birazdan duyacaklarınızla oturup ağlarsınız o zaman.Kirici olmayin acilmaya merakli olsam buraya yazmam sormazdim degil mi iki senedir ne cektigimi nerden bileceksin
kafa mı buluyosunuz milletle? yok kapalı gibi değilim, yok tatilde açılıyorum. Sakız etmişsiniz kapanmayı zaten, açılın bari eşiniz doğru söylüyor. Siz zaten kapalı değilsiniz o zaman, insan başını örtmekle kapanmış olmuyo çünkü.
Burada ne annenin ne eşinin fikri hiç biri de önemli değil, kapanıyorsan Allah için kapancaksın onun bunun için değil , Millet ne der diye değil de Allah ne der diye düşün.Iyi aksamlar bayanlar ben iki yillik evliyim 7 yildir kapaliyim ama esim devamli acilmami soyluyor ne yapacagimi bilemiyorum anneme soyledim acilirsan hakkimi helal etmem diyor bide ayiplar seni herkes akrabalar ne der diyor kafam cok karisk esimde acil zaten bi basin kapali cunku tam boyle teseturlu giyinen biri degilim cok sukur namazimi orucumu kuranimi elimden geldikce yapiyorum lutfen kirici yorum yapmayin hayirli aksamlar
Ufffff ya bi duzgun yazin ya Allah askina kirmadan pantolon tunik kapaliyim boyle diyorm tam kapali degilim anla
Evet din ve vicdan özgürlüğü var ve bu da benim fikrim sizi hiç bağlamaz. Arkadaş konu açmış, ben de fikrimi söyledim size ne?Nasıl isterse öyle giyinir.
İsterse kendine göre öyle yorumlamıştır.
Hafta sonu kapalı giyinir, hafta içi açık giyinir.
İsterse akşam 5e kadar kapanır,5 ten sonra açılır.
Din ve vicdan özgürlüğü denen bir şey var.
Herkes sizin kafa yapınızla düşünmek zorunda değil.
Bunu bir anlayın ve artık sizin gibi olmayan herkesten nefret etmeyi, ayıplamayı, yargılamayı bırakın.
Tesekkur ederim cok guzel soylediniz iste anlayis bekledimNasıl isterse öyle giyinir.
İsterse kendine göre öyle yorumlamıştır.
Hafta sonu kapalı giyinir, hafta içi açık giyinir.
İsterse akşam 5e kadar kapanır,5 ten sonra açılır.
Din ve vicdan özgürlüğü denen bir şey var.
Herkes sizin kafa yapınızla düşünmek zorunda değil.
Bunu bir anlayın ve artık sizin gibi olmayan herkesten nefret etmeyi, ayıplamayı, yargılamayı bırakın.
Burada ne annenin ne eşinin fikri hiç biri de önemli değil, kapanıyorsan Allah için kapancaksın onun bunun için değil , acılabilirsin ama Millet ne der diye değil de Allah ne der diye düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?