Arkadaşlar daha önceden de böyle bir düşüncem vardı ama bir türlü icraate geçemedim. Evet artık düşündüğüm gibi yaşamak istiyorum düşüncelerimin inancımın gerektirdiğini yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Kapanan arkadaşlar nasıl karar verdiniz ve nasıl icraate geçtiniz? Allah cevaplayan herkesten razı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar daha önceden de böyle bir düşüncem vardı ama bir türlü icraate geçemedim. Evet artık düşündüğüm gibi yaşamak istiyorum düşüncelerimin inancımın gerektirdiğini yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Kapanan arkadaşlar nasıl karar verdiniz ve nasıl icraate geçtiniz? Allah cevaplayan herkesten razı olsun.
canım benim ne mutlu sana bence kapanmaya karar verdiysen hiç bekleme hemen kapan ve namazına da başla çok mutlu oldum senin adına inşallah yapabilirsin ama hiç bekleme karar verdiysen hemen kapat ben 1 yıldır namaz kılıyorum kapanmayada geçen sene eylül ayında karar verdim ama bir türlü olmadı eşim izin vermiyor en son ramazanın ilk günü evde kapandım ama yine olmadı istemiyorum dedi ve beni engelledi ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik kaldı keşke bende senin gibi kapanabilseydim senin adına çok sevindim dediğim gibi bir iki parça tesettür kıyafeti al eşarplarla hemen kapan zamanla kıyafetlerin olur Allah tamamını erdirsin Allah'a emanet ol benim için de dua edin lütfen
Öncelikle sizi tebrik eedrim içinizden geliyor ve yapmak istiyorsuznuz. ve eğer gerçekten içinizde bunun arzusu varsa lütfen sokaktaki giyinik çıplaklar gibi olmayın. hatlarnızı belli olmasın. eşarbınz şalınız boynunuzu göstermesin.
Ben üniversite hayatımda içimden geldiği için kapanmak istiyrdum mezuniyetim olsun ertesi gün kapancam dedim ve kapandım 5 temmuzda 2 sene oldu kapanalı ve insan kafasını kapattığında dili gönlü gözü şeytana kapanıyo inanın. bir süre rüya gördüm ilk kapandığımda sokağa hep .başı açık çıkıyordum rüyalarımda. artık görmüyrm. çok güzel bir duygu. Allah nasip etsin en kısa zamanda
Ayni rüyalari bende görüyordum, hep disarida basim acik geziyordum sonra kapsonumla saclarimi saklamaya calisiyordum rüyalarimda. Ama bir kac ay sonra böyle rüyalar görmüyorsun :)
Bende Kapanali 4 sene oldu
Bu aralar bende bu aşkla yanıp tutuşuyorum, yanlız benim kıyafetlerim ztn yüzde 90 kapalı bir başörtüsü eksik, geriye dönüp baktığımda herşeyi doya doya yaşamışım ama bir tek içimde burukluk oluşturan şey açık gelinlik, saçta problem değil ama hep aklımda bir gelinlik modeli vardı. Şimdi bunun için ertelesem hayatım karmakarışık uzun süre evlilik bir ilişki vs olmaz ztn buna takılmak çok saçma biliyorum ama bir türlü kendimi ikna edemiyorum bir türlü o hevesimde vazgeçemiyorum adı üstünde heves, önemli olan o gelinliği giymekmi rabbinin rızasını kazanmakmı önemli olan düzgün bir evlilik yapmakmı bunların cevaplarını hep biliyorum ama işin içinden çıkamyorum..
Ayni bi arkadasimda boyle diyordu düğünü oldu istedigi gelinligi giydi ama kapanamadi :) bence hemen icraate gec o kadar mutlu olursun ki hemen yeni bi model begenirsin bile.. Tabi istediginden eminsen
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evet çünkü ne zmn farklı bsy giysem eve zor atıyorum kendimi, o kdr huzursuz kötü geçiyorki günüm. Şimdi bu konu tek eksiğim gibi geliyor, ben biraz farklı da yaşarım dualarımın mucizesini çok gördüm, artık dua etmeye utanır oldum isterken çok, verirken hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?