Kapı dinleyen karşı komşu

hıc unutmuyorum ust komsum esınden yenı ayrıldıgı donemde evınden erkek bagırısı gumburtuler bagırtılar duydum
duydugum sesler sankı bırının kafası duvara vuruluyor gıbıydı kadın bagırıyor adam kufredıyor ve arada gum gum sesler gelıyordu
apartmanın kapısını actım epey yuksek ses. polısı arıyorum dıye bagırdım bır allahın kulu kapıyı bıle acmamıstı
polısı aradım ama gumburtuler oyle yuksek kı bır ara kadının sesı kesıldı aha dedım öldu kadın kesın elım ayagım tıtrıyor
neyse evımın adresını unuttum panıkten dusunun ... oyle ses oyle

polısler gelene kadar adam gıttı tabı , kapıyı caldılar kapı acıldı ve polıs sızın evınızden sıddetlı sesler geldıgıne daır ıhbar aldık evde kac kısısınız evdekı herkesı gorebılır mıyım kımlıklerınıze bakabılır mıyım falan sorular soruyor ıyımısınız dıye

kadın ne dese begenırsınız ?
kım sıkayet ettı dedı
onun dusundugu sadece meraklı bır komsunun derdıne dusmektı halbukı benımde elım ayagım ona zarar gelecek korkusuyla bırbırıne karısmıstı
:KK57:

Bunu yaşamışsın :D

Nedense tek rahatsız olan o. Onun dışında hiç bi komşum ne sesten ne başka bişeyden rahatsız olur
su esınden sokak ortasında dayak yıyıp ama koruyanlara kızanlar varya
o benım kocam doverde severde dıyen
ben sızde onu gordum

dıgerlerıde belkı sızın gıbı meraklı komsu dıyenlere denk gelmıstır aman ne halı varsa gorsun artık kımsenın ısıne karısmam demıstır

😂 kendimi evimde değil de biri bizi gözetliyor programında hissediyorum
Bu konuda bu kadar hassassanız ona göre mahrem yaşamanız gerekir, evet rahatsız olmuşsunuz ama komşunuz da size bir şey yapmamış,gayet insani bir durum.Bir saat önce onların evinden ses geldi diye siz bakmadınız diye oda aynisini yapmak zorunda değil, insanlık hali yani ,üstünde çok düşünülen bir davranış değildir bu durum.Siz cok bilenmişsiniz

su esınden sokak ortasında dayak yıyıp ama koruyanlara kızanlar varya
o benım kocam doverde severde dıyen
ben sızde onu gordum

dıgerlerıde belkı sızın gıbı meraklı komsu dıyenlere denk gelmıstır aman ne halı varsa gorsun artık kımsenın ısıne karısmam demıstır
Konu nerden nereye geldi😂 aynen dayak yedim bak hastaneden yazıyorum

hıc unutmuyorum ust komsum esınden yenı ayrıldıgı donemde evınden erkek bagırısı gumburtuler bagırtılar duydum
duydugum sesler sankı bırının kafası duvara vuruluyor gıbıydı kadın bagırıyor adam kufredıyor ve arada gum gum sesler gelıyordu
apartmanın kapısını actım epey yuksek ses. polısı arıyorum dıye bagırdım bır allahın kulu kapıyı bıle acmamıstı
polısı aradım ama gumburtuler oyle yuksek kı bır ara kadının sesı kesıldı aha dedım öldu kadın kesın elım ayagım tıtrıyor
neyse evımın adresını unuttum panıkten dusunun ... oyle ses oyle

polısler gelene kadar adam gıttı tabı , kapıyı caldılar kapı acıldı ve polıs sızın evınızden sıddetlı sesler geldıgıne daır ıhbar aldık evde kac kısısınız evdekı herkesı gorebılır mıyım kımlıklerınıze bakabılır mıyım falan sorular soruyor ıyımısınız dıye

kadın ne dese begenırsınız ?
kım sıkayet ettı dedı
onun dusundugu sadece meraklı bır komsunun derdıne dusmektı halbukı benımde elım ayagım ona zarar gelecek korkusuyla bırbırıne karısmıstı
:KK57:
Senin yerinde ben de olsam aynısını yapardım. Bizimkisi tam tersi laf sokup kızıp çıkan ben olduğum için konunuzla çok alakasız.

E o da kavga etti kocasıyla ve benden daha yüksek sesle. Komşumu polise sikayet ettim diye konu açsam yine böyle muhalefet partisi gibi dinleme o zaman derdiniz eminim😂
siz komşunuza gıcık olduğunuz için yazılanlara tarafsız bakamıyorsunuz

Alt ve üst katlardan ses gelirse kavga gürültü şeklinde bende dinliyorum . Kadın cinayetleri o kadar sık oluyor ki tetikte bekliyor insan ister istemez aynı şeyi başıma gelse komsulariminda sessiz kalmasını istemem . Bazen bizim cikartamadigimiz sesi bizim için bir başkası cikartabiliyor

Senin yerinde ben de olsam aynısını yapardım. Bizimkisi tam tersi laf sokup kızıp çıkan ben olduğum için konunuzla çok alakasız.
kızım6 yasında onunla da konusurken bazen boyle oluyorum derın bır nefes alıp konusuyorum
suan aynı seyı yasadım .

sız tam sesınızı yukseltıp cıktıgınız an kapı esıgındeydınız ya
o kısı mutfakta (genelde dıs kapıya yakın olur mutfak) veya antredeyse sesınızı duymustur o yuzden ne oluyor dıye bakmıstır cunku sesınız apartmana dogru yankılanmıstır

bakınız sekıl 1-a : tam lafı sokup cıkmak -esıkte durmak-kapı onu-daıre kapısı onu- ses dalgaları -frekans yayılımı

duzeltme: kızıma haksızlık yaptım onunla ıletısım kurarken hıc bır zaman bu kadar zorlanmadım

kızım6 yasında onunla da konusurken bazen boyle oluyorum derın bır nefes alıp konusuyorum
suan aynı seyı yasadım .

sız tam sesınızı yukseltıp cıktıgınız an kapı esıgındeydınız ya
o kısı mutfakta (genelde dıs kapıya yakın olur mutfak) veya antredeyse sesınızı duymustur o yuzden ne oluyor dıye bakmıstır cunku sesınız apartmana dogru yankılanmıstır

bakınız sekıl 1-a : tam lafı sokup cıkmak -esıkte durmak-kapı onu-daıre kapısı onu- ses dalgaları -frekans yayılımı
Ben de bazı kişilere karşı hiç beynimi yormadan "basit" bi şekilde konusurum siz de onlardan birisiniz.

O da kocasıyla tartıştı ben dinlemediğim halde oturma odama kadar sesi geldi ama ben özellikle duvar ve kapı dinleme gereksinimi duymadım onların özelidir der geçerim ayıptır bu bence

Özellikle dinlemek evet ayıp ama kadın kapınıza yapışmamış ki. Ve herkese yayın yapacak şekilde bağırışmak da ayıp.
Ses duyunca merak etmiştir ne oluyor, kavga mı var ne var diye. Belki sesin sizden geldiğini bile anlamadı kapıya çıkana kadar.

İnsanları rahatsız etmişsiniz.. Kadın özellikle gelip kapınızı mı dinlemiş?

Sesinizden rahatsız olmuş olabilir.

Şiddete uğradığınızı düşünmüş olabilir..

İnsanların binbir türlü hali var. Binanın içinde bağrış çağrış sesleri kim duysa bakar. Fazla reklamınızı yapmadan da tartışabilirsiniz..

"Tüm gözler üzerimde" kafasında değilsinizdir inşallah. Yani olabilir. o güne dek pek sesiniz çıkmadıysa kadın ne oluyor acaba? Demiştir. Zaten her gün kavga etseniz rutininiz olurdu garip gelmezdi. Benim tek komşum var ortak duvarda yok gibi. Birbirimizi duymayız. Gece geç saatte eşimi beklerken sesler geldi baktım. Açıkçası hırsız sandım sonra baktım ki komşu evinin kapısını açmaya uğraşıyor baya uğraştı. Belki onlar da yanlış anlamıştır ben bakınca 🤔

Tüm konuyu baştan sona okumadım amaa karşı komşunuz asla bizimkini geçemez şükredin bence..
Eğer sesiniz fazla çıktıysa başınıza bişey gelmesinden endişelenmiş olabilir o amacla açmış gibi görünüyor kapıyı bunda art niyet göremedim eğer sürekli aynı davranışı tekrarlarsa ozaman düşünürsünüz konusmayı.

Back
X